If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Навършва се година от един от най-черните дни на БФБ-София13.11На 13 ноември 2009 Неохим и Агрополихим спряха производство, Чугунолеене обяви 25% съкращания, а SOFIX падна със 7,4%
Искам да обърна внимание, че модито от днес пак се е развилняло и налага
тежка цензура на мненията на хората.
Това даже не е цензура, а тежки манипулации, каквито имаше преди повече от 20 години във вестник Работническо дело.
Язък ви за усилията които полагате, след като хора недемократи -тип ислямист
"модерират" уж демократичен форум.
При регистрацията си във форума сте приели правилата за ползване. Моля, придържайте се към тях!
Искам да обърна внимание, че модито от днес пак се е развилняло и налага
тежка цензура на мненията на хората.
Това даже не е цензура, а тежки манипулации, каквито имаше преди повече от 20 години във вестник Работническо дело.
Язък ви за усилията които полагате, след като хора недемократи -тип ислямист
"модерират" уж демократичен форум.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Инвесторе,
какъв проблем имате с RSS-а на Бюлетина ви? Днес за поред път ми прави впечатление че в RSS-а не излизат новините от ХДПАТ. В сайта случайно виждам че днес в 10:40 има публикувани новини от ХДПАТ, в RSS-ите има новина в 10:11 и после чак в 11:31. Не за първи път хващам такова нещо за ХДПАТ, може да има и с други компании, но не ми е направило впечатление. По този начин на RSS-а не може да се разчита и става безмислен.
Както и още неродените:
"Синя пъпка при черноглаво странджанско говедо - аз ли бъркам или ветеринарния е прекалил с домашната?"
"Някой да знае как се става милионер? Предлагам възнаграждение."
"Съседът ми хърка - мога ли да осъдя общината за това?"
............
............
Сериозно.
+++ 1001
Може да останат само от рода на " Влияние на бобената люспа върху зъбите на златист азиатски хамстер" - без майтап, по темата има защитена дисертация в БАН. Наистина писва от безсмислени теми.
Както и още неродените:
"Синя пъпка при черноглаво странджанско говедо - аз ли бъркам или ветеринарния е прекалил с домашната?"
"Някой да знае как се става милионер? Предлагам възнаграждение."
"Съседът ми хърка - мога ли да осъдя общината за това?"
............
............
През първите шест месеца на фискалната година, която започна на 1 април, Toyota е претърпяла оперативна загуба от 136,9 млрд. долара и е реализирала приходи в размер на 8,38 трлн. йени.
Предлагам задълженията да се изчисляват в юани примерно
През първите шест месеца на фискалната година, която започна на 1 април, Toyota е претърпяла оперативна загуба от 136,9 млрд. долара и е реализирала приходи в размер на 8,38 трлн. йени.
Предлагам задълженията да се изчисляват в юани примерно
Коментар
pastir
Последно 2050 или 2015?
[/quote]Европа може да получава 15% от тока си от сахарското слънце до 2050 г.
02.11.2009 17:13
Консорциумът от компании, който планира да построи огромен соларен парк в Сахара, смята, че ще може да доставя на Европа 15 на сто от необходимата й електроенергия до 2015 г., предаде ВВС.[quote]
Ебахти тъпия рекламен попъп тук и на страницата на днес.бг -> колко пъти да лупам Клозе преди системата да вдене, че няма да и попълвам нещото?
3
повече е -> на всяка новина на Днес ме пита!
И въобще, сложете някакви цици като изкача тоя попъп, поне да имаме инициатива да четем за какво ни досажда ;-)
Пробвайте с Google Chrome или с последния firefox, ник'ви попупи няма да видите.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Ебахти тъпия рекламен попъп тук и на страницата на днес.бг -> колко пъти да лупам Клозе преди системата да вдене, че няма да и попълвам нещото?
3
повече е -> на всяка новина на Днес ме пита!
И въобще, сложете някакви цици като изкача тоя попъп, поне да имаме инициатива да четем за какво ни досажда ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар