If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля да ми обясните какво трябва да направи потребител без регистрация във форума за да може да борави с портфейла си.
Един колега се интересува понеже не може да си влезе в портфейла.
Здравейте,
просто трябва да си направи регистрация във форума.
Моля да ми обясните какво трябва да направи потребител без регистрация във форума за да може да борави с портфейла си.
Един колега се интересува понеже не може да си влезе в портфейла.
Доста често ме изхвърля от регистрацията ми и после влизам трудно.
Защо изобщо ви трябваше да разбутвате форума?Сега постоянно изникват някакви проблеми...
уважаеми ОРАЧО,
ти може и да си лягаш с влажен поглед и изпълнен със сервилно благоговение към най-провалилия се и доста тъп щатски президент, но пък това си е световна новина - един чифт обуща струва вече над 10 млн. долара и цената расте ...
интересно и уникално !
виж на сайта на Демократи за сладострастна България - ДСБ, няма такива новини ... ходи да пишеш и четеш там, басиии!
Първоначално изпратено от ora4a
То бива бива платена медия, ама вашето е нагло вече. Какво обшо има долната новина с "икономиката"? Сложете си един домаин - .ru барем да не се заблуждават хората, че четат българска медия! Да се знае кой ви плаща!
Нова игра в интернет - „Хвърли обувка в лицето на Буш“
17.12.2008 16:53
Малко след инцидента с настоящия американски президент Джордж Буш, който бе замерен с обувки от иракски журналист по време на посещението си в страната, в интернет се появи нова игра.
Забавлението е уеббазирано, намира се на адрес http://www.sockandawe.com, като достъпът до сайта в момента е силно затруднен поради големия брой желаещи да го посетят.
Играта е проста, но се радва на голям интерес. Идеята е с клик върху мишката да запратиш обувка по президента, който се крие зад масивно бюро. Всяко уцелване носи точки.
До момента игралите я са уцелили Буш с виртуална обувка над 7,5 млн. пъти
Много малко време ти отнема. Аз от вчера се опитвам да влезна в тая тема и да си напиша мнението. Днес сутринта вече бех заредил.
Та да кажа бързо преди да ми е спрял нета
Много бавно зарежда всичко!
Е случва се, както сега, да не ми отвори таба явно зареждайки все още.
Проблема е,че не ми е от нета...
Да питам някой с ПДА-тата сега пак ли е малък шрифта ?
За нета имах предвид, че ако случайно спре пак ще чакам 24 часа за да си напиша мнението. Иначе проблема и при мен не е от нета.
Много малко време ти отнема. Аз от вчера се опитвам да влезна в тая тема и да си напиша мнението. Днес сутринта вече бех заредил.
Та да кажа бързо преди да ми е спрял нета
Много бавно зарежда всичко!
Е случва се, както сега, да не ми отвори таба явно зареждайки все още.
Проблема е,че не ми е от нета...
Да питам някой с ПДА-тата сега пак ли е малък шрифта ?
Коментар