Първоначално изпратено от Bobi75
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Bobi75
Първоначално изпратено от Едуард_ВичинянЗдравейте,
Сайтът и форумът на Investor.bg няма да работят за известно време (поне около час и половина) поради въвеждането на нови функционалности.
Извиняваме се за причиненото неудобство и ви благодарим за разбирането.
Едуард Вичинян,
ДВИ на Инвестор.БГ АД
А чаове нещо няма ли да кажете. Откога спира и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ахмакХа Ха Инвестора. Какви ги недробихте бе. Затворихте няколко теми на някакъв пич дето открито агитираше за ДПС. В същото време обаче оставихте гугълчо и още двама трима негови тавариши безпроблемно да си агитират за БСП, Боби да си мрънка за СДС, Някакви коркове да величаят Костов и ДСБ, Императора да коленичи пред Волен Сидеров и Остапчо доколкото го разбрах да скърби по Живков и БКП. Да не говорим че имаше и други подражатели на партии които даже през сайта си обявяваха партийни събрания.
Имам обаче чувството че депесарчето ви намаза ските. Не знам в какво ще ви обвинят утре но най близкото е политическа цензура Дано не се стигне и до етническа нетолерантност. Мислете преди да триете някой.
Коментар
-
Ха Ха Инвестора. Какви ги недробихте бе. Затворихте няколко теми на някакъв пич дето открито агитираше за ДПС. В същото време обаче оставихте гугълчо и още двама трима негови тавариши безпроблемно да си агитират за БСП, Боби да си мрънка за СДС, Някакви коркове да величаят Костов и ДСБ, Императора да коленичи пред Волен Сидеров и Остапчо доколкото го разбрах да скърби по Живков и БКП. Да не говорим че имаше и други подражатели на партии които даже през сайта си обявяваха партийни събрания.
Имам обаче чувството че депесарчето ви намаза ските. Не знам в какво ще ви обвинят утре но най близкото е политическа цензура Дано не се стигне и до етническа нетолерантност. Мислете преди да триете някой.
Коментар
-
http://www.investor.bg/?cat=107&id=73158
Мерси за отзивчивостта, мисля е полезно за всички
Първоначално изпратено от JekataЗдравейте !
Бихте ли провели интервю с компетентни представители на фонда за гарантиране на влоговете в банките? Съдейки по темите във форума основна позиция явно трябва да заемат по въпроса с преференциалните лихви по депозити, кога се изплащат депозити при фалит и кой и в каква валута изплаща сумите от институции, чиито депозити не се покриват от този фонд.
Така смятам ще се намалят неоснователни или не притеснения относно тези въпроси и то от ръководни кадри в областта.
Коментар
-
Здравейте !
Бихте ли провели интервю с компетентни представители на фонда за гарантиране на влоговете в банките? Съдейки по темите във форума основна позиция явно трябва да заемат по въпроса с преференциалните лихви по депозити, кога се изплащат депозити при фалит и кой и в каква валута изплаща сумите от институции, чиито депозити не се покриват от този фонд.
Така смятам ще се намалят неоснователни или не притеснения относно тези въпроси и то от ръководни кадри в областта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataЕдна седмица вече тази част на сайта е повече от излишна. Не мислите ли, че не е много удачно ?
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановВ момента модулът се оптимизира
Ще пишем, когато ъпдейта на данните се възстанови
Благодаря за разбирането
Я напиши пак колко са фалиралите от покупките на сертификати върху Софикс ???
Нали се сещаш кво имам в предвид
п.с.Поста ми е към ""журналистчето"" Мариянчо
И Карадебила писа-писа глупости и айдееееее отнесе топуришката
Коментар
-
Мили сладури от инвестор - ще ни асистирате ли с анкетата Съфорумец на годината: трябва ни анкета за 10 категории! Ако е технически възможно кажете го за да подготвим категориите в завършен вид и да пристъпим към гласуване!
А, да, подгответе също така Почетни грамоти от ИнвесторБГ и 10 бутилки шампанско Искра за победителите!BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Re: Часовникът на системата е с +1 час напред!
Първоначално изпратено от TomyИзвинете защо часовникът на системата ви е още по лятното време?
Не е ли време да винете към астрономическото?
когато даден потребител се е логнал в профила си, часът си зависи от него - той си го задава в профила си, това е опция, която улеснява живеещите в друг часови пояс
Коментар
Коментар