IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Махнете последното "мнение" от темата за Еврохолд ;-)
    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• СРАМОТА МАРИЯНЕ СРАМОТА - ВИЕ ДА НЕ СТЕ ФОРУМА НА НЯКОЙ ВУЙЧО ОТ ГОРНО НАНАДОЛНИЩЕ, УЖ СТЕ ПУБЛИЧНА КОМПАНИЯ С МИЛИОНИ АЛА БАЛА - ЗАСЛУЖАВАТЕ АКЦИИТЕ ВИ ДА СЕ СРИНАТ Е ТЕ ЗАРАДИ ТАКИВА НЕЩА - Я ВЕДНАГА МАХНЕТЕ ТОВА И ГО СЛОЖЕТЕ КОГАТО ГО НАПРАВИТЕ КАТО ХОРАТА, СЕГА ДУМИ СЕ РЕЖАТ, БЪГОСВА - НЕ НЕ Е ИСТИНА ВЗЕМЕТЕ СИ ЕДИН СВЕСТЕН ПРОГРАМИСТ И ПАК ЩЕ КАЖА НЕ ВИ Е НА НИВОТО, ОПРАВЕТЕ ГО И ТОГАВА ГО ПУСКАЙТЕ КАТО ИСКАТЕ, НО КВО ВИ ГОВОРЯ ВИЕ ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ - ОТ КАК НАПРАВИХТЕ САЙТА ЗА МАНДЖИТЕ НИЩО СВЕСТНО НЕ СТЕ РОДИЛИ

Коментар

• Голяма каша сте забъркали Инвестор.бг .! Нито се виждат всички теми във форумът, нито настройките на профила.... нищо, празна страница. Що развалихте работещ форум...

Коментар

• И при мен вкъщи не се отваряше-да не трябват допълнителни настройки.
          Първоначално изпратено от PIMP
          Господа от снощи имам проблем с отварянето на коментарите, бихте ли казали това проблем от моето РС ли е или има още за доработване по сайта?

Коментар

• Господа от снощи имам проблем с отварянето на коментарите, бихте ли казали това проблем от моето РС ли е или има още за доработване по сайта?

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman
              Първоначално изпратено от модератор
              Здравейте,
              екипа ни работи.

Поздрави
              Новия изглед на форума не ми харесва. след кат сте лепнали допълнителни секции в дясно на страницата е останало съвсем малко място за същественото – мненията на уважаемите съфорумци. сега трябва да се пъна да разчитам кай какво е напасъл тъй като естествено и шрифта се е смалил. Ако исках “последни новини” щях да влезна на начмална страница. сега ще се опитам максимално кратко време да оставам във форума и да отсявам същественото от несъщественото защото си е жива мъка да се чете какво и да е тука…..ако толкова е било наложително да правите некакви промени то можехте да направите форум ад асе чете от пред назад а не обратното

приемете това като конструктивна критика. нищо лично
              Малко по-тежичък е станал форума, но улеснява следенето на новините. А ако може и да си избираш да следиш и индекси/валутни двойки/фючърси, а не само компании на БФБ, то ще е доста полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
                Здравейте,
                екипа ни работи.

Поздрави
                Новия изглед на форума не ми харесва. след кат сте лепнали допълнителни секции в дясно на страницата е останало съвсем малко място за същественото – мненията на уважаемите съфорумци. сега трябва да се пъна да разчитам кай какво е напасъл тъй като естествено и шрифта се е смалил. Ако исках “последни новини” щях да влезна на начмална страница. сега ще се опитам максимално кратко време да оставам във форума и да отсявам същественото от несъщественото защото си е жива мъка да се чете какво и да е тука…..ако толкова е било наложително да правите некакви промени то можехте да направите форум ад асе чете от пред назад а не обратното

приемете това като конструктивна критика. нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru
                  Липсва функционалността за преминаване на следваща страница от теми - как сега да намеря някоя от по старите теми без да се ровя по категориите /ако знам в коя категория я е постнал авторът и/?
                  Да,оправете първо това че е гадно...
                  И не е зле да се допитате преди да правите такива промени,все пак ние сме потребители и промените ни дразнят...
                  Слава Великому Сталину!

Коментар

• Здравейте,
                    екипа ни работи.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                      Първоначално изпратено от ATILA
                      Господа!

Язък ви за претенциите и труда!

Такова л@йно иср@хте във форума....

За ваша сметка си е, разбира се!
                      Е не с лошо де, дай да свършат работата, а после да ги критикуваме...
                      Negramoten, харесва ли ти тая мацаница?

Ако искам да чета инфо - зная къде да го намеря!

Айде, направих компромис (със себе си) предния път - и сега на всеки 25-30 мин. сайта им забива и се затваря! Освен това, когато сменям директориите - бози яко(а компира ми е супер мощен)...
                      Ама тая простотия....

Тъй де, то и без тава няма смисъл да се хабя да пиша по форумите!
                      Май най-добре е така! От раз!

Коментар

• Липсва функционалността за преминаване на следваща страница от теми - как сега да намеря някоя от по старите теми без да се ровя по категориите /ако знам в коя категория я е постнал авторът и/?
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA
                          Господа!

Е не с лошо де, дай да свършат работата, а после да ги критикуваме...

Коментар

• Господа!

Коментар

• Ей за*рахте хубавия форум, на мен пък изобщо не ми харесва така !

Коментар

• Така с фрейма от ляво е много удобно, но може ли в "Собствен обзор" да може да се слагат и валутни двойки и индекси, а не само БФБ компании?

Коментар

Working...
                                X