IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам същия проблем.
    Пълните ми пощата с боклук.
    Не искам да знам кой е отговарял в темата.
    Не ме интересува.

Коментар

• Инвесторе, очевидно не сте си мръднали пръста по проблема. Сега навестих пощенската кутия с която съм регистриран тук. Ужас направо - над 300 имейла ме уведомяват за нови постове в теми в които съм писал, без да съм имал идея, че по подразбиране е включено "постоянно уведомяване".

ОПРАВЕТЕ ГО ТОВА ЗА БОГА!

Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
      И аз направих експеримент. Очевидно от някое време насам, осведомяването по e-mail е станало функция по подразбиране. Във всички стари теми, в които съм писал си стои да няма осведомяване, защото така беше по подразбиране и така го предпочитам. В по-новите теми обаче (например темата за Wikileaks) е активирано по подразбиране осведомяването. И като пишеш отговор, ако не погледнеш нарочно, ще го пратиш с чекнато осведомяване. Очевидно е станало отскоро (темата за Wikileaks е относително нова).

ИНВЕСТОРЕ, МОЛЯ ОПРАВЕТЕ ТОВА ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от targovec Разгледай мнение
        Здравейте,
        мисля че има грешка в тази статия

http://www.investor.bg/news/article/...39.html#111708

"За 2009 г. загубата е 44 хил. лв." на БФБ-София
        а гледайки отчета излезнал в петък загубата за 2009 е 85 хил.

И от там идва разминаването в това дали "само" 4 пъти или 8 пъти е увеличена загубата от НОВОТО ръководство.
        благодаря

Коментар

• Здравейте,
          мисля че има грешка в тази статия

http://www.investor.bg/news/article/...39.html#111708

"За 2009 г. загубата е 44 хил. лв." на БФБ-София
          а гледайки отчета излезнал в петък загубата за 2009 е 85 хил.

И от там идва разминаването в това дали "само" 4 пъти или 8 пъти е увеличена загубата от НОВОТО ръководство.

Коментар

• Алоуууу,

някой буден модератор в събота вечер има ли?

Вижте какво става в темата за северна Африка! Латиница е забранена. Ама арабски разрешен ли е? Ами да вземем на китайски и японски да пишем - доволни ли ще сте?

Коментар

• Моля най-учтиво да се вземат мерки за спаменето на темата за Северна Африка. Водеше се много добра дискусия по темата до появяването на индивида Алън - Петър Караиванов - който вместо да говори по темата взе да размята разни вазелини... надявайки се че е събота и модераторите са заети другаде...да ама не...нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                И аз направих експеримент. Очевидно от някое време насам, осведомяването по e-mail е станало функция по подразбиране.
                Не е точно нови, защото имах мейл за "Метизи"...много благодаря, но няма нужда Поне някой да беше отговорил по същество на въпроса там
                Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• http://www.investor.bg/forum/showthr...92#p1292267389

Коментар

• И аз направих експеримент. Очевидно от някое време насам, осведомяването по e-mail е станало функция по подразбиране. Във всички стари теми, в които съм писал си стои да няма осведомяване, защото така беше по подразбиране и така го предпочитам. В по-новите теми обаче (например темата за Wikileaks) е активирано по подразбиране осведомяването. И като пишеш отговор, ако не погледнеш нарочно, ще го пратиш с чекнато осведомяване. Очевидно е станало отскоро (темата за Wikileaks е относително нова).

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Сега влязох в теми дето не бях писал. При отговор забелязвам, че е автоматично активна функцията "постоянно е-мейл известяване". Така че, ако не искаш известяване трябва да го изключиш, иначе го получаваш по подразбиране. Което е ТЪПО. Понякога се изказваш еднократно по дадена тема и не се интересуваш особено от отговори. По-логично би било да се подразбира изключване на " е-мейл известяване". Ако искам известие, ще си променя опцията.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
                        слагай си го в която искаш папка
                        Няма проблем. Правя го само веднъж и забравям... Имаше едни и те така се репчеха, само че сега се обясняват и се молят на разни организации да ги изключат от черните листи!
                        Живи и здрави...
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Нещо не е наред, защото при мен е активна опцията "без осведомяване по е-мейл". а пощата ми е затрупана от "осведомявания".
                          Наложи се да сложа "investor.bg" във филтъра на пощата като забрана за получаване на поща от този адрес. При това трябваше да вляза в старата версия на пощата (abv.bg), защото в новата версия тази опция не можах да я активирам.

Всъщност като прегледах от кои теми имам известия, се оказа, че там е активно "известяването". Значи грешката е била моя. В различните теми е активна различна опция на известяване.
                          Last edited by gigow; 13.12.2010, 16:12.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
                            И аз никога не съм чеквал нищо от тези настройки (даже досега не ги бях забелязал).
                            винаги го е имало

преди беше опция когато се регистрираш

сега са го направили под всеки коментар като пишеш

за тези дето рядко влизат във форума е голямо улеснение, но за спамърите които по цял ден са във форума е голяма досада

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Я, помисли си пак! Никой не е длъжен да си губи времето да сменя настройките които слагате по подразбиране! Сменете го защото директно ви слагам н спам папката!
                              няма да го сменим

слагай си го в която искаш папка

аз ще ти го сложа ............... знаеш къде

Коментар

• И аз никога не съм чеквал нищо от тези настройки (даже досега не ги бях забелязал).

Коментар

Working...
                                X