IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Новината е важна и интересна и след като вие не сте я отразили въобще поне хората да я прочетат там където е отразена.
    Отразена е новината

http://www.investor.bg/news/article/109730/332.html
    Конкретно за България последните прогнози на икономическите експерти от УниКредит са, че страната ще завърши тази година с 0,1% ръст, а в края на 2011 г. показателят ще е 2,8%.
    преди 2 месеца

Коментар

• Ей, модератора ( Eti_) , защо си ми прецакал постовете в темите за икономиката и Свилоза???
      Досега не са ми правили проблем като слагам линкове към други медии!!
      Новината е важна и интересна и след като вие не сте я отразили въобще поне хората да я прочетат там където е отразена.
      Внимавайте с отношението си към сериозните си потребители. Лесно и бързо можете да бъдете заменени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнение
        Вижте темата за Еврохолда,имате много за чистене там.
        Там дискусиите винаги са на ниво и се отличават със сериозен интелектуален заряд

Коментар

• Вижте темата за Еврохолда,имате много за чистене там.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
            Ти пък за 15 стинки на пост докато събереш за шкембе да не си по-лесен....

Хич не е лесно, да го е..ба...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Ну, попробуй, милъй!!
              какво да те пробвам теб???

човек който си е написал фамилията с малка буква и не може да си препише фамилията от 5 букви от личната карта на латинеца при регистрация във форум, аз да седна да му обяснявам сложни неща като как да не получава известия в мейла ли ................ детето ми е на 3 години и нямаше нужда да му обяснявам какво и що - само се сети.....

виж помоли инвестора да ти оправи грешките в ника и не излизай със селския номер, че така си искал и нарочно така си се регистрирал
              Last edited by p0lki; 08.02.2011, 02:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                Ама ти порки ли чакаш да ти обясни нещо?
                Че те в столипиново нямат интернет! Самия порки ходи в един интернет клуб (когато не мие шкембе за чорбата) и се прави на пакистанец, че иначе не пускат мангали там.
                Ти пък за 15 стинки на пост докато събереш за шкембе да не си по-лесен....

Коментар

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение

гигоу, знам, че няма да разбереш какво ти пиша, но сега не ми се обяснява
                  Ну, попробуй, милъй!!
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

и ти ли, бруте?

и аз съм с друга поща /не с основната ми/, и аз вчера почистих в нея над двеста известия, но....

влизаш, пишеш в някоя тема и след това когато има нов пост, следва инвестяване ............. защото опцията е автоматично чекната

какво се получава с "активните, много активните, дори суперактивни юзери" --- влизат директно в темата в която са писали и им се праща известие, пак влизат и пак следва известие, и така стотина пъти на някои хиперактивни никове ----- просто системата отчита, че е прочетено последното ново известие и за това ти праща ново известие след новия пост

по принцип тази опция е много удобна ако се влиза веднъж на ден за да видиш новите постове - влизаш си в пощата, от там ти се показва по кои теми има нови съобщения, даден ти е директен линк който те отвежда на първото ново известие което не си чел и продължаваш да четеш нататък всички нови съобщения --- забележи, че получаваш само едно известие дори и да са писани хиляди нови поста в тази тема

тази прекрасна опция е "скапана" за тези които по цял ден са във форума и постоянно влизат в темите в които са писали, но пък за сметка на това в самото известие което получаваш в пощата си има опция да откажеш тази опция да те известяват за всяко ново съобщение

така, че всички са доволни

ти не искаш автоматично да те известяват, но я си представи колко хора са доволни, че автоматично ги известяват и линка ги "закарва" до новото мнение в интересуващата го тема
                    Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                    Ами преди да пишеш в нова тема си чеквай да не те уведомяват за отговор по имейла и няма да имаш ядове ...Бухай, спами колкото искаш

А по тия теми в които досега си писал и те заливат с имейли , вземи напиши една дума ,но преди да я постнеш си сложи отметката без уведомяване за отговор по имейл ...и си готов ...Иначе инвестора не може да направи това , дето сам не можеш да си го направиш
                    Колеги. мерси за съветите вече съм на три-четири ракии, ще ги обмисля утре. Само мога да кажа, че преди не беше така. Нещо смени Инвестора и тва е....

Наздраве!
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                      Полки, тук не си прав. Достатъчно е да се излъжеш веднъж да пишеш в някоя тема, която е създадена след определена дата (Инвестора да каже коя) и да не си забелязал, че е чекнато уведомяване по подразбиране, и става мазало. След това, ако темата е много активна, почваш да получаваш уведомления, въпреки че отдавна си забравил за тая тема. Аз съм се регистрирал с мейл, който не е основния ми и го проверявам от дъжд на вятър. Сега като влязох - ужас, само от нещастната тема за wikileaks имах стотина парчета в кутията. А в нея съм писал само веднъж или два пъти.
                      и ти ли, бруте?

и аз съм с друга поща /не с основната ми/, и аз вчера почистих в нея над двеста известия, но....

влизаш, пишеш в някоя тема и след това когато има нов пост, следва инвестяване ............. защото опцията е автоматично чекната

какво се получава с "активните, много активните, дори суперактивни юзери" --- влизат директно в темата в която са писали и им се праща известие, пак влизат и пак следва известие, и така стотина пъти на някои хиперактивни никове ----- просто системата отчита, че е прочетено последното ново известие и за това ти праща ново известие след новия пост

по принцип тази опция е много удобна ако се влиза веднъж на ден за да видиш новите постове - влизаш си в пощата, от там ти се показва по кои теми има нови съобщения, даден ти е директен линк който те отвежда на първото ново известие което не си чел и продължаваш да четеш нататък всички нови съобщения --- забележи, че получаваш само едно известие дори и да са писани хиляди нови поста в тази тема

тази прекрасна опция е "скапана" за тези които по цял ден са във форума и постоянно влизат в темите в които са писали, но пък за сметка на това в самото известие което получаваш в пощата си има опция да откажеш тази опция да те известяват за всяко ново съобщение

така, че всички са доволни

ти не искаш автоматично да те известяват, но я си представи колко хора са доволни, че автоматично ги известяват и линка ги "закарва" до новото мнение в интересуващата го тема

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                        .... Сега като влязох - ужас, само от нещастната тема за wikileaks имах стотина парчета в кутията. А в нея съм писал само веднъж или два пъти.
                        Ами преди да пишеш в нова тема си чеквай да не те уведомяват за отговор по имейла и няма да имаш ядове ...Бухай, спами колкото искаш

А по тия теми в които досега си писал и те заливат с имейли , вземи напиши една дума ,но преди да я постнеш си сложи отметката без уведомяване за отговор по имейл ...и си готов ...Иначе инвестора не може да направи това , дето сам не можеш да си го направиш
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

гигоу, явно ти си много активен, дори суперактивен, а не темите

Полки, тук не си прав. Достатъчно е да се излъжеш веднъж да пишеш в някоя тема, която е създадена след определена дата (Инвестора да каже коя) и да не си забелязал, че е чекнато уведомяване по подразбиране, и става мазало. След това, ако темата е много активна, почваш да получаваш уведомления, въпреки че отдавна си забравил за тая тема. Аз съм се регистрирал с мейл, който не е основния ми и го проверявам от дъжд на вятър. Сега като влязох - ужас, само от нещастната тема за wikileaks имах стотина парчета в кутията. А в нея съм писал само веднъж или два пъти.
                          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Всички ние (и аз вкл.) сме станали жертва на това,че когато пишеш в нова тема, то автоматично темата ти праща по имейл сигнал за отговор. Просто така е направен приоритета.
                            Това е добре, ако темата е рядко посещавана или пишеш само в една тема. Виждал съм форуми, дето се пише от дъжд на вятър. През месец-два. Тогава това е добре да го има.
                            Не стои така въпросът, когато пишеш в няколко теми, особено ако са доста активни. А темите (повечето) на Инвестор са много активни. Някои дори са хиперактивни. Тогава постоянното известяване се превръща в сериозен проблем.
                            Има две решения.
                            Едното е на специалистите програмисти (или както там се казват), които поддържат сайта. Трябва да се промени приоритета на подразбиране. Когато пишеш в нова тема по подразбиране ДА НЕ ТЕ ИЗВЕСТЯВА. Тук преценката е на организаторите.
                            Другият вариант е всеки, който пише в нова тема да направи допълнителната настройка "Без уведомяване по имейл". Третото каре под полето за писане.
                            Успех.
                            p.s. Слагах разни филтри на електронната си поща, ама нещо не успях. В същност успях частично като се върнах на стария вариант на електронна поща.
                            гигоу, явно ти си много активен, дори суперактивен, а не темите

Коментар

• Всички ние (и аз вкл.) сме станали жертва на това,че когато пишеш в нова тема, то автоматично темата ти праща по имейл сигнал за отговор. Просто така е направен приоритета.
                              Това е добре, ако темата е рядко посещавана или пишеш само в една тема. Виждал съм форуми, дето се пише от дъжд на вятър. През месец-два. Тогава това е добре да го има.
                              Не стои така въпросът, когато пишеш в няколко теми, особено ако са доста активни. А темите (повечето) на Инвестор са много активни. Някои дори са хиперактивни. Тогава постоянното известяване се превръща в сериозен проблем.
                              Има две решения.
                              Едното е на специалистите програмисти (или както там се казват), които поддържат сайта. Трябва да се промени приоритета на подразбиране. Когато пишеш в нова тема по подразбиране ДА НЕ ТЕ ИЗВЕСТЯВА. Тук преценката е на организаторите.
                              Другият вариант е всеки, който пише в нова тема да направи допълнителната настройка "Без уведомяване по имейл". Третото каре под полето за писане.
                              Успех.
                              p.s. Слагах разни филтри на електронната си поща, ама нещо не успях. В същност успях частично като се върнах на стария вариант на електронна поща.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Сега погледнах имам 13 съобщеиня.
                                Стига.

Коментар

Working...
                                X