IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И на мен Firefox ми прави проблеми - излиза ми понякога бял екран за Инвестора - "лекувам" го като затворя всички прозорци в Мозилата и ги отварям на ново...
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• След рестартиране на Музила не ми се отваря сайта и се налага да влизам през ИЕ.При мен ли е проблема или при вас?Вчера даже през ИЕ не можах и след ново рестартиране успях.

Коментар

• Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнение
        Момчета, не искам в пощата си никакви отговори по теми където съм писал.
        Как се настройва?
        доста хора се оплакват и явно няма да има промяна

във всеки мейл има отдолу линк за отписване, освен това като се пише мнение тр да се посочи настройка без осведомяване

Коментар

• Момчета, не искам в пощата си никакви отговори по теми където съм писал.
          Как се настройва?

Коментар

• дойде ми предупреждение от гоглето,че има зловреден софтуер от www.ric-bg.info в сайта ви-случи се като опитах да отворя темата-Докога ще им търпим ......
            Last edited by MILOM; 22.02.2011, 11:21.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Благодаря за бързата реакция!

Поздрави!
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                При мен понякога при ползване на търсачката се появява следния проблем. Ако търсенето даде разултати, които заемат повече от една страница, при опит да премина от първата страница с резултати към някоя от следващите, се получава това:

Благодаря, ще придвижа и ще кажа като отстраним проблема!

Поздрави

Коментар

• При мен понякога при ползване на търсачката се появява следния проблем. Ако търсенето даде разултати, които заемат повече от една страница, при опит да премина от първата страница с резултати към някоя от следващите, се получава това:

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                    използвам докато темата е по-нагоре

направихме някои промени в алгоритъма на търсачката на сайта с цел по-лесно търсене

Ще опиша накратко основните промени, на база пример с фразата ИНВЕСТИЦИИ В АКЦИИ

- въвеждането в полето за търсене на следната заявка: +инвестиции -акции ще даде като резултат всички статии, в които се среща думата инвестиции, но няма думата акции.

- въвеждането на заявка инвести* ще даде като резултат всички статии, в които се среща думата преди звездичката, т.е. инвеститор, инвестиции, инвестиция и т.н.

- въвеждането на заявка "инвестиции в акции" ще даде всички статии, в които има точно тази комбинация от думи

- въвеждането на заявка инвестиции в акции ще покаже всички статии, в които има ИЛИ думата инвестиции ИЛИ думата акции

С две думи - търсенето се улеснява за намиране на точни фрази (чрез използването на кавички), неточни фрази (чрез използването на звездичка в края на желаната дума) или филтрирането на фрази (чрез използването на знаците плюс и минус)

благодаря на форумеца prodigal, че ми сигнализира за недобрия алгоритъм досега
                    е време беше

поздрави за това

Коментар

• Това добре, а да се върнем на проблема с модератора Ети, който прецаква постове на сериозните участници, но оставя какъв ли не бълвоч без последствия!!!???

Ети, да ти пейстна някой неща от снощи в темата за Оптимизма, които явно не сте счели че са за триене, но моя труд трябваше да го затриеш

Първоначално изпратено от judy67
                      Джейми защо не ходиш да го духаш.Един път ти го казах,но от тебе отърване няма.СЕЛТИК Юнитед .СПАМ отвяскъде.
                      Първоначално изпратено от jamiemirror
                      Ами понеже не визирах лично теб но ти се натискаш - да ти бръкна с дебелата паламарка А?

Все пак - намери ли правилния отговор или още мигаш като мишка в брАшно?
                      Първоначално изпратено от Han Krum
                      Ами понеже съм и инвеститор на БФБ, нещо ти бърка с кожената пръчка отзад ли.....
                      Съдържателни и поучителни постове на финансова тематика а?!?

Коментар

• използвам докато темата е по-нагоре

направихме някои промени в алгоритъма на търсачката на сайта с цел по-лесно търсене

Ще опиша накратко основните промени, на база пример с фразата ИНВЕСТИЦИИ В АКЦИИ

- въвеждането в полето за търсене на следната заявка: +инвестиции -акции ще даде като резултат всички статии, в които се среща думата инвестиции, но няма думата акции.

- въвеждането на заявка инвести* ще даде като резултат всички статии, в които се среща думата преди звездичката, т.е. инвеститор, инвестиции, инвестиция и т.н.

- въвеждането на заявка "инвестиции в акции" ще даде всички статии, в които има точно тази комбинация от думи

- въвеждането на заявка инвестиции в акции ще покаже всички статии, в които има ИЛИ думата инвестиции ИЛИ думата акции

С две думи - търсенето се улеснява за намиране на точни фрази (чрез използването на кавички), неточни фрази (чрез използването на звездичка в края на желаната дума) или филтрирането на фрази (чрез използването на знаците плюс и минус)

благодаря на форумеца prodigal, че ми сигнализира за недобрия алгоритъм досега

Коментар

• Е такива неща стават само когато ети е на вахта.
                          Даже и хикс-игрек не трие толкова.

Да вземете да го озаптите този(тази, то ) ети.

Коментар

• Ети, да ти пейстна някой неща от снощи в темата за Оптимизма, които явно не сте счели че са за триене, но моя труд трябваше да го затриеш

Първоначално изпратено от judy67
                            Джейми защо не ходиш да го духаш.Един път ти го казах,но от тебе отърване няма.СЕЛТИК Юнитед .СПАМ отвяскъде.
                            Първоначално изпратено от jamiemirror
                            Ами понеже не визирах лично теб но ти се натискаш - да ти бръкна с дебелата паламарка А?

Все пак - намери ли правилния отговор или още мигаш като мишка в брАшно?
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Ами понеже съм и инвеститор на БФБ, нещо ти бърка с кожената пръчка отзад ли.....
                            Съдържателни и поучителни постове на финансова тематика а?!?

Коментар

• Eti_ къде се скри?
                              Вчера си бил(а) много активен да ми прецакваш постовете!?

Коментар

• Не е така! В инфото към което бях пуснал линк имаше много по-интерсни неща, прогнози по индустрии и пр.
                                Питай Ети какъв е бил мотива да съсипе труда ми!?
                                Очаквам да се аргументира или да се извини за гафа си!

Коментар

Working...
                                X