Винаги се придържам към принципа да се изразява мнение без обиди. Няма как да не се отговори когато някои те нападат, без да си ги питал и дори не знаеш за присъствието им
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Истината е, че доста провокирани напоследък се поотпуснахме и куп простотии се изговориха в едни от най-четените теми на инвестора... както от троловета така и от участници (включително моя милост), които уж не сме тролове. Резултата е виден...съдържанието отстъпи място на лични нападки и простотии.
Няма да се обидя на модераторите ако минават смело с баданарката пък нека и мен да трият.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнениеобръщате му внимание , а после ходите да искате да го разкарат
не му обръщайте внимание и толкова
това са няколко човека които си сменят никовете и понеже знаят, че ви дразнят нарочно стават все по-нагли и по-нагли
с това, че ги правите да са в центъра на вниманието им давате почва за развитие
ако не им обръщате внимание след няколко дена ще се изнижат
иска се малко воля от ваша страна
Коментар
-
обръщате му внимание , а после ходите да искате да го разкарат
не му обръщайте внимание и толкова
това са няколко човека които си сменят никовете и понеже знаят, че ви дразнят нарочно стават все по-нагли и по-нагли
с това, че ги правите да са в центъра на вниманието им давате почва за развитие
ако не им обръщате внимание след няколко дена ще се изнижат
иска се малко воля от ваша странавари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Искам да попитам тези който движат този сайт,или тези който го модерират, възможно ли е, съобщение от мен,до потребител 4i4ko Pari4ko в този форум, изпратено от мен на16.02.2011 в 01:19 , със заглавие "Здравей"
да не е получено от него?
Благодаря предварително за вашият отговор и успех със списванато на сайта!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеДа, изтрит е линкът към този сайт. Явно там са проблемите.
За съжаление не може да се реагира превантивно, това означава да спрем пускането на линкове
Поздравиhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеНаправете моля по подразбиране да бъде "без уведомяване" когато човек пише нещо във форума. Който иска да си настройва каквото иска.
Не се превръщайте в Мтел тарикати.
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПреди около 10 тина дни имаше същия проблем. Вчера се случи и когато се опитах да вляза в профила си към 17 ч.
За съжаление не може да се реагира превантивно, това означава да спрем пускането на линкове
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от newkid Разгледай мнениеНаправете моля по подразбиране да бъде "без уведомяване" когато човек пише нещо във форума. Който иска да си настройва каквото иска.
Не се превръщайте в Мтел тарикати.
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениедойде ми предупреждение от гоглето,че има зловреден софтуер от www.ric-bg.info в сайта ви-случи се като опитах да отворя темата "Докога ще им търпим" ......
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнениеИ на мен Firefox ми прави проблеми - излиза ми понякога бял екран за Инвестора - "лекувам" го като затворя всички прозорци в Мозилата и ги отварям на ново...
Коментар
Коментар