IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как би следвало да спра НЕЖЕЛАНИТЕ от мен известявания от темите, в които съм писал?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
      Здравейте, от поне седмица има проблем с РСС-а на Бюлетина. Другите изглеждат ОК, но конкретно този не работи добре.
      Аз направо си го спрях.
      Последните съобщения бяха от средата на Февруари!

Коментар

• Здравейте, от поне седмица има проблем с РСС-а на Бюлетина. Другите изглеждат ОК, но конкретно този не работи добре.

Коментар

• Инвесторе, поразпитайте дали някой си е направил труда тук в БГ да блокира сметки на Кадафито

Коментар

• 'deniz.deniziv1' - от две места ме предупреждават за този много опасен вирус...Поне 2-3 дни докато "мутира" внимавайте да не отворите такова съобщение....

Коментар

• Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнение
              При мен е ОК. Според мен е от браузера ти. Ако често сменяш мрежите понякога браузера забива. Рестартирай браузера и ще е ок.
              Точно след рестартиране се появява проблема.И го има само при Инвестора,при никои друг саит не става така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнение
                Пак същия проблем.Поне кажете при вас ли е проблема или не.

При мен е ОК. Според мен е от браузера ти. Ако често сменяш мрежите понякога браузера забива. Рестартирай браузера и ще е ок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнение
                  След рестартиране на Музила не ми се отваря сайта и се налага да влизам през ИЕ.При мен ли е проблема или при вас?Вчера даже през ИЕ не можах и след ново рестартиране успях.

Пак същия проблем.Поне кажете при вас ли е проблема или не.

Коментар

• Благодаря!

Коментар

• Що не питате Трайчо що стана с табаците, седмица мина, две, три пет...години ли ще чака?

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                        Каква е причината да няма достъп до борсовите сделки за повече от месец назад (последната достъпна дата е 29.01.)
                        Няма причина, лек трус в базата. Сега трябва да е наред

Поздрави

Коментар

• Каква е причината да няма достъп до борсовите сделки за повече от месец назад (последната достъпна дата е 29.01.)

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            Не я слушам и да не говоря с по- прости от мен
                            вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Винаги се придържам към принципа да се изразява мнение без обиди. Няма как да не се отговори когато някои те нападат, без да си ги питал и дори не знаеш за присъствието им
                              майка ти не ти ли е казвала да не разговаряш с непознати

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Омръзна ми да спамя покрай теб, остави форума да се развива и да вдига нивото ...ника ти е показателен за всичко лошо което трябва да изкореним
                                цветанке, за нивото на форума ли си се разтревожила --- виж си само бисерите от последните седмици

Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                                Килур утре ще намеря указанието за отмяна на продажбата на акциите Т+2..
                                какво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши а чети правилници......
                                аз качих средната че продавах на около 35-40 лв....
                                Подценеността или надцененоста на дадена позиция понякога се определя от търсенето и предлагането на маркета..........
                                Ами при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....
                                всеки след тези бисери щеше да спре да пише

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Напусни форума или стани част от него...
                                цветанке, спри с опитите си да развеселяваш форума и започни отново да правиш това с което се справяш най-добре ..................... да даваш линкове към статии

Нали знаеш че трябва да почнат от тебе.....да модерират и да не се обръща внимание .Иначе излиза Крадеца вика дръжте крадеца....
                                не е така - не си права

специално в твоя случай положението е следното --- ти ходиш след всеки мой пост и търсиш повод да се заядеш, а после ходиш и се оплакваш и искаш да ме баннат

а накрая наистина се получава, че ''крадлата вика, дръжте крадеца"

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Е сега може да попитам по долу мрежовика , продигал и Киро кой трябва да бъде модериран първи заради лични обиди....Полки!
                                понеже сама не се сещаш и ти се налага да питаш някого за този елементарен казус

интелигентния форумен читател ще забележи, че се появяваш във всяка тема след Полки и започваш да си търсиш беберона ---- така и в тази тема Полки не те е споменал никъде, но ти се появяваш и веднага му се лепваш на Полки-то
                                Last edited by JackDaniels; 23.02.2011, 03:20.

Коментар

Working...
                                X