Как би следвало да спра НЕЖЕЛАНИТЕ от мен известявания от темите, в които съм писал?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеЗдравейте, от поне седмица има проблем с РСС-а на Бюлетина. Другите изглеждат ОК, но конкретно този не работи добре.
Последните съобщения бяха от средата на Февруари!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nqkoi Разгледай мнениеПри мен е ОК. Според мен е от браузера ти. Ако често сменяш мрежите понякога браузера забива. Рестартирай браузера и ще е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеПак същия проблем.Поне кажете при вас ли е проблема или не.
При мен е ОК. Според мен е от браузера ти. Ако често сменяш мрежите понякога браузера забива. Рестартирай браузера и ще е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеСлед рестартиране на Музила не ми се отваря сайта и се налага да влизам през ИЕ.При мен ли е проблема или при вас?Вчера даже през ИЕ не можах и след ново рестартиране успях.
Пак същия проблем.Поне кажете при вас ли е проблема или не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеКаква е причината да няма достъп до борсовите сделки за повече от месец назад (последната достъпна дата е 29.01.)
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВинаги се придържам към принципа да се изразява мнение без обиди. Няма как да не се отговори когато някои те нападат, без да си ги питал и дори не знаеш за присъствието имвари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Омръзна ми да спамя покрай теб, остави форума да се развива и да вдига нивото ...ника ти е показателен за всичко лошо което трябва да изкореним
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеКилур утре ще намеря указанието за отмяна на продажбата на акциите Т+2..Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениекакво да помисля..... акциите на БФБ и не само на там от две години официално отпадна срок за сетълментза придобиване и продажба...ако не знаеш не пиши а чети правилници......Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеаз качих средната че продавах на около 35-40 лв....Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеПодценеността или надцененоста на дадена позиция понякога се определя от търсенето и предлагането на маркета..........Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеАми при цена на ССВ от леФче щеше да е доста интересна ситуация закупуването на ВАСВ на 10 лв. ....
Първоначално изпратено от meche_cveti93Напусни форума или стани част от него...
Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнениеНали знаеш че трябва да почнат от тебе.....да модерират и да не се обръща внимание .Иначе излиза Крадеца вика дръжте крадеца....
специално в твоя случай положението е следното --- ти ходиш след всеки мой пост и търсиш повод да се заядеш, а после ходиш и се оплакваш и искаш да ме баннат
а накрая наистина се получава, че ''крадлата вика, дръжте крадеца"
Първоначално изпратено от meche_cveti93Е сега може да попитам по долу мрежовика , продигал и Киро кой трябва да бъде модериран първи заради лични обиди....Полки!
интелигентния форумен читател ще забележи, че се появяваш във всяка тема след Полки и започваш да си търсиш беберона ---- така и в тази тема Полки не те е споменал никъде, но ти се появяваш и веднага му се лепваш на Полки-тоLast edited by JackDaniels; 23.02.2011, 03:20.вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
Коментар