Първоначално изпратено от p0lki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнениеТова става автоматично, което е наистина досадно!
мисля, че сам си правиш настройките
виж по-долу на третия ред какви са опциите
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениеда не би да си чекнал...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнениедепозитче, да не би да си чекнал, че искаш да те уведомяват за отговори по темите в които си писал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАко продължавате да ми пращате "уведомления" за отговори по теми в които съм писал, ..
Коментар
-
Ако продължавате да ми пращате "уведомления" за отговори по теми в които съм писал, ще ви включа в спам филтъра си. Настройките му пък често се предават в spamhaus.org. Така може да ви включат в черна листа за спамери и ще се чудите откъде ви е дошло...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановЗа многоничието, аз имам 4, които никога не съм крил. И защо не, създадени са за да тествам, за да влизам в по-сигурни зони, с някаква идея преди време и т.н.
Забраняваш ми да тествам сайта ли?
Във форума пиша с този с който съм логнат в момента. Проблем ли е? Освен този има и един друг с името ми, както и обзървър и репортер създадени преди 10 г., за да пускам във форума неща, които съм писал в новини или са репорти от място на събитието. Какъв е проблемът, че не разбирам.Първоначално изпратено от JekataИнтересно просто, а като пример за останалите е повече от отличен.
Отделно, че преди бях питал в темата до инвестора.
И с мпу, и с този, и с обзървъра. Какъв е смисъла казва ли ти някой.
Първоначално изпратено от mpy_yordanovКое е "Интересно просто, а като пример за останалите е повече от отличен." ?
Колкото до тестването - и 17 хил. ника може да изкарате за тестове, но пак не пречи да си пишете с по един.
Та...пак си остава интересно.
Коментар
-
1. поздрави на Ети_ бая е забърсал(а) няма лошо!
2. Мрънкало - ако ти изтрият ника да знаеш, че после може веднага да ти го 'вземе' някой ГЕРБер и да каже, че се разкайваш и вече само за ГЕРБ ще гласуваш - затова ти давам едно леко и елементарно решение - кажи си паролата на някой близък и го помоли да я смени = така профила ти е залючен за теб, но недостъпен за герберите.
лека
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеднес проверявах за пореден път дали е изпълнена молбата ми от 11 август 2010година!докато за банване на не-герберистанците ще си счупите ръцете от бързане, а?вече чета в сайта Ви само няколко интересни хора - не желая да пиша или някой да злоупотреби в ника ми. затова го искам да е заключен.чао.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнениеОтказвам се да пиша повече във форума.Искам да ми изтриете или блокирате ника.това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн
Коментар
-
Проблемът е МНОГО сериозен. До сега съм получи повече от СТО писма подобни на това
Форум Инвестор.БГ.
Темата се намира на следния адрес:
http://www.investor.bg/forum/showthr...7&goto=newpost
Поздрави,
Форум Инвестор.БГ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:
http://www.investor.bg/forum/subscription.php?do=removesubscription&type=thread &subscriptionid=11560&auth=e6f2f7691f4e1fbd2d76869 8b83a3ab9
Моля вземете някакви мерки!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоди, помогни...
От два дни писма от темата в която пиша в Инвестора се получават и на пощата ми.....
Сега изтрих 59 бр. За да съм точен ще отворя следващите, за да видя дали са само моите или на всички които пишат в тази тема....
пп. Инвестора ме информира за всеки форумец, който отговаря в темата, която следя...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМоди, помогни...
От два дни писма от темата в която пиша в Инвестора се получават и на пощата ми.....
Сега изтрих 59 бр. За да съм точен ще отворя следващите, за да видя дали са само моите или на всички които пишат в тази тема....
пп. Инвестора ме информира за всеки форумец, който отговаря в темата, която следя...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Моди, помогни...
пп. Инвестора ме информира за всеки форумец, който отговаря в темата, която следя...Last edited by 4i40; 08.12.2010, 20:58.
Коментар
-
Тъй като изчаках един разумен период от време и модераторът не предприе никакви действия за коригиране на действията си се налага да отправя официално оплакване към Ивестора от действията на модератора.
В темата за БАН написах мнение, че бяха изтрити и променени няколко поста, което подтикнало модератора да изтрие моето мнение, защото то водело до обиди?!?!
Тъй като предполагам, че модераторът ще изтрие и този пост, открито му казвам?пред цялата аудитория, че всички мои постове съм ги копирал и при необходимост ще ги използвам.
Коментар
Коментар