IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от p0lki Разгледай мнение
    мисля, че сам си правиш настройките
    Я, помисли си пак! Никой не е длъжен да си губи времето да сменя настройките които слагате по подразбиране! Сменете го защото директно ви слагам н спам папката!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
      Това става автоматично, което е наистина досадно!
      здравей бошко

мисля, че сам си правиш настройките

виж по-долу на третия ред какви са опциите

Коментар

да не би да си чекнал...
        Нищо не съм чеквал откакто съм се регистрирал. Вероятно наскоро модито е сложил такава опция да е по подразбиране... Зор за трафик, няма достатъчно посетители, а? Само че спаменето не е начина!
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

депозитче, да не би да си чекнал, че искаш да те уведомяват за отговори по темите в които си писал?
          Това става автоматично, което е наистина досадно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Ако продължавате да ми пращате "уведомления" за отговори по теми в които съм писал, ..
            депозитче, да не би да си чекнал, че искаш да те уведомяват за отговори по темите в които си писал?

Коментар

• Ако продължавате да ми пращате "уведомления" за отговори по теми в които съм писал, ще ви включа в спам филтъра си. Настройките му пък често се предават в spamhaus.org. Така може да ви включат в черна листа за спамери и ще се чудите откъде ви е дошло...

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                За многоничието, аз имам 4, които никога не съм крил. И защо не, създадени са за да тествам, за да влизам в по-сигурни зони, с някаква идея преди време и т.н.
                Забраняваш ми да тествам сайта ли?
                Във форума пиша с този с който съм логнат в момента. Проблем ли е? Освен този има и един друг с името ми, както и обзървър и репортер създадени преди 10 г., за да пускам във форума неща, които съм писал в новини или са репорти от място на събитието. Какъв е проблемът, че не разбирам.
                Първоначално изпратено от Jekata
                Интересно просто, а като пример за останалите е повече от отличен.
                Отделно, че преди бях питал в темата до инвестора.
                И с мпу, и с този, и с обзървъра. Какъв е смисъла казва ли ти някой.

Първоначално изпратено от mpy_yordanov
                Кое е "Интересно просто, а като пример за останалите е повече от отличен. " ?
                Интересно, че не един и двама настояват за ползване на един ник от потребител, а същевременно онбашията на сайта дава светъл пример с ... 4 ника?

Колкото до тестването - и 17 хил. ника може да изкарате за тестове, но пак не пречи да си пишете с по един.

Та...пак си остава интересно.

Коментар

• 1. поздрави на Ети_ бая е забърсал(а) няма лошо!

2. Мрънкало - ако ти изтрият ника да знаеш, че после може веднага да ти го 'вземе' някой ГЕРБер и да каже, че се разкайваш и вече само за ГЕРБ ще гласуваш - затова ти давам едно леко и елементарно решение - кажи си паролата на някой близък и го помоли да я смени = така профила ти е залючен за теб, но недостъпен за герберите.

лека

Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                  днес проверявах за пореден път дали е изпълнена молбата ми от 11 август 2010година!докато за банване на не-герберистанците ще си счупите ръцете от бързане, а?вече чета в сайта Ви само няколко интересни хора - не желая да пиша или някой да злоупотреби в ника ми. затова го искам да е заключен.чао.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Мрънкчо, стига си мрънкал....
                    Чети, пиши или пиши, чети ...все си от полза за разнообразието във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мрънкалото Разгледай мнение
                      Отказвам се да пиша повече във форума.Искам да ми изтриете или блокирате ника.
                      днес проверявах за пореден път дали е изпълнена молбата ми от 11 август 2010година!докато за банване на не-герберистанците ще си счупите ръцете от бързане, а?вече чета в сайта Ви само няколко интересни хора - не желая да пиша или някой да злоупотреби в ника ми. затова го искам да е заключен.чао.
                      това е лично и информационно мнение и не може да се счита за инвестиционна препоръка или нещо подобн

Коментар

• Проблемът е МНОГО сериозен. До сега съм получи повече от СТО писма подобни на това

Форум Инвестор.БГ.

Темата се намира на следния адрес:
                        http://www.investor.bg/forum/showthr...7&goto=newpost

Поздрави,
                        Форум Инвестор.БГ

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        За да не получавате повече известия за отговори по темата, кликнете тук:
                        http://www.investor.bg/forum/subscription.php?do=removesubscription&type=thread &subscriptionid=11560&auth=e6f2f7691f4e1fbd2d76869 8b83a3ab9
                        И като кликна на подчертаното (от мен) в червено не става нищо. Получавам отговор за невалиден адрес или нещо подобно.

Моля вземете някакви мерки!!!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Моди, помогни...
                          От два дни писма от темата в която пиша в Инвестора се получават и на пощата ми.....
                          Сега изтрих 59 бр. За да съм точен ще отворя следващите, за да видя дали са само моите или на всички които пишат в тази тема....

пп. Инвестора ме информира за всеки форумец, който отговаря в темата, която следя...
                          като пишеш в някоя тема,гледай по-долу да е без осведомяване по имейл
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Моди, помогни...
                            От два дни писма от темата в която пиша в Инвестора се получават и на пощата ми.....
                            Сега изтрих 59 бр. За да съм точен ще отворя следващите, за да видя дали са само моите или на всички които пишат в тази тема....

пп. Инвестора ме информира за всеки форумец, който отговаря в темата, която следя...
                            И аз имам същия проблем.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Моди, помогни...

Last edited by 4i40; 08.12.2010, 20:58.

Коментар

• Тъй като изчаках един разумен период от време и модераторът не предприе никакви действия за коригиране на действията си се налага да отправя официално оплакване към Ивестора от действията на модератора.

В темата за БАН написах мнение, че бяха изтрити и променени няколко поста, което подтикнало модератора да изтрие моето мнение, защото то водело до обиди?!?!

Тъй като предполагам, че модераторът ще изтрие и този пост, открито му казвам?пред цялата аудитория, че всички мои постове съм ги копирал и при необходимост ще ги използвам.

Коментар

Working...
                                X