IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спор няма, но всичко с граници
    Като се преглежда тема по-назад не индикира на коя страница сме в момента.

Първоначално изпратено от Pastir
    Има си акционери тая компания (аз не) и хората искат бизнеса да просперира, печалбата да се увеличава...така че или увеличаваш тарифите за реклама, или увеличаваш рекламните площи...

И мойто мнение е, че дори сега рекламите са много, но кой бега от сухото , да не е луд .

Коментар

• не мога да си вляза в портфейла, имате ли идея защо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
        Сега една колонка и от дясно....
        и ще чеетем кат китайците (или японците.. бяха)
        (или и двете) :shock:
        10X

Цялата лява колонка във форума е излишна. Новините си имат място още в началната страница и под страниците за новини. А купчето полезно може да се сложи и под дясната страна с форумите.

Поста е предложение но имайте предвид, че в момента е наистина много натруфено.
        Не е препоръка.

Коментар

• То бива бива платена медия, ама вашето е нагло вече. Какво обшо има долната новина с "икономиката"? Сложете си един домаин - .ru барем да не се заблуждават хората, че четат българска медия! Да се знае кой ви плаща!

Нова игра в интернет - „Хвърли обувка в лицето на Буш“
          17.12.2008 16:53

Малко след инцидента с настоящия американски президент Джордж Буш, който бе замерен с обувки от иракски журналист по време на посещението си в страната, в интернет се появи нова игра.

Забавлението е уеббазирано, намира се на адрес http://www.sockandawe.com, като достъпът до сайта в момента е силно затруднен поради големия брой желаещи да го посетят.

Играта е проста, но се радва на голям интерес. Идеята е с клик върху мишката да запратиш обувка по президента, който се крие зад масивно бюро. Всяко уцелване носи точки.

До момента игралите я са уцелили Буш с виртуална обувка над 7,5 млн. пъти

Коментар

• беше се появило за кратко във форума линк от темата за дадената компания към профила на компанията но сега пак е махнато, а е много удобно. дори ако може в темите за компаниите някде най отгоре да се вижда текуща цена...или най добрите оферти

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko
              Ако някой не може да се логне във форума, трябва първо да си изтрие Cookies в browser-а!
              Добре, че е бошко да ни светне!
              Инвесторци, от вчера се пуля на съобщението: Неактивен юзър!
              Предполагам и други са ви майносвали! Турнете едно съобщенийценце поне с инфо как да се справим с проблема!
              Т.е. да бяхте турнали, добре, че Големия Бош ни тип-на!
              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd
                Първоначално изпратено от Jekata
                Аз не мога да разбера защо сайта ползва едва 3/5 от големината на монитора ?
                Ок, сложили сте добавките всичко се вижда, но защо 40 % от монитора ми седи просто бяло поле, а не се ползва за разширение на форумния панел ?
                Нищо общо няма с рекламите.
                За да стоят 40% от екрана ти като бяло, празно поле значи ползваш резолюция от 1600 пиксела ширина. Видимата част на сайта е фиксната на 1000px и съответно 600 ти остават бели. Тъй като юзъри с такава резолюция са нищожен процент от всички простосмъртни, не чакай оправия.
                Друг е въпросът, че могат да го направят плаващ, за да зарадва и най изумените "инвестори", четящи форума примерно на някое 42"-во LCD.
                Ползвай увеличението на Firefox (Ctrl заедно с "+"). И при мен на 1680 точки ширна на 22" монитор си е супер, изобщо не ми измаря очите, всяка буква е с около 5 мм височина и си ползвам целия екран...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
                  Ок, сложили сте добавките всичко се вижда, но защо 40 % от монитора ми седи просто бяло поле, а не се ползва за разширение на форумния панел ?
                  Нищо общо няма с рекламите.
                  За да стоят 40% от екрана ти като бяло, празно поле значи ползваш резолюция от 1600 пиксела ширина. Видимата част на сайта е фиксната на 1000px и съответно 600 ти остават бели. Тъй като юзъри с такава резолюция са нищожен процент от всички простосмъртни, не чакай оправия.
                  Друг е въпросът, че могат да го направят плаващ, за да зарадва и най изумените "инвестори", четящи форума примерно на някое 42"-во LCD.
                  ----------------------------
                  Berbo count: still 6 and waiting...
                  We'll Keep the Red Flags Flying High

Коментар

• Ако някой не може да се логне във форума, трябва първо да си изтрие Cookies в browser-а!

Коментар

Първоначално изпратено от Pastir
                      Защото м(оже би) се предвижда за рекламни цели. Това е моето мнение по въпроса.

Е накъде повече ? ? ?
                      Плюс това май не съм само аз на мнение, че форума е още по-тежък с добавянето на новините.
                      Обяснението за промените с БФБ ми звучи като всяка недалновидна стъпка на властта оправдана с ЕС.
                      Има си акционери тая компания (аз не) и хората искат бизнеса да просперира, печалбата да се увеличава...така че или увеличаваш тарифите за реклама, или увеличаваш рекламните площи...

И мойто мнение е, че дори сега рекламите са много, но кой бега от сухото , да не е луд .

Коментар

• Браво!

Така е много по-добре!

Спорна работа и усмихнат ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pastir
                          Защото м(оже би) се предвижда за рекламни цели. Това е моето мнение по въпроса.

Е накъде повече ? ? ?
                          Плюс това май не съм само аз на мнение, че форума е още по-тежък с добавянето на новините.
                          Обяснението за промените с БФБ ми звучи като всяка недалновидна стъпка на властта оправдана с ЕС.

Коментар

Защото (може би) се предвижда за рекламни цели. Това е моето мнение по въпроса.

Коментар

• Аз не мога да разбера защо сайта ползва едва 3/5 от големината на монитора ?

Коментар

• Евала на господата от инвестор.БГ, че се вслушаха в нашите мнение и препоръки.

Коментар

Working...
                                X