Първоначално изпратено от psycoholic
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Negramoten
Мерси
Коментар
-
pastir
http://style.investor.bg/article.php?id=723
Ах, не знам тоя сайт кво допитване е правил, но челното място от всички "призрачни градове" неминуемо трябва да бъде присъдено на Припят, гадът приютил "Чернобил". 50 000-хиляден град, който е изчезнал за един ден.
Ето Ви малко матриал по темата:
http://www.kiddofspeed.com/chapter1.html
Ааа и бтв (новините) вече се предлагат екскурзии от Киев до Припят.
Вече си избрах дестинация за лятото :P
Коментар
-
А трябва да има, он ти сере на главата и ти да му викаш да мерси, искам още...justpassingby ако е баннат заради подобни неща, незнам с полки как трябва да са нещата?
За сведение съм бил против банването на много хора във форума .... включително и на 1912 / Полки.....сигурно затова сега ми се връща....
Но съм против отнемането на право на глас ... и сега.
Коментар
-
п.с. не казвам, че нямаше правото да си обиден и пр. но първо не това беше темата и второ - това е полки, егаси, какво му се върза!
Съгласен съм ,че той няма задръжки , но да ми пише на лични , който отиват в пощата на дъщеря ми ... простотии при положение ,че не искам да контактувам с него... изобщо.
Коментар
-
Ни пия, ни кафета, ПРИНЦИПНО
Ама не може темата която е за отдих както и ПК отбеляза да седне да се насира.
Преди дали пуснаха, дали не една полки да си плюе спомена, сега като толкова напира да се излива нейде да си направи полки срещу форума и готово. Да знам коя да отбягвам. То бива бива, ама бивол за мезе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93Е, не си криви душата - ако ги четеш събота вечер на пияна глава са доста забавни
Но ти сигурно си на понеделнишко кафе
Така ли мислиш че е правилно да се нарече простотията на един наш колега ..... забавна.....
3 страници простотия събрахте...
п.с. не казвам, че нямаше правото да си обиден и пр. но първо точно тази тема ли от цял форум намерихте и второ - това е полки, егаси, какво му се върза!?BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
-
Първоначално изпратено от JekataИма ли живи ? Няма ли да чистите тъпотиите, кви бисери, кви вицове, кви 5 лева? А може би за вас са?
Но ти сигурно си на понеделнишко кафе ;-)BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар
Коментар