IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След новината за понижението на безработицата в САЩ щатският долар изгуби позиции спрямо еврото и поскъпна с близо 1% в рамките на половина час. Към 16:05 ч. българско време двойката EUR/USD се котира при ниво от 1,4932 долара за евро спрямо курс от 1,5068 един час по-рано.
    Това е нещо от рода - когато губиш не знаеш какво печелиш ;-)

http://forex.investor.bg/?cat=130&id=90837
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Как да търся само в заглавията на темите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Фaкушка
        Ами честито бертраме.

Това че ме баннахте само показва липсата на каквато и да било толерантност
        в този форум.
        Това е победа на тоталитаризма.

Всяко мнение различно от това на управляващите
        не е желателно в този форум.

Е - сполай ви. Желая ви успехи с новата политика.
        бъркаш свобода със слободия
        съшо така бъркаш, като си мислиш, че само на мен ми омръзна да ти чета глупостите..и ако Пепи ти е черен..то отстрани погледнат ти си пепи на квадрат - само дето си в другата крайност на мненията. Де да имах възможност да банвам .. форума щеше да е обезпаразитен за нула време.

явно е имало за какво да те баннат.
        не знам защо ти пиша, но здраве
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ами честито бертраме.

Това че ме баннахте само показва липсата на каквато и да било толерантност
          в този форум.
          Това е победа на тоталитаризма.

Всяко мнение различно от това на управляващите
          не е желателно в този форум.

Е - сполай ви. Желая ви успехи с новата политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
            Здравейте,
            баннах никовете на be_google и Факушка

С което ги моля да спрат с форумното тролене
            Аман от словоизлияния, словоблудстване, политиканстване и чатене
            Благодаря ви!

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
              Здравейте,

Модератор, а има ли начин да баннеш и турските сериали по телевизиите?
              Цял живот ще те благославям.

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Инвесторе, сигурно си прочел това, което писах в друга тема. Но да ти го кажа и тук - "Отдавна темата за политика и Симеон Дянков са се превърнали в нещо като Уикенд, Шок и др. жълти издания. Ако инвесторът иска да запази сериозния тон на форума, трябва да изхвърли фанатизираните привърженици на партиите, особено някои от тях - Гугълчо, Мейси, Гигов и др. подобни. Ако не, в най-скоро време Инвестор ще бъде синоним на жълтото."
                  Надявам се да вземете отношение.

Коментар

• Е много ли е сложно да резюмирате какво сте изменили?

Коментар

• Във връзка със зачестили оплаквания от различни институции и частни лица Инвестор.БГ АД допълва правилата за модерация в рубриката Коментари на Investor.bg.

Приканваме всички да спазват правилата на форума.

Investor.bg AD

Коментар

• Първоначално изпратено от Negramoten
                        Първоначално изпратено от bertram
                        Първоначално изпратено от joda
                        ...от кога голда е наливен?!
                        "Златото с доставка през февтуари също достигна нов рекорд, поскъпвайки до 1 178,40 долара за барел."
                        http://www.investor.bg/?cat=6&id=90284
                        веднага си поръчвам 100 барела по 2000 долара даже!
                        Колко ли тежи един барел злато
                        ...зависи какъв барел ще вземем!Ако използваме бирения :
                        0.1637м3х19300кг/м3=3159кг
                        自由西藏

Коментар

• Моля, ако имате възможност да попитате БФБ във връзка със следния текст от днешните им изявления:
                          "БФБ смята, че съпротивата срещу прочистването на пазара от ценните книжа на дружества, които са такива само де юре, е продиктувано от други интереси, включително използване благоприятният данъчен статут на сделките за избягване да данъци. „Така например, като конкретен пример, интересно е как акциите на дружество в ликвидация за 4 месеца поскъпват над 1100% вследствие на прехвърлянето на един и същи пакет, като след последното прехвърляне в края на годината сделките се преустановят"

БФБ направи ли са проверка на тези сделки и какви са резултатите от тези проверки?. Да видим какви са конкретните факти.....от тези проверки, ако има такива изобщо............ , съзира ли са КФН за целта ....?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                            оо

добро утро на модератора

не се сърдя,че ми изтрихте музикалния поздрав и се радвам, че сте на линия
                            добро му/й утро и от мен....

защо ми изтривате мнението, с което коментирах писаниците на колегата с прояви на явен ултрадесен примат? откъде накъде ще ми отнемате правото да отвърна на циника?!
                            смятам, че е поредната подигравка със свободата на словото тук!
                            моля, моля Марияне и дригите модератори,
                            не ви се бъркам в редакционната политика - не ми пречете да изразявам мнението си и то без да обиждам никого или без да използвам циничен език.

Първоначално изпратено от MILOM
                            Гогленце,сърбежа може да е от лоша хигиена,а ти искаш да те заобичат-общото м/у задника и сърцето е ,че и двете могат да се пръснат от ЛЮБОВВВВ.
                            п.п. еротичното мнение е постнато в тема "Политика" и все още е на първа страница в същата.... айде поне малко обективост да има!!!
                            п.п.п. това, че милом се е гордее със снимката си пред "банк OFF америка" за мен е срам и грозна форма чуждопоклоничество.

Коментар

• оо

добро утро на модератора

не се сърдя,че ми изтрихте музикалния поздрав и се радвам, че сте на линия

Коментар

• Инвесторе, от около месец при влизане в темите от пощата ми не отивам директно на последния непрочетен от мен пост, а линка ме отвежда на последния пост в темата. По този начин ми е трудно да следя темите които ме интересуват.

Някаква идея как да се възстанови нормалната практика ???

Мерси за помощта
                                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Working...
                                X