Е те рекламите са си дразнещи. Въпроса е да не им обръщаме внимание.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ХайърсъзовКакъв е начина да намериш тема която е изостанала и не се вижда на първитге страници - ...?
Пиша заглавието в "търсене в коментари" и нищо не излиза...?
Къде греша?
използвайте търсенето горе в ляво до юзера. Ето линк за бързо търсене: http://forum.investor.bg/search.php
Полето в дясно за търсене показва ограничени резултати по думи, ще го коригираме.
Благодарим за сигнала
Модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от monk69Абе вие идиоти ли сте ? Защо ми триете въпроса и темата ? Този форум какъв е ? Не е ли целта да се обменя информация? Да не питам за някаква държавна тайна?
Видях какви ли не идиотски теми които си седят, но когато някой пита нещо конкретно, някой го трие. Ми този някой поне едно обяснение да напише защо ми трие темета с въпроса. На мен ми трябва информацията спешно.
Трябва ми информация. Трябва ми спешно, защото в гугъл не намерих такава информация.
http://www.nirmaltv.com/2008/12/18/c...anner-fans/bg/
http://uroci.net/urok/769/%D0%A1%D1%...Photoshop.html
http://baneri.eu/izrabotka-na-baneri.html
Тел.: 0897 47 20 20
E-mail: office@baneri.eu
Гр.: София, ул. Христо Ботев 102,
ет. 5, ап. 13Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Абе вие идиоти ли сте ? Защо ми триете въпроса и темата ? Този форум какъв е ? Не е ли целта да се обменя информация? Да не питам за някаква държавна тайна?
Видях какви ли не идиотски теми които си седят, но когато някой пита нещо конкретно, някой го трие. Ми този някой поне едно обяснение да напише защо ми трие темета с въпроса. На мен ми трябва информацията спешно.
Трябва ми информация. Трябва ми спешно, защото в гугъл не намерих такава информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TradanzaПървоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от vajvajПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от БатяСупер дназнеща рекламаНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowПървоначално изпратено от vajvajПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от БатяСупер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvajПървоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от БатяСупер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigalПървоначално изпратено от БатяСупер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяСупер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от ФaкушкаАми честито бертраме.
Това че ме баннахте само показва липсата на каквато и да било толерантност
в този форум.
Това е победа на тоталитаризма.
Всяко мнение различно от това на управляващите
не е желателно в този форум.
Е - сполай ви. Желая ви успехи с новата политика.
съшо така бъркаш, като си мислиш, че само на мен ми омръзна да ти чета глупостите..и ако Пепи ти е черен..то отстрани погледнат ти си пепи на квадрат - само дето си в другата крайност на мненията. Де да имах възможност да банвам .. форума щеше да е обезпаразитен за нула време.
явно е имало за какво да те баннат.
не знам защо ти пиша, но здраве
пп ...а на модитата ще им кажа, "браво", големи пичове сте, няма що自由西藏
Коментар
-
Супер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifСлед новината за понижението на безработицата в САЩ щатският долар изгуби позиции спрямо еврото и поскъпна с близо 1% в рамките на половина час. Към 16:05 ч. българско време двойката EUR/USD се котира при ниво от 1,4932 долара за евро спрямо курс от 1,5068 един час по-рано.
http://forex.investor.bg/?cat=130&id=90837
Коментар
Коментар