IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е те рекламите са си дразнещи. Въпроса е да не им обръщаме внимание.

Коментар

• С глупавата си рекламка долу вдясно смятате да доизгоните остатъка от форума ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
        Какъв е начина да намериш тема която е изостанала и не се вижда на първитге страници - ...?
        Пиша заглавието в "търсене в коментари" и нищо не излиза...?
        Къде греша?
        Здравейте Хайърсъзов,
        използвайте търсенето горе в ляво до юзера. Ето линк за бързо търсене: http://forum.investor.bg/search.php
        Полето в дясно за търсене показва ограничени резултати по думи, ще го коригираме.

Благодарим за сигнала

Модератор

Коментар

• Какъв е начина да намериш тема която е изостанала и не се вижда на първитге страници - ...?
          Пиша заглавието в "търсене в коментари" и нищо не излиза...?
          Къде греша?

Коментар

• Поздрави за бързата реакция
            Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от monk69
              Абе вие идиоти ли сте ? Защо ми триете въпроса и темата ? Този форум какъв е ? Не е ли целта да се обменя информация? Да не питам за някаква държавна тайна?

Видях какви ли не идиотски теми които си седят, но когато някой пита нещо конкретно, някой го трие. Ми този някой поне едно обяснение да напише защо ми трие темета с въпроса. На мен ми трябва информацията спешно.

Трябва ми информация. Трябва ми спешно, защото в гугъл не намерих такава информация.
              http://www.google.bg/search?hl=bg&so...BG333&aq=f&oq=

http://www.nirmaltv.com/2008/12/18/c...anner-fans/bg/

http://uroci.net/urok/769/%D0%A1%D1%...Photoshop.html

http://baneri.eu/izrabotka-na-baneri.html
              Тел.: 0897 47 20 20
              E-mail: office@baneri.eu
              Гр.: София, ул. Христо Ботев 102,
              ет. 5, ап. 13
              Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Абе вие идиоти ли сте ? Защо ми триете въпроса и темата ? Този форум какъв е ? Не е ли целта да се обменя информация? Да не питам за някаква държавна тайна?

Видях какви ли не идиотски теми които си седят, но когато някой пита нещо конкретно, някой го трие. Ми този някой поне едно обяснение да напише защо ми трие темета с въпроса. На мен ми трябва информацията спешно.

Трябва ми информация. Трябва ми спешно, защото в гугъл не намерих такава информация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradanza
                  Първоначално изпратено от gigow
                  Първоначално изпратено от vajvaj
                  Първоначално изпратено от prodigal
                  Първоначално изпратено от Батя
                  Супер дназнеща реклама
                  +1
                  И от мен +1. Тази реклама ми бърка в мозъка!
                  Да не е онази дето не може да прочетеш текста без да я активирш?
                  За всичко останало има Firefox
                  Така е. Мога да си променя настройките, сигурно имаш предвид скриптовете? Ама тогава се губят и други работи. Просто не е редно рекламата да закрива текста, заради който си отворил страницата. Дразни.
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                    Първоначално изпратено от vajvaj
                    Супер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!
                    +1
                    Да не е онази дето не може да прочетеш текста без да я активирш? До тези дето я пускат: не я чета, само ме дразни, че трябва отново да зареждам страницата. Определено Инвестор не печели привърженици от нея. Дори не знам какво рекламира. Дали коли, дали дрехи, дали паста за зъби. Честно. Идея нямам. А съм я актовирал поне четири пъти. Или пет.
                    За всичко останало има Firefox

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj
                      Супер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!
                      +1
                      Да не е онази дето не може да прочетеш текста без да я активирш? До тези дето я пускат: не я чета, само ме дразни, че трябва отново да зареждам страницата. Определено Инвестор не печели привърженици от нея. Дори не знам какво рекламира. Дали коли, дали дрехи, дали паста за зъби. Честно. Идея нямам. А съм я актовирал поне четири пъти. Или пет.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal
                        +1
                        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                            Първоначално изпратено от Фaкушка
                            Ами честито бертраме.

Това че ме баннахте само показва липсата на каквато и да било толерантност
                            в този форум.
                            Това е победа на тоталитаризма.

Всяко мнение различно от това на управляващите
                            не е желателно в този форум.

Е - сполай ви. Желая ви успехи с новата политика.
                            бъркаш свобода със слободия
                            съшо така бъркаш, като си мислиш, че само на мен ми омръзна да ти чета глупостите..и ако Пепи ти е черен..то отстрани погледнат ти си пепи на квадрат - само дето си в другата крайност на мненията. Де да имах възможност да банвам .. форума щеше да е обезпаразитен за нула време.

явно е имало за какво да те баннат.
                            не знам защо ти пиша, но здраве
                            ...да, напред към чист, стерилен, а след време и фригиден форум!
                            пп ...а на модитата ще им кажа, "браво", големи пичове сте, няма що
                            自由西藏

Коментар

• Супер дназнеща реклама сте сложили, дето изкача върху текста при отваряне на новина. Да се покаже веднъж добре, но тя постоянно се разтила върху текста е адски пречи и дразни. Трябва да си прегледате баланса между печалба и удобство за посетителите, защото може да останете неприятно изненадани след 1-2 месеца на силни печалби от агресивни, дразнещи реклами!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                                След новината за понижението на безработицата в САЩ щатският долар изгуби позиции спрямо еврото и поскъпна с близо 1% в рамките на половина час. Към 16:05 ч. българско време двойката EUR/USD се котира при ниво от 1,4932 долара за евро спрямо курс от 1,5068 един час по-рано.
                                Това е нещо от рода - когато губиш не знаеш какво печелиш ;-)

http://forex.investor.bg/?cat=130&id=90837
                                Благодарим за сигнала!

Коментар

Working...
                                X