IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marketleverage
    Първоначално изпратено от Хайърсъзов
    Само да вметна че и от ляво полето за търсене не ми намира необходимото.
    Пример - търся темата "Песимизъм на БФБ" и излизат теми съдържащи трите думи, но самата тема по заглавие не излиза.

в разширеното търсене http://forum.investor.bg/search.php
    точно под полето за въвеждане на думата има радио бутон 'Търси за всички въведени думи' стандартно е селектирано " Търси за коя да е от въведените думи"

иначе ето я темата http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11412

или не е тази имая още двапъти със същото заглавие

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11335

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13254
    много ти благодаря... а тази страничка http://forum.investor.bg/search.php с кой бутон я намираме, доста се мъчих и не мога да я намеря.. с риск да стана нахален?
    до сега забелязах пет бутона за търсене , явно шестият( сигурно има такъв) ми убягва... хората облекчават търсенето , но други като мен явно не се справят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов
      Пример - търся темата "Песимизъм на БФБ" и излизат теми съдържащи трите думи, но самата тема по заглавие не излиза.

в разширеното търсене http://forum.investor.bg/search.php
      точно под полето за въвеждане на думата има радио бутон 'Търси за всички въведени думи' стандартно е селектирано " Търси за коя да е от въведените думи"

иначе ето я темата http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11412

или не е тази имая още двапъти със същото заглавие

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=11335

http://forum.investor.bg/viewtopic.php?t=13254
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от balnaski mantalitet

дори да е така, то и аз си плащам сметките сам.... :-)

помня, че и ти беше от тези, които май твърдяха, че ще спят спокойно, ако ме няма....

пък аз от 2007 пиша тука и трафика от добър, по- добър...

иначе ми беше драго да споря с теб, щото разсъждаваш като телефонен техник.

бъди здрав и не-БАН-нат завинаги!!! :-)
        Бъркаш. "Май" не съм твърдял по твой адрес каквото и да било.

Ти си плащай сметките сам, дори може да си направиш собствен сайт с форум и там ще си пишеш ти и всички други спокойно. Но като ти паднат рекламните или "политическите" приходи, друга песен ще запееш..... и току-виж - станал си телефонен техник.
        Успех с новия си ник.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706
          Първоначално изпратено от balnaski mantalitet
          Първоначално изпратено от anon6706
          Тук е заприличало на "Стената на плача".
          не е плач, а протест срещу балканския гьонсуратлък.

срещу цензурирането и то в интернет форум!

ако това те радва - радвай се! :-) скоро в България може само тая радост да ти остане.... да се радваш и кефиш на БАНН на инакомислещите... дано съм в грешка...
          нали разбираш, че всеки може да пише с 1000 ника, имаше няква агресивна фондация-нет-просяци, дето на всяко влизане в ивестора си правеха нов ник....

не се отричам от думите си казани по сериозни проблеми казани тук.

be_google
          Май нямаш идея какво означава форум. Администраторите на този форум, собствениците му, зависят от трафика във форума, а не от твоите мнения или моите.
          Те са в пълното си право да преценяват "вредните/губещите" за трафика никове.
          Може и да изпълняват политическа поръчка, не ми пука.
          Ти от Марс ли падаш? Нали разбираш, че електроенергията за сървърите на Инвестор не я плащаш ти? Както и заплатите на служителите.
          Хайде стига социализъм и "власть - народу". Капитализъм сме вече....
          дори да е така, то и аз си плащам сметките сам.... :-)

помня, че и ти беше от тези, които май твърдяха, че ще спят спокойно, ако ме няма....

пък аз от 2007 пиша тука и трафика от добър, по- добър...

иначе ми беше драго да споря с теб, щото разсъждаваш като телефонен техник.

бъди здрав и не-БАН-нат завинаги!!! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от balnaski mantalitet
            Първоначално изпратено от anon6706

ако това те радва - радвай се! :-) скоро в България може само тая радост да ти остане.... да се радваш и кефиш на БАНН на инакомислещите... дано съм в грешка...
            нали разбираш, че всеки може да пише с 1000 ника, имаше няква агресивна фондация-нет-просяци, дето на всяко влизане в ивестора си правеха нов ник....

be_google
            Май нямаш идея какво означава форум. Администраторите на този форум, собствениците му, зависят от трафика във форума, а не от твоите мнения или моите.
            Те са в пълното си право да преценяват "вредните/губещите" за трафика никове.
            Може и да изпълняват политическа поръчка, не ми пука.
            Ти от Марс ли падаш? Нали разбираш, че електроенергията за сървърите на Инвестор не я плащаш ти? Както и заплатите на служителите.
            Хайде стига социализъм и "власть - народу". Капитализъм сме вече....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706

be_google

Коментар

• Тук е заприличало на "Стената на плача".

Коментар

• .....като на.бана и изоставена девица...
                  Аз да отговоря....вместо модито, защото три пъти ме три, въпреки че се съобразих със забележките му...

Ударението е в "като"... - това е литературна форма за сравнение...
                  Ако беше написал "си........девица", тогава се нарушава добрият тон.....и Пепи щеше да бъде натирен.....

Разбра ли сега многознайко.....Я намери друг форум да си пишем там...

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                    Първоначално изпратено от 4i40
                    Хубаво бе моди, ми тогава банни и Стамболов...
                    ААААА, не може, той подкрепя ББ.....
                    виж как се сети бързо
                    животът не е справедлив ,предполагам си го знаете

това ли ви е модерацията!? явно мотивите за БАНН-ването ми са меркантилни и политически!!!

ЕЙ ГИ ХОРАТА СИ СЕ ПСУВАТ И ... НИЩО!!!

ДОЛУ ГАДНАТА ЦЕНЗУРА!!!

а мен ме баннахте, заради какво???

BE_GOOGLE

Айде тези сме ги чували вече за доста други - той е много добар, ама му пречат да работи. И какво си се заплюнчил пак из форума като наебана и изоставена девица. Дръж си там акциите и мълчи. Нали щеше да отваря на 29 лева след новината. Какво стана. Сега след дивидента ще е с колкото е размера с толко надолу. А първите месеци с новите акцизи да не казвам какви ще са продажбите.

Ако смяташ, че тук ще си избиеш загубите от петрола, много си в грешка. И не е полки тоя на който трябва да си го изкарваш. Той не те е карал да се буташ в неликвидни позиции и да си мислиш, че там има сигурна печалба защото "ти съвпадали интересите с на мажоритара". Явно той не мисли така.
                    Пепи - Пипона,

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                      Хубаво бе моди, ми тогава банни и Стамболов...
                      виж как се сети бързо
                      животът не е справедлив ,предполагам си го знаете
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Хубаво бе моди, ми тогава банни и Стамболов...

Коментар

• първо ...и сега "живота ще стане по-лесен от песен, по хубав от пролетен ден"!!!
                          едни от малкото хора съм писаливинаги точно в темите, както не съм обиждал никой - спазвал съм дория тон въпреки, че оставяхте хиляди откровенни псувни по мой адрес неизтрити....

второ не те знам кой си модераторе, дори не ме и интересува, ама е нагло това, което направи
                          и като се пребера в България ще търся правата си, дори и по съдебен ред...ако не падне бана от ника ми! :-)

трето баннването е една много тоталитарна проява! особено НЕСПРАВЕДЛИВОТО!

Първоначално изпратено от модератор
                          Здравейте,
                          баннах никовете на be_google и Факушка

С което ги моля да спрат с форумното тролене
                          Аман от словоизлияния, словоблудстване, политиканстване и чатене

Коментар

• Аз два пъти пускам такъв въпрос. Хайърсъзов, добре, че се намеси!

Поздрави на екипа на Инвестора за
                            Топ 100 на Deloitte Technology Fast 500

Коментар

• Първоначално изпратено от модератор
                              Първоначално изпратено от Хайърсъзов
                              Какъв е начина да намериш тема която е изостанала и не се вижда на първитге страници - ...?
                              Пиша заглавието в "търсене в коментари" и нищо не излиза...?
                              Къде греша?
                              Здравейте Хайърсъзов,
                              използвайте търсенето горе в ляво до юзера. Ето линк за бързо търсене: http://forum.investor.bg/search.php
                              Полето в дясно за търсене показва ограничени резултати по думи, ще го коригираме.

Благодарим за сигнала

Модератор

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o
                                Е те рекламите са си дразнещи. Въпроса е да не им обръщаме внимание.
                                Е то бива бива, ама бивол за мезе не бива. Не може постоянно при скролване една част от екрана да ти е заета от поредната шибня.

Коментар

Working...
                                X