IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram
    Първоначално изпратено от joda
    ...от кога голда е наливен?!
    "Златото с доставка през февтуари също достигна нов рекорд, поскъпвайки до 1 178,40 долара за барел."
    http://www.investor.bg/?cat=6&id=90284
    веднага си поръчвам 100 барела по 2000 долара даже!
    Колко ли тежи един барел злато

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
      ...от кога голда е наливен?!
      "Златото с доставка през февтуари също достигна нов рекорд, поскъпвайки до 1 178,40 долара за барел."
      веднага си поръчвам 100 барела по 2000 долара даже!
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ...от кога голда е наливен?!
        自由西藏

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче
          Първоначално изпратено от Jekata
          Първоначално изпратено от Пухче
          Има и по-тежък случай-през септември 2007-ма жената на Ивайло Груев беше отворила нова тема и търсеше инфо за новата любов на Ив.Груев във Варна
          А сиктир :S
          и ме псуваш?
          Е де, чудна история е била. Това имам предвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
            Първоначално изпратено от Пухче
            Има и по-тежък случай-през септември 2007-ма жената на Ивайло Груев беше отворила нова тема и търсеше инфо за новата любов на Ив.Груев във Варна
            и ме псуваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пухче

Коментар

• Има и по-тежък случай-през септември 2007-ма жената на Ивайло Груев беше отворила нова тема и търсеше инфо за новата любов на Ив.Груев във Варна

Коментар

• на вниманието на екипа на уважавания от мен сайт:

предлагам да бъде създаден
                  раздел "Козата си сака пръч" , в който това и други горещи момичета да
                  си намерят партньори, за да спрат да ги търсят и досаждат във всяка сериозна тема!!! :-)

ето такава например е колежката Факушка, която редовно търси силно мъжко рамо
                  в тази тема за оплаквания и предложения:

Първоначално изпратено от Факушка
                  Гоглю
                  може и така да е, но първо голям йебън ще има за вас.
                  С други думи - голямо и болезнено е...б...ане ви чака.
                  Знам че на повечето от вас - начело със станишката ще ви е приятно,
                  но това ще е само в началото.
                  А после...
                  Сети се де!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов

Маряне извинява, но някак си нелепо звучи това - за КАЧЕСТВОТО на аудиторията.
                    Само поискай примери.....поне 1000 ще ти дам ;-)
                    Не се излагай с такива постове.....
                    Вий гусин Караиванов сте пример за КАЧЕСТВО ....
                    .....

Сега ме цитирай и отдолу напиши ... Маряне видя ли ето ти един пример ...

Съжалявам ... противен си ми Петре ...

Коментар

• Благодаря за отговора !

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                        Първоначално изпратено от luboil
                        Възможно ли е, при влизане в Коментари да има и опция при която при желание да се виждат колко и кои потребители са он-лайн ?
                        Разбира се че може.
                        Това зависи от собствениците. Ако не са се ояли много та да не ги мързи, е елементарно
                        Какво значи онлайн?
                        Активност в последните 30 мин.? или час?

Каква информация би носил броя и имената на потребителите, които в момента са онлайн?

Все пак тук не броя, а качеството на аудиторията е водещо, за разлика от сайт за запознанства, където броя има значение?
                        Маряне извинява, но някак си нелепо звучи това - за КАЧЕСТВОТО на аудиторията.
                        Само поискай примери.....поне 1000 ще ти дам ;-)
                        Не се излагай с такива постове.....

Коментар

• един въпрос ... има ли начин да се блокират определени абонати от ЛС ...

има едно явно болно момченце ... злоблив един ... писна ми да ми спами ЛС-то ...

та .... има ли начин ...

Благодаря предварително

Коментар

Възможно ли е, при влизане в Коментари да има и опция при която при желание да се виждат колко и кои потребители са он-лайн ?
                            Разбира се че може.
                            Това зависи от собствениците. Ако не са се ояли много та да не ги мързи, е елементарно
                            Какво значи онлайн?

Каква информация би носил броя и имената на потребителите, които в момента са онлайн?

Все пак тук не броя, а качеството на аудиторията е водещо, за разлика от сайт за запознанства, където броя има значение?
                            Имам впредвид в момента.
                            Има някои участници с които си водим интересна дискусия и ако знам, че в момента са он-лайн, ще знам че може да заформим интересен разговор.
                            Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                              Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                              Разбира се че може.
                              Какво значи онлайн?

Щегата настрана, но това за което пита е вградена (според мен) функция на софтуера. В смисъл, отдолу се вижда кой от регистрираните юсери е онлайн.
                              За някои неща е полезно, например бърз поглед ти показва дали даден потребител е онлайн. (Може да искаш да му пуснеш нещо на ЛС например)

Ето тук има пример:

http://www.talkgold.com/forum/

Виж най-отдолу.
                              Или пък да се провери наистина ли има 160 съфорумеца, пълнещи анкети за минути ;-)
                              BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

Разбира се че може.
                                Какво значи онлайн?

Щегата настрана, но това за което пита е вградена (според мен) функция на софтуера. В смисъл, отдолу се вижда кой от регистрираните юсери е онлайн.
                                За някои неща е полезно, например бърз поглед ти показва дали даден потребител е онлайн. (Може да искаш да му пуснеш нещо на ЛС например)

Ето тук има пример:

http://www.talkgold.com/forum/

Виж най-отдолу.
                                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

Working...
                                X