If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...от кога голда е наливен?!
"Златото с доставка през февтуари също достигна нов рекорд, поскъпвайки до 1 178,40 долара за барел." http://www.investor.bg/?cat=6&id=90284
веднага си поръчвам 100 барела по 2000 долара даже!
"Златото с доставка през февтуари също достигна нов рекорд, поскъпвайки до 1 178,40 долара за барел." http://www.investor.bg/?cat=6&id=90284
веднага си поръчвам 100 барела по 2000 долара даже!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
предлагам да бъде създаден
раздел "Козата си сака пръч" , в който това и други горещи момичета да
си намерят партньори, за да спрат да ги търсят и досаждат във всяка сериозна тема!!! :-)
ето такава например е колежката Факушка, която редовно търси силно мъжко рамо
в тази тема за оплаквания и предложения:
Първоначално изпратено от Факушка
Гоглю
може и така да е, но първо голям йебън ще има за вас.
С други думи - голямо и болезнено е...б...ане ви чака.
Знам че на повечето от вас - начело със станишката ще ви е приятно,
но това ще е само в началото.
А после...
Сети се де!
Маряне извинява, но някак си нелепо звучи това - за КАЧЕСТВОТО на аудиторията.
Само поискай примери.....поне 1000 ще ти дам ;-)
Не се излагай с такива постове.....
Вий гусин Караиванов сте пример за КАЧЕСТВО ....
.....
Сега ме цитирай и отдолу напиши ... Маряне видя ли ето ти един пример ...
Възможно ли е, при влизане в Коментари да има и опция при която при желание да се виждат колко и кои потребители са он-лайн ?
Разбира се че може.
Това зависи от собствениците. Ако не са се ояли много та да не ги мързи, е елементарно
Какво значи онлайн?
Активност в последните 30 мин.? или час?
Каква информация би носил броя и имената на потребителите, които в момента са онлайн?
Все пак тук не броя, а качеството на аудиторията е водещо, за разлика от сайт за запознанства, където броя има значение?
Маряне извинява, но някак си нелепо звучи това - за КАЧЕСТВОТО на аудиторията.
Само поискай примери.....поне 1000 ще ти дам ;-)
Не се излагай с такива постове.....
Възможно ли е, при влизане в Коментари да има и опция при която при желание да се виждат колко и кои потребители са он-лайн ?
Разбира се че може.
Това зависи от собствениците. Ако не са се ояли много та да не ги мързи, е елементарно
Какво значи онлайн? Активност в последните 30 мин.? или час?
Каква информация би носил броя и имената на потребителите, които в момента са онлайн?
Все пак тук не броя, а качеството на аудиторията е водещо, за разлика от сайт за запознанства, където броя има значение?
Имам впредвид в момента.
Има някои участници с които си водим интересна дискусия и ако знам, че в момента са он-лайн, ще знам че може да заформим интересен разговор.
Поздрави!
Разбира се че може.
Какво значи онлайн?
Щегата настрана, но това за което пита е вградена (според мен) функция на софтуера. В смисъл, отдолу се вижда кой от регистрираните юсери е онлайн.
За някои неща е полезно, например бърз поглед ти показва дали даден потребител е онлайн. (Може да искаш да му пуснеш нещо на ЛС например)
Разбира се че може.
Какво значи онлайн?
Щегата настрана, но това за което пита е вградена (според мен) функция на софтуера. В смисъл, отдолу се вижда кой от регистрираните юсери е онлайн.
За някои неща е полезно, например бърз поглед ти показва дали даден потребител е онлайн. (Може да искаш да му пуснеш нещо на ЛС например)
Коментар