If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стефане, абе нали сам каза че гледаш клоуза
Може да го пробие - препорачително е (заради лимита ми на 8680), но сигурно ще затвори над 8705/10, което ни предоставя да търсиме утре обратното движение към 8780/90
8710 за ръвърс, ама след като е пробвало под 8700
А пък като го пробва не се знае знаели се - за това при лимита на 8680 не съм сложил и реверс, щото може и да отлети към 8660/50
Даже за момент ми мина идеята да вкарам още евро в късата позиция на 8710, ама много ще ми падне печалбата, щото стопа не мога да го свалям под 8720
Коментар
�
stefan s
FOREX-Валутна търговия
Mqстото за reverse e 0.8710, със стоп 0.8690 таргет 0.8780,
ama не ми стиска, ако пробие 0.8700 - pak short
Тази седмица, докато бате ви Алан (El Geffey както му казват още) не даде насока на лихвената политика, не очаквайте нещо сериозно като движение. Най-вероятно лихвите ще се вдигат (до около 4.50% според вижданията на Refco). Как обаче FX пазарите ще погълнат тази нова действителност, един Алан Грийспан знае. 8800 наистина е желязно ниво. Комбинация от 50 дМА и фибоначи е като железобетон.
Форексгърл, моите уважения към теб, но първо се изясни със самата себе си, пък тогава спори с другите. Ти веднъж казваш "Аз също търгувам през FX super mini на Делта Сток и съм много доволна.", а след това признаваш че има и неща дето не ти харесват. Ха да те разбере човек ако може :-)
Що до това дали съм мнителен, чувствителен, раздразнителен, удивителен и т.н.,това си е отделен въпрос, чието място за обсъждане въобще не е в този форум. Просто имам мнение по даден въпрос и го изразявам, като съответно считам за нормално да има хора с коренно противоположни мнения.
Делта Сток не е идеално творение на природата, така че има и добри и слаби страни.
Пълна каша!
Човек да не каже нещо.
И аз не съм доволна от някой неща, но никога не съм си мислила, че са "номера". Приемам ги като слабости. Май балканска ти е мнителността... (майтап бе Уили..)
Ей Forexgirl,
какво ще кажеш, ако всички дето сме тук в тоя форум, се вдигнем и отдиме в офиса на Делта Сток - да си кажем "сърбежите" по платформите, а не да подсмърчаме тука като "непочешани" госпожици. Смятам, че там могат и да ни разберат.
Коментар