IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Glupak, chetoh njakade che dori i tvoita vrazka da e 10MBps LAN kato izlizash ot BG (ako si tam de..), i internet e zadrasten s trafik, predimstvo se dava na zapadnija trafik...(nai-neprofesionalno kazano). Zatova i ne e chudno che njakoi BG saitove, na koito serverite sa v BG zarezdat strashno bavno ot N. Amerika, i priemlivo barzo ot BG... MOze tova da sa imali predvid...
    life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

на два пъти по 1500
      Тия от клона тука разправят 4е мога всеки ден да пускам по 5000 лв. навън.) . Ама си трайте )

Коментар

Между другото ГЛОБАЛЦАП са престанали да откриват сметки на американци, сигурно някои е почнал да ги съди вече.

Коментар

Днес вече ми се разгони фамилията и си заминавам
          Тия направо ме ограбиха
          Глупак как превеждаш 3000$ - тоест какво пишеш в декларацията
          аз пускам смо до равностойност на 5000лв. щото са без декларация

Коментар

Чаво ,
            за оанда, си откриваш първо сметка през нета, след това отиваш в биохим и пускаш един SWIFT , аз пуснах оня ден, таксата е мнго малка, за 3000$ ми взеха 20на $ такса. Да не забравих само да кажеш 4е таксата за SWIFT-a е OUR /za twoq smetka/ че американците ще те оберат мин . с 50$.
            А ина4е за теглене , досега ГЛОБАЛЦАП са ми пращали 4 пъти чекове, нямаше проблем с тях, чековете идваха за 10 дена, и още толкова за осребряването /пак биохим/. Осребряването струва около 10$ за 1000$ чек.

Коментар

Тошо
              Аз по долу писах, че ГЛОБАЛЦАП ми върнаха отговор.
              В общи линии пишат че дова се дължало на БАВНАТА ми връзка ??? /10MBps LAN connect/ и натовареността на техния сървър, както че и това го има в договора за откриване на сметка при тях и не мога да предявавам претенции ???

Коментар

Защото човек разполагащ с 200мио. $ не използва такъв език(на чейнчаджия- 200 "милки зелено" за "връзване" или "развръзване")
                Без да се обиждаш
                Просто ако в БГ някой работи с такъв ресурс,то това може да бъде единствено Булбанк и със сигурност няма да е на марджин а на риал деливъри.А и отдавна щеше да се е чуло.

Коментар

Петре и защо реши че не разполагам с 200 милки зелено ????
                  :-)))))
                  Само попитах :-)

Коментар

Ако някой се възползва от съвета ми за gbp/usd за днес,значи е направил 500$ и може да се похвали.
                    Тошо, адресът е www.saxobank.com а също виж и www.mgforex.com
                    Що се отнася до ДЕЛТАСТОК в нея съдружници са 2ма от най-старите и
                    опитни дилъри в БГ.
                    Ако искаш обади се и на Елана.Там проблемът е че сделките се правят
                    по тел.,но за сметка на това те котират през 5пипа спред 24ч. в денонощието.Тел. за контакт (02) 980 6961 или 980 0903.Търсиш Мартин
                    Владо или Максим и ще получиш необходимата информация.Аз лично 3 г.
                    работих през тях и нямам съществени забележки.

За всички които използват миниакаунти.
                    Ами това е положението 10 пипа спред за такива малки суми не е зле.

Коментар

На истински.Иначе нямаше да се оплаквам вчера за йената.Иначе съм много доволен, но не от резултата ))

Коментар

Може ли някой да ми обясни как се уреждат паричните въпроси за Oanda. Иван беше казал че работи с PayPal.com, но там трябва май кредитна карта, а аз не знам какстои въпроса с тях в България и доколко е проблем да се изкара тук такова нещо. Иначе с тях удобството наистина би било голямо. Освен това Делтасток споменаха за проблеми при преводите от чужбина. Вие понеже повечето играете с чужди брокери какво ще кажете по въпроса? Някой май ми беше писал нещо по въпроса но вече не си спомням.

Коментар

Тошо,разбира се че има - Reuter,s терминал.Удоволствието струва само 2750 лв/месечно и се предпаща за 6м.,но ВЕРВАЙ МИ си струва парите.Ако обаче неможеш да си го позволиш,можеш да звъннеш на някой колега или приятел в банка и да попиташ.
                          Другото е през нета - Telerate.Любо Обретенов го продаваше за 500$
                          месечно преди 2г.,но трябва да звъннеш и провериш каква е цената в
                          момента.Но приятелю за какво са ти да знаеш обеми ако нямаш достатъчно ресурс за работа(поне 200мио. $)?????

Коментар

Не се вързвай де, нали ти ме обвини че се карам на човека и ме попита дали не съм бил вчера дълъг. Между другото инвестора трябва да направи една темичка в която да можем без притеснения да си изявяваме словестните потребности от някоя българска псувня.

Коментар

Шуми - на истиски или на демо акаунт
                              Петре, дай моля те WWW
                              Извинявам се на всички че в последно време пълня темата със всякакви глупшости, като чат рум, но вече не ми издържат нервите

Коментар

Наивник, не разбирам базика ти, но лев/евро трябва да е 0.5113

Коментар

Working...
                                X