IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Валутна търговия - FOREX

Az пак се изхитрих,
    продадох йени на 128.60 , бутнах стопа така 4е да съм на плюс няколко пипса, пък де да видим каква ше стане ),
    Сложил съм още един ордер сел на 128.45,
    засега с малки суми, щото си е риск )

Коментар

Те за това са стоповете.Аз не съм маркет мейкър (за съжаление мое).
      Но продаждата на $/йена доведе до поскъпване на евро/$ и това беше до днес,но ........ ударили са ти стопа.Сори но това е положението.Моят
      също ме удари но какво да се прави.И утре е ден.

Коментар

Петре да не би случайно причината да е че вчера САЩ вдигнаха митата си за внос на стомана? Нарушавайки всякви международни договорки на разни там МВФ,СБ, СТО -МО и прочие .Май инвеститорите оценяват постъпката като акт на див, мракобесен, разбойническо-капиталистически милитаризъм

Коментар

Даа, оставям йената, по на4ало не оби4ам да я играя, )
          sell CAD @ 1.5810 stop reverse 1.5780 . 1.5800 ще определи средносро4ния тренд на CAD.

Коментар

Бат Петре,
            Аз лично те слушах до времето когато вза да ги пишеш едни, като например във вторник: If you want to Make money,then Buy eur/jpy at 114,20
            If seen 113,60 duble S/L 113,1
            Target is over 118+++
            Незнам защо се получава така, явно и ти понякога не си във форма или...?,
            Що до финансовата година на японците си прав, на такъв рязък спад още в началото на месеца е малко изненадващ.

Коментар

Пичове има защо да се тръшкате,след като не четете какво ви пиша,а гледате само 20 и 50 МА.Да ама в случая не помагат.
              Защо ли? Защо продават дол/йен ?Къде е дъното? Кога ще спре да скача
              йената? Техн. отдава трябваше да е в обратната посока след 131,4 нали?

Да ама вие си знаете само тех.анализ и край.
              А знаете ли че на 30март приключва фискалната година в Япония и всички трябва да са на йени?
              Е така ще е до 30март,пък после,тези които са оцелели продължават,тези които не успеят,ще гледат и тцъкат.

Адио мучачос и мучачки.

Успех на всички и не гледайте само тех.анализ

Коментар

8800 e kлючово ниво, ако вълна 4 мине над 8800, ще стане overlap и ще се скапат вси4ки вълни от 09350 досега, но вси4ко е възможно. Оба4е обърне ли се slowStoch, скъсявам и еврото и йената, RSI е добър. Освен това пробива над 50МА може да е фалшив, ще видим къде ше затвори дове4ера и ще му мисля пак )

Коментар

Няма да ви говоря за лоши случки, защото ако незабравя последните трябва да скоча от някой мост - 300-те пипса вече се превърнаха сигурно в 3000 - не ми се смята
                  Обаждам се, само да ви препоръчам да изчакате началото на следващата седмица преди да взимате безотговорни решения за скъсяване на евро и йена.
                  Това не значи, че другата седмица ще е подходящо да се скъсяват, но тогава може да е по ясно положението
                  За сега съм дълъг на еврото и възнамерявам да адвам нагоре до 8880
                  Успех

Коментар

Това че и ти си се набутал по същия начин не добре, колкото до скорото - то си е относително понятие.

Коментар

I аз се набутах по абсолютно същия на4ин ), от бързане.
                      е нищо де.скоре ще разпродадем йени и евро и ще оправил нещата )

Коментар

Лошо не ами не питай как ми отнесе стопа на .8810, ама така става когато бързам да продавам преди slowstock da e направил връх.Такава яка позиця си бях направил и така яко изпуших че ще ми държи ситост доста.

Коментар

A,ne - дневна графика, не гледай 4асовите изобщо ), Лошото е 4е проби над 50МА, но това е заради скапаната йена

Коментар

tova, 4e EUR zatvoril pod 50MA?
                            gledam EURUSD hourly, slagam Simple Moving Average 50, i izliza mnogo pod liniata na valutite.
                            ako moje obiasnenie.
                            pri vsi4ki slu4ai za napred 6te ograni4a tozi tip vuprosi)

Коментар

Abe moje i da ne e tolkova iasno

Коментар

EUR zatvori pod 50MA, znachi polojenieto e iasno. НА ЮГ!

Коментар

Working...
                                X