IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Silno se symniavam za dnes da padne pod 8680

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

p.s
      проби ве4е, таргет 0.8660-70

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Da прав си, на мен затова не ми стиска ),
        ще изчакам, ама както е тръгнало, може и да затвори под 20МА. ), а дано,та да изгараш още някои пипс отгоре.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Стефане, абе нали сам каза че гледаш клоуза
          Може да го пробие - препорачително е (заради лимита ми на 8680), но сигурно ще затвори над 8705/10, което ни предоставя да търсиме утре обратното движение към 8780/90
          8710 за ръвърс, ама след като е пробвало под 8700
          А пък като го пробва не се знае знаели се - за това при лимита на 8680 не съм сложил и реверс, щото може и да отлети към 8660/50
          Даже за момент ми мина идеята да вкарам още евро в късата позиция на 8710, ама много ще ми падне печалбата, щото стопа не мога да го свалям под 8720

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Mqстото за reverse e 0.8710, със стоп 0.8690 таргет 0.8780,
            ama не ми стиска, ако пробие 0.8700 - pak short

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

1 НА моята графика 20 МА е на 8700
              2 Забил съм лимит на 8680 (обаче ме е шубе за реверс)
              3 Стоп реверса е на 8720
              4 Ще видиме :-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Тази седмица, докато бате ви Алан (El Geffey както му казват още) не даде насока на лихвената политика, не очаквайте нещо сериозно като движение. Най-вероятно лихвите ще се вдигат (до около 4.50% според вижданията на Refco). Как обаче FX пазарите ще погълнат тази нова действителност, един Алан Грийспан знае. 8800 наистина е желязно ниво. Комбинация от 50 дМА и фибоначи е като железобетон.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Spored mene e okolo 0.8700 - 05

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Stefane, tozi 20 MA ne e li okolo .8720, pone taka izliza na grafikite koito polzvam az

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Тошо...
                      как е положението, ако си играл както ти предложих снощи, би трябвало да си затворил на 20д. МА
                      Ако пробие 20д. МА , пак short eur.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Форексгърл, моите уважения към теб, но първо се изясни със самата себе си, пък тогава спори с другите. Ти веднъж казваш "Аз също търгувам през FX super mini на Делта Сток и съм много доволна.", а след това признаваш че има и неща дето не ти харесват. Ха да те разбере човек ако може :-)
                        Що до това дали съм мнителен, чувствителен, раздразнителен, удивителен и т.н.,това си е отделен въпрос, чието място за обсъждане въобще не е в този форум. Просто имам мнение по даден въпрос и го изразявам, като съответно считам за нормално да има хора с коренно противоположни мнения.
                        Делта Сток не е идеално творение на природата, така че има и добри и слаби страни.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

А, май тоя форум стана клуб за запознанства!

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Пълна каша!
                            Човек да не каже нещо.
                            И аз не съм доволна от някой неща, но никога не съм си мислила, че са "номера". Приемам ги като слабости. Май балканска ти е мнителността... (майтап бе Уили..)

P.S. И други ти се чудят какви са "уловките".

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

......sigurno lujat za posokata na pazara ..

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ей Forexgirl,
                                какво ще кажеш, ако всички дето сме тук в тоя форум, се вдигнем и отдиме в офиса на Делта Сток - да си кажем "сърбежите" по платформите, а не да подсмърчаме тука като "непочешани" госпожици. Смятам, че там могат и да ни разберат.

Коментар

Working...
                                X