IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Във връзка с наблюдаваната почти винаги закономерност, за това че курса винаги пада с около 30 -40 пипса доста почти непосредствено след като влезна в дадена позиция, а както разбирам и при други има сходният проблем, съм разработил следната стратегия - Решавам къде ще влезна в позиция - влизам с 50% от предварително решената сума и залагам ентри ордер за другите 50 % с 40 пипса под цената на влизане. За сега съм го пиложил 3 пъти и трите пъти ми се е изпълнил 2 рия ентри ордер и трите пъти позицията ми е била печеливша.
    Имам огромното желание първото влизане да го направя 10% а второто с 90%, обаче съм много алчен и все ме е страх че няккой път ще преценя правилно къде да влезна и ще изпусна бонгото.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Lele kak gi kupuwat tia yeni

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

eur/doll

poss long .8690 s/l .8650 target .8855

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Az sum, нали си признах преди 2-3 дена ),
          Та виж сега какво правя с МА, използвах главно 50дн. МА, обаче той се пресича рядко 5-6 пъти в годината. Когато стигне близо до МА, гледам другите индикатори (RSI, SlowStoch) i в за висимост от тях - или 4акам da пробие МА, или купувам/продавам, от скоро по4нах да се пробвам и с 20 МА. Ima две тънкости:
          1. ръководя се от close (щото текущите котировки често правят фалшиви пробиви)
          2. затварянето на позицията (останалите индикатори + фибоначи)

Погледни 20дн. МА за последните 6 дена - силен суппорт

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Абе Стефан С ти да не си Глупака ?
            Трябваше и по рано да се сетя, но МА-то вече не можеше да не се сетя
            Трябва да ни обесниш теорията си за купуване над МА и продаване Под нея.
            Иначе аз не мога да си представя че ще влезна в позиция и няма в близките часове да загубя 30-40 пипса (е рядко и по малко)Сигурно ако ми се случи веднага да тръгне на печалба, ще я затворя, щото има нещо съмнително :-)
            Между другото Стефане, ако имах още пари за пазаруване щях да изчакам утре 9 часа. Все ми се струва че японците правят движение в посоката в която ще върви пазара и после затварят на без голяма разлика в отварянето, е това не е закон, но се случва по някога :-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

forexboy,
              ако не издържи тука( 0.8660-80), ще е както ти казваш, ама надеждата умира последна (със големи загуби)).

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ама голям мерак имате eur да ходи към 0.88 и към 0.89. То че ще стане ще стане ама май няма да е нито тази нито другата седмица според мен.
                Първо си мисля че ще се поразходим на юг, да видим дъното около 0.8560 как е, здраво ли е, ще поддаде ли.:-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

h-m, в момента еврото е то4но на 20дн. МА, може и да е дъното тук, ще купувам още.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

п.с,
                    тошо, ако не си купил на 0.8700, из4акай, ще падне още 30на пипса предполагам, до към 0.8660 - 70 /де да знаех, ама така си мисля, щом купя евро и то продължава надолу )/ .

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

az също, напазарувах на 0.8700, ama малко, ще купувам до 0.8660 , стоп 0.8650 , даже и малко по надолу, 4е преди 2 дена стопа ми изгоря за 1 пипс!!!, Умрях направо )

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ами днес като казах, че пробива на 8820 се отлага за другата седмица имах предвид, че май трябва още веднъж да видиме 8700 преди еврото да поеме яко нагоре, само че не очаквах това да стане за един ден, мислех че ще му трябват два или три дена. Сега малко се чудя, но се придържам към първоначалния план, че след 8780, следва 8700 и после пробив над 8820 към 8900
                        В крайна сметка вчера изкарах 60 пипса (чисти) и сега влезнах с половината сума на 8740, сега (още се чудя)ще се изперкам другата половина на 8700 и ще имам средна цена 8720, ще забия един стоп на 8670 и пак от цялата далавера ще ми останат 10 пипса профит
                        Лошото е че продължавам прекалено много да се чудя
                        А швейцареца не го следя в последно време - много палав стана

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Njakoi da spodeli idei zaevroto i franka?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Mmmdaaaaaaa forexboy, namiram che si napulno prav. No kakvo da se pravi. Chovek se uchi dokato e jiv. )

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Aaa chavo to tova shube mnogo prechi na profita.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Тошои аз го затворих на 133.6. Хвана ме шубето.

Коментар

Working...
                                X