IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBR/CHF

Tozi pyt s 25 bp.

Коментар

• GBR/CHF

s kolko shte uveli4at spored vas lihvite 25 ili 50 bp. Uspeh

Коментар

• eur/usd

Anti, hubavo si drypnal ot 1450, mojto mnenie e sled kato se realizira 1480 da se obyrne kam 1400, mislja, che ako se goni 1560, mejduvremenno moje da udari sl na 20. GL na vsichki.

Коментар

• eur/usd

Според мен до 2 дни ще видим поне 1.135
          Дано не греша,че оставам на нула.

Коментар

• GBR/CHF

Pri tova polojenie na lihvite v UK i 6vejcaria, a i o6te pove4e o4akvanijata za tjah, osven da se kupuva gbp/chf drugo ne mi se vidi razumno.

Коментар

• GBR/CHF

Какво е мнението ви?

Коментар

• eur/usd

Buy 1.145 s/l 1.1426 target (1.155-1.16).

Коментар

• eur/usd

anti, po4ini si malko.

Коментар

• eur/usd

sled test na 1.1546 o4akvam dostigane na celta na double topa okolo 1.1250

Коментар

• eur/usd

napalnih foruma s gluposti/no mai mi olekva taka/...edna posledna - skochih v eur/usd 1.145 t.p. 1.1566 stop 1.1420 chao i umnata

Коментар

• forexboy

da 1.3804/fiboto/, no da ne barzame s tezi profiti... pomisli si kak izglejdaha neshtata predi po-malko ot 3chasa...

Коментар

• eur/usd

blagodarq red bull, gramnaha mi dva stopa i si mislq malko gluposti no moje da se potarsi i neshto poveche ot nqkolko pipsa, ako ne e taka zashto si zatvoril?

Коментар

• eur/usd

anti, az zatvorih na 1450, mislja che ste ima relieve do utre, spored men ne mojesh da hvanesh nisto osobeno na izdyljavane, po-skoro e mnogo riskovo. moe mnenie! uspeh

Коментар

• eur/usd

na 4h. eur/usd testva fibo...dali ne e vreme da se izdaljim tam???? sega !!!1.1448 mneniq...

Коментар

• gbp ili jpy

ako shte targuvame po trenda t.p. v gbp/usd-1.6602, a v jpy-113.97, no ne e li prekaleno...spored men tazi korekciq e po-skoro mnogo spekulativna i shte se pribirat pechalbi pri nai-malak povod....po-sklonensam za kasi gbp.usd zashtoto predi chetvartak, mai nqma vajni novini....ot druga strana boj iska slaba jpy i ako dnes raboteha shteshe da stane strashno...idei za tezi dve prepolojeniq, za eur/usd si mislq che ako sledvame sashtata logika trqbva da se tarsi-poslednata cifra koqto petar spomenava za stop...

Коментар

Working...
                                X