If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Anti, hubavo si drypnal ot 1450, mojto mnenie e sled kato se realizira 1480 da se obyrne kam 1400, mislja, che ako se goni 1560, mejduvremenno moje da udari sl na 20. GL na vsichki.
blagodarq red bull, gramnaha mi dva stopa i si mislq malko gluposti no moje da se potarsi i neshto poveche ot nqkolko pipsa, ako ne e taka zashto si zatvoril?
anti, az zatvorih na 1450, mislja che ste ima relieve do utre, spored men ne mojesh da hvanesh nisto osobeno na izdyljavane, po-skoro e mnogo riskovo. moe mnenie! uspeh
ako shte targuvame po trenda t.p. v gbp/usd-1.6602, a v jpy-113.97, no ne e li prekaleno...spored men tazi korekciq e po-skoro mnogo spekulativna i shte se pribirat pechalbi pri nai-malak povod....po-sklonensam za kasi gbp.usd zashtoto predi chetvartak, mai nqma vajni novini....ot druga strana boj iska slaba jpy i ako dnes raboteha shteshe da stane strashno...idei za tezi dve prepolojeniq, za eur/usd si mislq che ako sledvame sashtata logika trqbva da se tarsi-poslednata cifra koqto petar spomenava za stop...
Коментар