IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Момчета и момичета, някой инсталирал ли е новата система на Делта Сток да я пробва. Аз я свалих и преи малко я сложих. Идеята е добра обаче това чудо направо ми заби компютъра в буквалния смисъл на думата. Стъписан съм. Говоря за машина Pentium 4 на 1.6GHz 128MB Ram i 40 GB HDD. Просто се чудя какво му трябва на това нещо.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Tiq dni e golqma skuka s towa ewro, ще бутна стопа нагоре да не съм на загуба и приклу4вам за тая седмица.
      Успех на вси4ки .
      p.s. виждам 4е по4на раздвижване вече.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Вече никой не отваря дума за втора среща на нашето клубче , ЗАЩО?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

В България не знам да има друг посредник който да предлага търговия през Интернет да ти предлага демо версия на системата и т.н.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

W momenta igraja w Delta Stock. Ima li drug inwest posrednik da predlaga podobni uslowiq za trade?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

aha mersi

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Vacuum точно така е. Не знам обаче какво ще направиш само с 200 лв. Но по принцип можеш да започнеш с толкова. Отиваш, подписвш едно договорче, внасяш парите кеш или им ги привеждаш по сметка и почваш. Ако това с 200 лв. е само за проба по-добре опитай с демото им в началото. То е абсолютно същото само дето не начислява комисионни. Поне преди не ги начисляваше, сега не знам. Тошо трябва да знае щото той играе и на демото май. Успех!

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Chavo,ot komentarite ti tuk otanah s vpe4atlenie 4e si v actiona s deltastock.ta samo 200lv li triabva da zanesa za da naprvia i az vklu4vane.tova li e tzialata rabota.otiva6 v offisa im s 100 lv i im kazva6 zdraveite iskam da si otvoria super mi account.thanx.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Писна ми и на мене от това евро, не успя да пробие 20дн. МА, реверсирах пак на 0.8695 към long eur, сложих стоп на 0.8647 и го зарязвам).
                    Мисля че сега ще последва 3тата вълна от корекцията, до към 0.8850. После надолу до 0.8450-80.
                    Все пак днес съм 35 пипса напред ), ама от чист късмет.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Стефане,
                      Това ти е играта на форекса. И аз съм забелязал, че при силен тренд 20 дн. МА в вжна, но по-принцип ако не искаш излишни главоболия, е по-добре да гледаш 50 дн. МА. Лари Уилямс използва 10 седмична МА. Аз най-харесвам ADX (14) за определяне наличие и посока на тренд и Slow Stoch (5,3,3,) за свърхкупен или продаден пазар. Ако МА съвпада и снякое фибоначи или суинг хай или лоу, позицията става пълно 6.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

oooops

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

aman ot tova euro
                          dnes za poreden pat si skasah nervite s nego
                          i go zatvorih predi malko
                          mainata mu

otvorih usd/jpy
                          vse pak ima namalenie targovski deficit na US
                          pak da vidim kvo 6a stane

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

az направих reverse към short eur с малка pe4alba - 20на пипса, ще гоня 0.8660-50 сега , стоп 0.8725

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Тошо,...
                              аз това го правя от доста време, ина4е загуби, загуби ),
                              даже понякога и на три пъти

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ами казвай бе Тошо като влизаш някъде та и ние да се облажим. )

Коментар

Working...
                                X