IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЗА МИР !!!

Malkia,приятелю,откакто се издъних за последната си прогноза за EUR/USD ,мълча, като пън.
    Дано не съм набутал някого.
    Сега ме е страх да си отворя устата.
    Но все пак,така както ги гледам нещата.....
    Миналия път не бях взел под внимание седмичната графика.Впоследствие видях,че нещата се движат от нея
    в момента и трябва да търся сигнали там.Линията така се е закачила за Bollinger Bands,че няма накъде.
    PKS-a вече може да обръща,обаче RSI-a има доста голям потенциал: 84.1828 .До 92-95 има още доста време,
    а и не се е образувала фигура на Bollinger Bands за обръщане.В такъв случай можем да видим корекции от по 200
    пипса,не повече.Има малка надежда от месечната графика като от юни до октомври 1992
    (всмисъл начина на движение),а така също и от февруари,март,април 1995 ,последната фаза от тренда е най-активна.
    Сега може да се окаже,че сме в края на втория месец от последната фаза,
    но тази агония може да продължи още един месец.Зависи как ще приключи този.PKS-a за миналия е 92.7360,
    който е много близко до текущия,но ще видим.А иначе сигнали за корекции на малките графики колкото искаш,
    според моя начин на търгуване,само че не се изпълняват.Явно всичко идва от седмичната.
    Това е от мен.
    Желая успех на всички.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• изтриване на постинги

malkia, постващ, пращащ мейл, получаващ мейл, изтриващ - колко души изброих?
      А/ 1
      Б/ 2
      В/ 3
      Г/ 4

Моля гласувайте за верния отговор...
      обзървър, не ми се сърди, но всички правим грешки, нищо лошо в това да се виждат

malkia, не, ще пиша пак във форума, очаквам "бурята" тук да отшуми, както и да има някакво обръщане за да си струва да се говори накъде и кога

Коментар

• изтриване на постинги

?

Коментар

• FOREX

driverf1, не съм излязъл от Делтата а за това което споменаваш - защитавах делтата, че дава вярни котировки, освен в неделя вечер, когато понякога ги вършат разни странни, но предполагам не по тяхна вина...
          Имах предвид, че разните демо-игри на делта-та и в-к Дневник тук се напълни с хора, които не са част от пазара дори.
          Казах че цялото ми уважение към тях, но просто форума падна до нивото на клюкарник...
          Така че - никого не подценявам, всички пишещи във форума ви уважавам, но го чета като 24 часа напоследък - да видя кой какво го е вълнувало, а не за да ми помага нещо за стратегиите ми на търговия...
          Като гледам дори и Петър спря да пише.. Какво повече да кажа..
          И към Инвестора цялото ми уважение, но не забелязвате ли господа, че всяка написана тук простотия отшумява за няколко минути, а всеки изтрит постинг става тема за разговор минимум за цял ден.

Коментар

• изтриване на постинги

Koga go napisa postinga, koga prati email, koga go iztriha toia posting??? Ama 4e byrzina!
            Zdrasti Kuks, zapo4va6 da ni lipsva6 tuka priateliu? Da ne si se razo4arovyl i ti ot foruma. Dosta hora vse po-riadko zapo4vam da vi vijdam tuka - tebe, Ivan, forexboy i t.n.
            Uspeh i na teb!

Коментар

• изтриване на постинги

Има ли възможност всеки който иска да може да прати е-мейл до инфо@инвестор.бг и да изиска да го изтрият?

Коментар

• изтриване на постинги

Вече всичко е наред. Благодаря отново на всички които взеха отношение.
                Съжалявам че трябваше да се пълни форума с такива неща.
                Успехи!

Коментар

• изтриване на постинги

ми предложих ти да затваряш, защото според мен направи вълна Е за надолу, но понеже бях писал "че съм се паникьосъл от върха при 1.6447", което не ми хареса пратих е-майл на инфо@инвестор.бг да ме изтрият

пък и не бях сигурен, но не си струва риска
                  ако пробие 1.645 ще влезеш пак

Коментар

• изтриване на постинги

malkia, здравей приятел. Искрено се надявам, че обзървър не си трие сам постингите с грешните идеи...
                    Успешен ден на всички!

Коментар

• изтриване на постинги

Sega pyk kakvo stana s postinga na observer, kydeto me syvetva6e da zatvariam????????????
                      Zasega udyrjam fronta, 6te iz4akam o6te malko da vidia kakvo 6te stane, no ve4e mislia za zatvariane. Mejdu drugoto predi malko zamalko da zatvoria!

Коментар

• изтриване на постинги

Не видя ли, че вече са му я пратили паролата. Трябва да благодари на Репортера за бързата реакция. Всичко е точно вече.

Коментар

• изтриване на постинги

изпратете му на момчето по е-майл паролата за "chavo"
                          cha@mail.bg и да приключваме с това....

Коментар

• ЗА МИР !!!

според вас еврото прави ли ендинг диагонал?

преди малко направи вълна C според мен

Коментар

• ЗА МИР !!!

От тук започва много сериозно движение на еврото надолу-поне до 1.12.Очаквам много сериозно тейкване на
                              профити в eur/jpy,eur/gbp & eur/chf както разбира се и в eur/usd

Коментар

• ЗА МИР !!!

observer, maj ve4e e iasna kartinkata, mersi vse pak!
                                driverf1, zdravej, gubi6 se ne6to naposledyk, dobre 4e si pak sred nas da izpylni6 mirotvor4eskata misia. Az ve4e spriah da se iadosvam na bezumni postingi ili na trie6tite takiva.
                                Kaji sega ne6to polezno za vsi4ki ni otnosno pazara!
                                Uspeh!

Коментар

Working...
                                X