If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
prav si ,tia karanici sa neseriozni i ne sa ot polza za nikoi a na novite koito sa kato men -4etete tova koeto pi6at TE ....komentarite ,prognozite i t.n.a ako imate niakoi vapros zadaite go tuk to4en i iasen ...ok.
kakvo e tova "parola:000" che moga da pisha s nick "chavo" i parola 000. Ako e taka znachi vski shte moje ot tova ime i s tazi parola. Iskam da ja smenja.
Malkia,$ вчера предложи на Кукувицата да направят FOREX-КАФЕ и да вадят пари от членски карти,
е вярно,че с малко пренебрежение към новите участници във форума,но всеки има право да мисли
каквото си иска.Той беше подтикнат и от факта,че така бяха нападнали SEAFOAM за прогнозките
и това можеби да е било причината за реакцията му.
Долар,предлагам ти да спрете всякакви разправии с ИНВЕСТОРА или РЕПОРТЕРА или който и да е там,
а ГОСПОДИН ТРИЕЩИЯ,го разбрахме,че може да трие и е крайно време да си седне на задника,
нека погледне другите теми да не давам примери и тогава да се занимава с нашата.
Много съжалявам за употребената дума (задник),досега не сте ме виждали да пиша така
надявам се за вбъдеще да не ме предизвиквате.
А иначе има лесно,копираш си постинга и започваш да го постваш през определено време.
Триещите трябва да дежурят пред компютъра за да имат готовност всеки един момен да трият.
А да не говорим,че има начини за препълване с непотребна информация.
Ще се хванете за главата.
За това Ви умолявам:СПРЕТЕ ВОЙНАТА,НЯМА СМИСЪЛ ОТ ГЛУПОСТИ И ГЕНЕРИРАНЕ НА ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ.
НЕ СИ ХАБЕТЕ НЕРВИТЕ ИЗЛИШНО!!!!!
Успех от DRIVERF1.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
еврото няма да ходи нагоре в близките 15 часа - сега ще образува триъгълник или ендинг диагонал, като от това ще можем да видим накъде ще тръгне
ако е труъгълни е по-скоро за нагоре
Коментар