IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Днес целта на еврото вероятно ще бъде 1,1975, покупка на ниво 1,1915, стоп на 1,1800.
    Колебания през деня в рамките на 1,1975 и 1,1770.
    Както се очакваше еврото успя да достигне нивото 1,1900. Независимо от последвалото падане по- нататък
    не е изключен повторен тест на това ниво.
    Пробив на съпротивлението при 1,1915 може да стане сигнал за движение към 1,1975.
    Надолу първата сериозна подкрепа е нивото 1,1770.
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• eur/usd

zdraveite kak ste; po4ti poznah za evroto samo4e e padnalo malko po nadolo ot moiata prognoza sno6ti niakavi komentari ,idei niama da sa v pove4e......

Коментар

• изтриване на постинги

parola: 000

Коментар

• изтриване на постинги

До Инвестора:

Ама наистина го правите и за най-безобидни постиг- емоции от страна на трейдерите.
          Господа, FOREX-а е не само коментар на валутите, а също и голяма ЕМОЦИЯ.

Така няма да усещаме ТРЪПКАТА - тя също е част от голямата игра.

Разбира се нецензурни и обидни думи не трябва да се допущат.

Коментар

• EUR/JPY

Благодаря!Успех и нагоре!

Коментар

• EUR/JPY

Za vsi4ki, koito sa me poslu6ali za dylgite EUR/JPY, wellcome 139,00! 4estito! Next - 139,50!
              Uspeh!
              P.S. $ kakvo pak sa ti iztrili, pusni go pak da go vidia, 4e me e iad, 4e sym propusnal!

Коментар

• nickname

Благодаря много на всички които се застъпиха за мен по въпроса за ника. Явно нещата ще си останат както са сега, но какво да се прави. Успех на всички.

Коментар

• prognozki

Лично аз съм убеден че до 2години ще видим Дау на 4500

Коментар

• БЪГ

Към колегите търгуващи с Делта Сток:дръжте се здраво БЪГ,най-високо ниво на EUR/USD -- 1.8699 за днес.
                    ТОВА НЕ Е ВЯРНО.Дано скоро да не виждим реално това ниво.
                    Успешна търгувия днес.
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• GBP

за GBP след въпросните избори може и да се повтори историята от миналата година
                      пак по същото време имаше избори виж юни 2002 г. нивото бе около 1.3700 най-ниско от десетина години
                      след преизбирането на Блеър бе показателно какво ще се случи с GBP

Коментар

• eur/usd

На валутния пазар, еврото продължава възходящото си движение и вече се търгува на нива, близки до тези при неговото въвеждане през 1999г. Последното силно движение нагоре започна от средата на месец април (от около 1.07 – края на триъгълника, начертан на графиката). Дотук видяхме силно движение нагоре до 1.18, което обаче според мен е корективно по характер. На графиката това движение съм го означил като троен зиг-заг, който ще завърши всеки момент между 1.18 и 1.19.

След това предстои силна корекция надолу, която следва да коригира цялото поскъпване от 1.07 до сегашните нива. Това означава, че е разумно да очакваме спад към 1.12/1.11 през следващите няколко седмици. Тук е мястото да отбележа, че още от началото на 2002г. досега ние бяхме изключително позитивно настроение към единната валута и правилно проследихме движението нагоре до текущите нива. Въпреки очакваната корекция надолу, дългосрочния тренд си остава възходящ и аз съм убеден, че предстоят нови по-високи стойности на единната европейска валута по-късно тази година.

Коментар

• foruma

имам един въпрос към всички , които имат яснота по това: ако на референдума в GB се приеме еврото, каква ще да е съдбата на паунда през това време?
                          Ще има ли период на някакви сътресения и кое е по изгодно за британската икономика и политикика-приемане на по-високи нива или на по-ниски?
                          Наистина питам хора, наясно с въпроса. Благодаря предварително.

Коментар

• foruma

kajete ne6to za gbp/chf - 6te se ka4i li ?

Коментар

• foruma

samo drebni igra4i sa mislia 4e 6te po4nat da prodavat evroto i nadolo do 50/55 sutrinta 6te se iztreliame v kosmosa

Коментар

• foruma

здрасти Куки, как е положението, сега влизам и виждам страшно много празни приказки и нищо за пазара. Следиш ли нещата, защото като погледнах еврото нещо много нависоко ми се вижда ?
                                Аз мисля да почвам късите от нива 1,1890-1910, и ще чакам здраво. Как мислиш не отслабва ли ентусиазма на биковете,
                                защото нали знаеш като видиш повече от 70 % еднакви прогнози за 1.2000 - 1.2200 до края на седмицата, все си мисля, че става точно обратното.
                                В интерес на истината влязох да погледна други работи и погледнах форекса, та по моите прогнози нивото1,1850-90 е постигнато / това е на база 2-ра вълна 4,236/
                                и поне като сложим и инерцията и псих. фактор, до към 1,1900-1930 макс. / Ако не земетресне нещо и по USA пази боже де/ .. трябва да се коригираме.
                                това разбира се е мое мнение.

Коментар

Working...
                                X