IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• FOREX-Валутна търговия

Леле колко ме е яд, че знам че всичко трябва сам да си провериш, но пак се доверявам на чуждите приказки.

Тия дни направих "удара" в търговията си - ходих и промених договора си при Делта Сток, от 10 пипса спред - на 5 пипса и 1лв. комисионна и започнах да търгувам на 7.25 пипса спред, както пише по-долу.
    Е да, ама не, щото никой не ти казва, че освен левчето на отваряне на позиция ти взимат левче и на затваряне, което автоматически означава, че спреда ти отива на 9.5 пипса - сиреч никаква разлика.
    Това не е фатално, но ви обръщам Фнимание, на него, защото аз лично играя и за малки разлики и не рядко ми се случва на позиция излязла на пред да забия стопа на 3 пипса печалба за да не съм на зад(да покрия 2.25 пипса комисионната), а се оказва, че всъщност пак съм си на загуба :-(((

Автор: Делта Сток Дата : 12.12.2001 15:12

1. С намаляване на спреда от 10 пипса на 5 пипса + 1 лев комисионна на лот на практика намаляваме спреда си на котиране от 10 на 7.27 пипса (при курс USD/BGN 2.2000), ако включим комисионната под формата на пипсове в спреда. В този смисъл комисионната за 1 round turn при търговия с 5 лота (10 000$) не превишава 4,50$, както впрочем е при повечето брокери предлагащи forex с малки лотове.

А да не говориме, че 10лв./2.2000=4.5454. което все пак превишава 4.50

Пък да не говориме, че говориме за паритет (EURO=DOLAR, не ЛЕВ=ДОЛАР :-), когато 10/1.95 = 5.128 и спред 10.12 +++ пипса

Но всичко това са глупости, които си пиша, докато чака пак 8730/40 да влезна пак в Еврото, че тоя път не само изпуснах доста по добър профит, но се набутах и с реверс
    Иначе новата платформа Делта Форекс е много добра (най малко в сравнение със старата :-), но и на мене ми забива от самосебе си и трябва да я енд тасквам
    Все пак с кеф ще се търгува с нея :-)
    И нека има големи профити да не се вглеждаме в 2-та пипса
    Поздрави
    (и на делта сток също :-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Да изгубим спечеленото :
      Reverse kym short eur @ 0.8770 - stop reverse 0.8795 - nad 50d MA.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Да ме прости София за нецензурния език в петък след обяд, Обаче им скъсах прашките с новата Делта форекс - 500 лева за 10 мин. (на 5000)
        Защо и на рийла не съм толкова добър като на демото ;-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Slovi si spoiler na TaskBar-a!!!

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Абе за FX super mini stawa vapros, ama az sym si vinoven
            Иначе инсталирах ножата система - кефи е за сега, смо дето всичко е в отделен прозорец, а аз работя с двайсетина и не мога да си ги намеря на таск бара, ще трябва да го вдигам на две нива :-)

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Tosho za koja tochno sistema govorish?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Шибаната скапана система не ме пусна да си реверсирам гадните скапани дълги йени на на шиабия курс 133.60 ми благоволно ми отнесе скапания профит стоп на 133.85

EURO/USD close @0.8730/40 next week - 0.8880/8920 +++

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Излишно е да се мъдрува повече по въпроса.Щом системата на Делта е Ок и при тази машина (и при положение че не ми е спрял тока ) ) единствения проблем който остава е интернет връзката.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Delta Forex raboti i pri 3-4Kb/s. Bravos

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Iskam da otgovoria na gospodina s "Pentium 4 на 1.6GHz 128MB Ram i 40 GB HDD".

Sigurno ti e sprial toka za "Pentium 4 на 1.6GHz 128MB Ram i 40 GB HDD" ili ciganite sa ti otkradnali kabela!!!!!

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Instalirah si DeltaForex. Mnogo e iaka. Shte se pusnat li i akcii?

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

vse pak DELTA FOREX 1.0 ne e kato DELTA FORCE 3

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

hm ot vreme si zabiva samata programa.napravi mi vpe4atlenie...zatova mu dava6 ctrl+alt+del+"end task" i se logva6 otnovo.kakto se kazva problema ne e vav vaji6 radiopriemnik.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Аз също го изтеглих и съм доволен от направеното. Няма никакви проблеми с доста по-слаба машина съм Р2 433 64RAM и работи чудесно, така че най-вериоятно проблема е при теб.

Коментар

• FOREX-Валутна търговия

Ako системата е на JAVA и ти имаш Win XP - има проблеми, XP не понася много JAVAta.

Коментар

Working...
                                X