IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PUL
    GBP/NZD ЗА ТРИ ДЕНА 9 ФИГУРИ ОТКАТ Е......АХ МА.......МУ, РАЗБИХА МЕ, ДОБРЕ ЧЕ СТОПА МИ ВСЕ ОЩЕ Е ЦЯЛ, ДОКОГА ????? АМА ЛАКУМИЯТА КРАЙ НЕМА !!!!!!!
    PUL, ама ти наистина си се прецакал яко, след сумата му и фигури в товята посока да не местиш стопа

Коментар

• В е/$ имаме на 15 мин. пробита H&S. Проекцията е в 1.1860

Коментар

• Технически нива за 9 декември

investor.bg/article.php?cat=2&id=31253

EUR/USD : Днес двойката се понижи до 1,1766 (144-часова плъзгаща средна), като на 1-часова графика образува обръщаща формация. Индикаторите също са в позитивна конфигурация, като за потвърждение е необходимо трайно задържане над пивотното ниво за днес при 1,1791.

Коментар

• Мисля, че "вдянах": графиката в

http://www.akmos.ru/

най-вероятно сочи движението на "умните" пари, но за мен терминът "умните" няма друг аналог освен "прекалено многото"... (трябва да имаш прекалено много, за да си срещу тренда, което пак е едно много широко понятие... - няма как да бъде определено еднозначно).

...ще видим дали е така, защото заложилите на GBP и USD се изравняват: очакваме, че "прекалено многото умни" искат да подскажат движението...

Успех, трейдъри!

Коментар

• GBP/NZD ЗА ТРИ ДЕНА 9 ФИГУРИ ОТКАТ Е......АХ МА.......МУ, РАЗБИХА МЕ, ДОБРЕ ЧЕ СТОПА МИ ВСЕ ОЩЕ Е ЦЯЛ, ДОКОГА ????? АМА ЛАКУМИЯТА КРАЙ НЕМА !!!!!!!

Коментар

• Здравейте,
              Изпълнила ми се е още една добавка в GBP/JPY от 211.00
              180к на 207.22
              На 1.1840 при EUR/USD отворих малко къси (20к) да хеджирам отчасти дългата.
              Успех, и честит празник на студентите!
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                Първоначално изпратено от seafoam
                Миличък OPASEN,

много ми е любопитно като почнеш на РЕАЛ какви мисли
                ще почнат да те вълнуват. Дотук живееш само с догадки,
                но по-нататък ще научиш неща за себе си, които не си предполагал.

И тъй като знаем, че този бизнес е жесток преди всичко,
                то подготви себе си за екстремност от емоции, твърдо следвай ПРАВИЛАТА за ММ, а с течение на времето ще осъзнаеш защо е трябвало да се спазват.

Нали знаеш оня виц дето маймуната правила предварителен
                сценарий на разговор с Крокодила. Точно така ще стане...

Не забравяй, човек се учи не от книжките, а от своите грешки !!!

Тук Природата нещо е сгрешила... а може би не, защото този бизнес е създаден от Човека.
                Определено съм поласкан от това "миличък"!! :-)

Сериозно - винаги се радвам на критиците ми, защото не всеки ще ти каже истината в очите. Радвам се за всяко едно мнение, написано по мой адрес и казващо ми колко не съм в час.
                Наистина, благодаря на всички, които пишат неща, провокирани от моите мисли!

Късмет на всички и весели празници! ;-)
                Хм-хммм! Що за спор! Сина ми е в седми клас. Играе на демото така, все едно накъде кликне и тренда тръгва след него. Сутрин тръгва за училище и прави лимитирана с фигура - фигура и половина, и като се прибере след обяд - сделката му изпълнена! Против всякакви правила на логиката! Аз гледам втрещен. И го накарах на моя реал да направи някоя сделка. За две седмици напрви само две губещи сделки! Психическата настройка при реал и демо е съвсем различна. Така че никой да не си прави илюзията че като е печелил три-четири месеца на демо, същото ще е и на реал!!!
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Между другото днес за малко да ми се развали прогнозата за максимум 1.1850 за EURUSD, ама ... за малко! :-) Мисля, че вече сме в следващия цикъл от възхода на долара и връщане назад няма - напред към нови висини!

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                    Миличък OPASEN,

много ми е любопитно като почнеш на РЕАЛ какви мисли
                    ще почнат да те вълнуват. Дотук живееш само с догадки,
                    но по-нататък ще научиш неща за себе си, които не си предполагал.

И тъй като знаем, че този бизнес е жесток преди всичко,
                    то подготви себе си за екстремност от емоции, твърдо следвай ПРАВИЛАТА за ММ, а с течение на времето ще осъзнаеш защо е трябвало да се спазват.

Нали знаеш оня виц дето маймуната правила предварителен
                    сценарий на разговор с Крокодила. Точно така ще стане...

Не забравяй, човек се учи не от книжките, а от своите грешки !!!

Тук Природата нещо е сгрешила... а може би не, защото този бизнес е създаден от Човека.
                    Определено съм поласкан от това "миличък"!! :-)

Сериозно - винаги се радвам на критиците ми, защото не всеки ще ти каже истината в очите. Радвам се за всяко едно мнение, написано по мой адрес и казващо ми колко не съм в час.
                    Наистина, благодаря на всички, които пишат неща, провокирани от моите мисли!

Късмет на всички и весели празници! ;-)

Коментар

• Не искам да разсъждавам вместо вас, но ще покажа един мижав жокер:

http://www.akmos.ru/

където (долу) са дадени настроенията на някаква извадка от играчи на валутните пазари. От петък следя тази графика и се питам защо (?) съотношенията GBP/USD така си и остават 1/3 до 1/4 в полза на USD, след като за по-малко от седмица имаме поскъпване на GBP с около 3 фигури?... Защо мнозинството е на това мнение и не е ли това индикатор за игра ... (оставям вие да довършите, защото опитът ви е къде-къде...).

Аз така си приказвам, но е време да напусна приятното занимание. Може би ме чака още по-приятно (между нас казано: СЪМНЯВАМ СЕ)!

Коментар

• Някъде, преди месец, някой беше казал за мен, че пиша във форумите под различни никове (преди година пишех като "Ал.", глупаво е, но си забравих паролата и от тогава изоставих този ник...). Сега се замислям върху тази идея, от 7-8 месеца съм си "безимен", но трябва да пиша в тоя форум като "Хартли". Това не е шега, всичко по-долу са негови изводи, аз само направих изчисленията, т.е. снемам отговорността за евентуални загуби и/или пропуснати ползи...

Знаете, че обикновено говоря за кабела и сега: на 4-часовата графика виждам подобие на описаният от Хартли мечи модел - "трите стъпки". По сметките, които направих, очакваният (от Хартли) таргет след 1,7545 е: 1,7375.

За моите наблюдения от подобни движения бях писал вече: сметките са с доста голям резерв и при достигане (АКО ДОСТИГНЕ) 1,7385, най-вероятно ще има още потенциал надолу...

Успех на всички, отивам да отбележа празника.
                        Щастие и любов на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!

Коментар

• Dano da e po seriozno ralito, zastoto taka sam se nabalbukal ce niama nakade. A s yen kakvo ste pravim?

Коментар

• радваме се на ралито на еврото
                            това е началото на коледното поскъпване

Коментар

• Nikoi li niama v tozi forum, iavno vsicki praznuvat

Коментар

• При GBP/CHF може да се очаква пробив на горното рамо на триъгълника образуван на седмична графика в зоната 2,2850/60. Таргет1 2,3305. Таргет2 2,3890.

Коментар

Working...
                                X