Еврото си има цел 1.1830 , пък после ще видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от FostarFX
На теория демото може да дублира реалната игра само при едно условие, ако се играе по точни правили за всяко нещо т.е. има изработена технология по която се прави анализа технология по която се влиза и технология по която се излиза.
За да се изработят такива технологии се иска много опит и много да си врял и кипял на пазара.
За човек който сега се учи и работи на демо неможе да дублира реалната търговия защото няма знанията да създаде такива схеми.
Липсата на умения на един начинаещ може да доведе до създаване на много лоши навици, особенно ако се играе дълго време на демо мозъка придобива и запечатва тези навици! Те са доста, но ще кажа само някой:
- игра със огромен риск
- игра без стоп лос
- оставяне на позиции без наблюдения на произвола на пазара
- хазартно отвяряне и затваряне на позиции без ясна представа за пазрната картина
- Отварянето на позиции само и само да се играе.
- един от най лошите е : Мания за пари: или че форекс може да ни направи милионери
- добавяне във губещи позиции, и най новият термин който скоро чух е изграждане на губещи позции
колкото по дълго се практикуват тези работи толкова по трудно се изкореняват.
След като са придобити тези вредни навици, при преминаването на реалната търговия те няма да ви позволятт да мръднете и сантиметар напред независимо че ще имате знания за пазара и опит!
водещи до зануляване
отворих си публично демо в стс , където ще ги избягвам
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASEN
Наистина играя на ДЕМО за момента, но играя така, както бих играл и на реална сметка! Днес затворих еврата на около нулата (на минус 43 USD) и след точно 3 седмици (сметката ми е от 15.11.2005 г.) имам текущ баланс 6'502 USD - започнах с 3'000 USD, както бях обявил преди доста време.... :-)
Ще се пробвам пак с някоя и друга прогноза ;-)
Във вторник ще е рейнж-аво с леко преимущество за USD-то! За сряда мисля USD да понапъне още малко в своя полза, а после ... знае ли човек от сега ... :-)
Успехи!
На теория демото може да дублира реалната игра само при едно условие, ако се играе по точни правили за всяко нещо т.е. има изработена технология по която се прави анализа технология по която се влиза и технология по която се излиза.
За да се изработят такива технологии се иска много опит и много да си врял и кипял на пазара.
За човек който сега се учи и работи на демо неможе да дублира реалната търговия защото няма знанията да създаде такива схеми.
Липсата на умения на един начинаещ може да доведе до създаване на много лоши навици, особенно ако се играе дълго време на демо мозъка придобива и запечатва тези навици! Те са доста, но ще кажа само някой:
- игра със огромен риск
- игра без стоп лос
- оставяне на позиции без наблюдения на произвола на пазара
- хазартно отвяряне и затваряне на позиции без ясна представа за пазрната картина
- Отварянето на позиции само и само да се играе.
- един от най лошите е : Мания за пари: или че форекс може да ни направи милионери
- добавяне във губещи позиции, и най новият термин който скоро чух е изграждане на губещи позции
колкото по дълго се практикуват тези работи толкова по трудно се изкореняват.
След като са придобити тези вредни навици, при преминаването на реалната търговия те няма да ви позволятт да мръднете и сантиметар напред независимо че ще имате знания за пазара и опит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENНаистина играя на ДЕМО за момента, но играя така, както бих играл и на реална сметка!
Причините са около един милион, но аз ще ти кажа само една - истинските пари ;-)
а туй е виждането ми за кандаеца :
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENПървоначално изпратено от OPASENУви, днес (Пуснато на: 22:43:23 ч. | 02.12) еврото нямаше "късмет", но съм съгласен с краткосрочното движение на горе! След като си удвоих сметката (от 3 на 6 бимберици - ДЕМО сметка!!!) сега чакам да махна еврата на добра загуба :-) след което ще си открия първата РЕАЛ сметка хахах :-)
Края на годината ще е за долара и гонитбата ще е 1.1500 (предполагам Февруари.2006 г.) - от там нататък здраво рейндж на +- 2 фигури ...
OPASEN, но не много ОПИТЕН... :-)
Във вторник ще е рейнж-аво с леко преимущество за USD-то! За сряда мисля USD да понапъне още малко в своя полза, а после ... знае ли човек от сега ... :-)
Успехи!
Opasen, ne e vazmogno na demo da e kato na real. Az demotata sym gi pravil ot 5000 na 15000 za 10-na dni, no uvi towa vse oshte ne mi se e sluchvalo na real
Good luckIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OPASENУви, днес (Пуснато на: 22:43:23 ч. | 02.12) еврото нямаше "късмет", но съм съгласен с краткосрочното движение на горе! След като си удвоих сметката (от 3 на 6 бимберици - ДЕМО сметка!!!) сега чакам да махна еврата на добра загуба :-) след което ще си открия първата РЕАЛ сметка хахах :-)
Края на годината ще е за долара и гонитбата ще е 1.1500 (предполагам Февруари.2006 г.) - от там нататък здраво рейндж на +- 2 фигури ...
OPASEN, но не много ОПИТЕН... :-)
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vizantiecapritesnen sum za eur/usd kus sum ama ne mi izdurjat nervite ,iskami se da chuia drugo mnenie kuso na 1.1789 dali da ne biagam
въпреки, че при еврото полужението е действително, малко по-увъртяно ;-)From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар