IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ei dobre ce ima hora kato teb, da mi povdignat nastroenieto i saziviat ocakvaniata mi. Vece mi se place s tozi usd/jpy, dokoga?

Коментар

• Хайде и аз да дам едно скромно мнение макар, че отдавна не съм го правил.Естествено не претендирам да съм прав,но ....
      От 1,1680 насам чета кви ли не анализи гледам и графиката на EUR/USD и всички чакат нивата около 1,15-1,1600 та дори и 1,10..
      Но ми се струва че мафията е на друго мнение.Така че ще трябва да се качиме до 1,1800-1,1880 пък тогава може би 1,1600 макар че последващо голямо слизане за мен е малко вероятно.

Коментар

• Re: Zdraveite!

Първоначално изпратено от neron79
        Коко ако си тук можеш ли да ми кажеш какво мислиш,че ще стане с GBR/USD?Още ли мислиш,че ще падне до 1.7269 и оттам нагоре?
        Da mai shte go tarsi i euroto shte gon novo dano 1580- no posle mnogo up stiskai dalgite ako ne sa golemi o4akvam skoro pone 1000p up.

Kratkosro4no ot tuk nagore 100-200p i za novo dano

shte pisha malko po kasno

Zna4i euroto 1580-1480 kabela 7270-7170 o4akvam pone 1000p up
        Dolaryena ot okolo 121 pone 2000p

Az li4no sam dalag v momenta eur 1697 stop 1660 target 1830

shte pisha malko po-kasno

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
          Izviniavam se no niakoi znae li po-ziv bg forum

Да не очокваш мненията да текат като на RSS????

Коментар

• Когато стоя пред монитора с графиците, сегиз-тогиз преглеждам някои статии от Forex Magazine. Когато попадна на нещо, по мое мнение интересно, ще ви го подавам тук. Ако на някой му се стори досадно това, просто да не ми обръща внимание.
            Ето нещо, което ми се струва добро:
            Нюансьi торговли на прорьiвах - Forex Magazine бр.88/2005

Списанието може да свалите от - http://www.alpari-idc.ru/ru/textbook...exmagazine.php

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
              Izviniavam se no niakoi znae li po-ziv bg forum
              Според моя опит и наблюдения тук пишат хора, от които сам научил много полезни неща. Макар, че още има какво да уча. И едно мнение да изкажа - EUR/USD 1.1650 до четвъртък.

Коментар

• Zdraveite!

Коко ако си тук можеш ли да ми кажеш какво мислиш,че ще стане с GBR/USD?Още ли мислиш,че ще падне до 1.7269 и оттам нагоре?

Коментар

• Izviniavam se no niakoi znae li po-ziv bg forum

Коментар

• Добър ден

Привет на всички спекуланти. Днес в 15:30 очакват ли се интересни новини, с очакване промяна курса на eur/usd?

:]

Коментар

• usd-jpi

Пул има цели 1.26 , дано сега да падне след като си направи двоен връх по големи графики , но до 108 недей го чака.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Технически нива за 14 ноември

investor.bg/article.php?cat=2&id=30266

Коментар

• buy NZD/USD 0.6836 re 0.6805 stop 0.6780 target 0.6940 next 0.6990

Коментар

• USD/JPY няма повече ход нагоре SELL стоп 119 таргет 108

Коментар

• според мен gbp/nzd e изключително удобна за продажба стоп 2.5800 таргет 2.35 на първо време

Коментар

• здравейте, желая успешна седмица на всички, мисля че до сряда еврото трябва да акустира в зоната 1.1900-50 а защо не и по рано ?

Коментар

Working...
                                X