Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Zdr-te,
Az sym edna mlada ribka vyv Forexa ama iskam da popitam, ima li platforma 4rez koqto moje da se tyrguva s options i futures .
6te sym vi blagodaren ako mojete da me orientirate.
Leka i dohodna...4ovek moje da zagubi pari v jivata si mnogo pyti, no imeto si moje da izgubi samo vednyj !!!
Коментар
-
отегчен
И аз така мисля , а може и даго развържат юана дори затова сега си траят и напомпаха долара срещу йената , а луфта който създадоха на пазара техните хора ще го оберат през марджини и други подобни , та дори очаквам да има продажби на двойката.А това сега си е живо подковаване за полета на юг.Ако съм на брокерите случи ли се ще блокирам за момента всички нови продажби за да глътнат водица.D.Y.F-091066
Коментар
-
Не забравяйте, че на 19.11.05 Сноу ще е в Китай и желанието му беше юана да се поразвържи още преди срещата. Дори това и да не стане тази седмица , ще има изявление от рода , че се обмисля и това ще е достатъчно за нива поне от 115,++ (поне такива са ми очакванията). Едва ли ще има нива над 119,50.
Пожелавам лека и профитна вечер на всички !
Kamen
Коментар
-
Първоначално изпратено от looserPPP, как си с долар/канадец и имаш ли планове някакви? Аз продавам всичко на 1.1990 и почвам пак да товаря каруцата лека полека.
Слагам поръчки за ново удължаване на 1.20 и 1.19
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
Re: usd-jpi
Първоначално изпратено от supertraderДа си призная не мога да определя , защото по големи графики си е едно дълго движение , но няма начин да не коригира след такова движение , те китайците ако се разприказват само и йената ще размаже долара за 2 часа.Предполагам че предстои да се чуе нещо от там затова и го напомпаха най-много там долара имат си техни хора на пазара , пък после сметката ще я прехвърлят на някои като Рефко и даже ще спечелят.
Коментар
-
usd-jpi
Да си призная не мога да определя , защото по големи графики си е едно дълго движение , но няма начин да не коригира след такова движение , те китайците ако се разприказват само и йената ще размаже долара за 2 часа.Предполагам че предстои да се чуе нещо от там затова и го напомпаха най-много там долара имат си техни хора на пазара , пък после сметката ще я прехвърлят на някои като Рефко и даже ще спечелят.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от looserПървоначално изпратено от looserbuy chf/jpy @ 89.94. stop 89.00. target 92.00.
По-добри нива за покупка са 89.30-89.70 но не съм сигурен, че ще ги видим а и ми се спи и си лягам
Успешна седмица, колеги!
move stop @ 89.40. target 91.75Keep walking ...
Коментар
-
Re: ivailo
Първоначално изпратено от supertraderТой долара основно при йената проби много и там го държат , а пък сигурно имат и големи профити , та като влязат онези които търгуват на 1към 10 и с разни по специални инструменти в сметките си на този пазар и като го продадат за да хеджират ще падне като камък.Обаче не го чакай 10фигури чак.
Коментар
-
ivailo
Той долара основно при йената проби много и там го държат , а пък сигурно имат и големи профити , та като влязат онези които търгуват на 1към 10 и с разни по специални инструменти в сметките си на този пазар и като го продадат за да хеджират ще падне като камък.Обаче не го чакай 10фигури чак.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар