IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Удължих 10к USD/CAD от 1.1920
      Оставям поръчките за по 10к на 1.19 и 1.20
      Успех
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• настъпи момента в които обикновенно си трая , дали това не е момента където е добре да си костенурка

Коментар

• Izvinqvaite za kirilicata,prosto kompa mi ne go pozvolqva v momenta.Nqkoi moje li da mi napomni koga shte se razbere dali kitaicite shte otvurjat uana i dali ima neshto interesno pokrai kitaicite do togava

Коментар

• Zdr-te,

Az sym edna mlada ribka vyv Forexa ama iskam da popitam, ima li platforma 4rez koqto moje da se tyrguva s options i futures .

6te sym vi blagodaren ako mojete da me orientirate.

Leka i dohodna...
            4ovek moje da zagubi pari v jivata si mnogo pyti, no imeto si moje da izgubi samo vednyj !!!

Коментар

• отегчен

И аз така мисля , а може и даго развържат юана дори затова сега си траят и напомпаха долара срещу йената , а луфта който създадоха на пазара техните хора ще го оберат през марджини и други подобни , та дори очаквам да има продажби на двойката.А това сега си е живо подковаване за полета на юг.Ако съм на брокерите случи ли се ще блокирам за момента всички нови продажби за да глътнат водица.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Не забравяйте, че на 19.11.05 Сноу ще е в Китай и желанието му беше юана да се поразвържи още преди срещата. Дори това и да не стане тази седмица , ще има изявление от рода , че се обмисля и това ще е достатъчно за нива поне от 115,++ (поне такива са ми очакванията). Едва ли ще има нива над 119,50.
                Пожелавам лека и профитна вечер на всички !

Kamen

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
                  PPP, как си с долар/канадец и имаш ли планове някакви? Аз продавам всичко на 1.1990 и почвам пак да товаря каруцата лека полека.
                  Току що затворих на 1.1965 за 2х65п.
                  Слагам поръчки за ново удължаване на 1.20 и 1.19
                  Успех
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Re: usd-jpi

Първоначално изпратено от supertrader
                    Да си призная не мога да определя , защото по големи графики си е едно дълго движение , но няма начин да не коригира след такова движение , те китайците ако се разприказват само и йената ще размаже долара за 2 часа.Предполагам че предстои да се чуе нещо от там затова и го напомпаха най-много там долара имат си техни хора на пазара , пък после сметката ще я прехвърлят на някои като Рефко и даже ще спечелят.
                    Abe ot okolo 121 mnogo nadolu

Коментар

• usd-jpi

Да си призная не мога да определя , защото по големи графики си е едно дълго движение , но няма начин да не коригира след такова движение , те китайците ако се разприказват само и йената ще размаже долара за 2 часа.Предполагам че предстои да се чуе нещо от там затова и го напомпаха най-много там долара имат си техни хора на пазара , пък после сметката ще я прехвърлят на някои като Рефко и даже ще спечелят.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
                        Първоначално изпратено от looser
                        buy chf/jpy @ 89.94. stop 89.00. target 92.00.

По-добри нива за покупка са 89.30-89.70 но не съм сигурен, че ще ги видим а и ми се спи и си лягам

Успешна седмица, колеги!
                        Добро утро
                        move stop @ 89.40. target 91.75
                        move stop @ 89.60. target 91.75
                        Keep walking ...

Коментар

• PPP, как си с долар/канадец и имаш ли планове някакви? Аз продавам всичко на 1.1990 и почвам пак да товаря каруцата лека полека.
                          Keep walking ...

Коментар

• Re: ivailo

Първоначално изпратено от supertrader
                            Той долара основно при йената проби много и там го държат , а пък сигурно имат и големи профити , та като влязат онези които търгуват на 1към 10 и с разни по специални инструменти в сметките си на този пазар и като го продадат за да хеджират ще падне като камък.Обаче не го чакай 10фигури чак.
                            Blagodaria, t.e. do kam kolko ko vizdas?

Коментар

• ivailo

Той долара основно при йената проби много и там го държат , а пък сигурно имат и големи профити , та като влязат онези които търгуват на 1към 10 и с разни по специални инструменти в сметките си на този пазар и като го продадат за да хеджират ще падне като камък.Обаче не го чакай 10фигури чак.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Zdraveite!

Първоначално изпратено от koko
                                [
                                Az li4no sam dalag v momenta eur 1697 stop 1660 target 1830
                                Коко моята позиция в момента е абсолютно същата.Даже и стопа е същия,само входа е 1,1700

Коментар

Working...
                                X