IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• мисля че кабела максимално ще приближи 1.7272 но няма да го мине, за всеки случай стоп 1.7247

Коментар

• шанс за покупка от 1.1747 за закъснялите бикове

Коментар

• ЗДРАВЕЙТЕ, още една добавка в дългите NZD/USD stop0.6940 target 0.7250 next 0.7450

Коментар

• Aбе да си призная FostarFX е и мой учител...така че...
          Няма какво да се лъжем...докато не вкараш реални пари...все едно нищо не си научил... и Fostar беше много прав, в предното си изказване за замъгляването на мисълта от демото ...
          Аз лично играя с 2% риск и слагам стопове...незнам за хора които играят с по-голям риск и не слагат ордери как спят нощем...
          Абе...кво давам акъли все едно съм милионера забогатял от валутна търговия ;-)
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Е, Ajax4o, аз те разбирам ;-) (което може би значи, че вече не съм много начинаещ :-) хехехе)! Наистина трябва да имаш силен аргумент за посоката, но освен това трябва да има и "въздух" (депозит) - без солиден гръб стоповете са задължителни и сметко-спасяващи, а добавянето в този случай има шанс за успех както това самолет-камикадзе да пропусне кулите близнаци! Разбира се последното не беше смешно... :-(

Искам да благодаря на Ajax4o, PPP и FostarFX за това, че отделиха време и постнаха коментар по моя случай! :-) Аз чета доста сериозно материали и форуми за FOREX-а и всяко нещо ми е от полза, надявам се. Доста от написаните неща вече съм чел и осмислил.
            Много ми хареса изказването по повод сравнението ДЕМО-РЕАЛ, че "Причините са около един милион, но аз ще ти кажа само една - истинските пари". Това е основно мисля (не само за FOREX-а), защото когато страха завладее мислите нещата излизат извън контрол. Човек трябва да е хладнокръвен и да прецени трезво нещата, а парите винаги размътват мозъка на човека... Според мен човек трябва да сложи едни пари, които ако ги загуби няма да е фатално за брака му :-) Не трябва да се мисли за загубеното, защото тогава паниката обзема съзнанието и става лошо!
            Разбира се риска трябва да е премерен (аз лично винаги предвиждам 2-3 фигури място за загуба при еднопосочна игра), трябва да има стопове (аз пък хеджирам с обратна позиция и чакам нещата да се изяснят - в "подходящия" момент затварям печелившата и чакам намаляване на загубата), всеки ден по няколко пъти трябва да се наглежда стоката, изключена е мания за милионерство и, разбира се, не се играе на Олимпийски принцип (само заради участието)! Това наистина са важни принципи, които следвам по един или друг начин :-)

Унесох се, стига съм писал фермани...
            Успехи!

Коментар

• Re: Ajax4o

Първоначално изпратено от supertrader
              Да но ако знаеш къде ще са дъното и върха за какво ти е да добавяш , направо си влизаш с двата крака в такава позиция. И все пак си прав - мястото да се започне такава сделка е достигнати цели по месечна графика , не че от там нататък цената не може да продължи -може , всичко е възможно и рисковано.
              Мисълта ми беше, че ако си объркал веднъж конците следващата ти добвака трябва да е на сигурно ниво...където шанса да обърне е много голям... под/над тренд линия или подкрепа/съпротива ... нещо което да ти даде малко по-голяма сигурност ... или след такова обръщане...
              Абеее оплетох се Никой начинаещ няма да ме разбере
              България Над Всичко

Коментар

• Ajax4o

Да но ако знаеш къде ще са дъното и върха за какво ти е да добавяш , направо си влизаш с двата крака в такава позиция. И все пак си прав - мястото да се започне такава сделка е достигнати цели по месечна графика , не че от там нататък цената не може да продължи -може , всичко е възможно и рисковано.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Дневна светлина

То си е букмейкърски пункт форекс пазара , особенно в този период. Ако кажеш на някай който търгува на по атрактивните пазари където броя на спечелилите не е в отвратителна диспропорция спрямо броя на губещите както на този пазар , че форекс пазара се прогнозира , ловят се разни трендове , - МНОГО ще ти се чудят.Опитай ! Успех на всички !
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                    добавяне във губещи позиции

Аз съм аматьор , защо не ?
                    Въпроса е спорен, добваяне към губеща позиция е добре, ама на дъно/връх ... когато вече се очаква посоката на пазара да съвпадне с твоята...иначе...добавянето може да ти коства сметката, ако не се прави с логика и конкретни виждания за пазара.
                    България Над Всичко

Коментар

• добавяне във губещи позиции

Аз съм аматьор , защо не ?
                      "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• EUR/USD stop 1.1700/target 1.1890

Коментар

• Странно, но май съм срещу вашите позиции ...
                          Дълга долар/йена и къс кабел...като него го закрих, ама сега пак търся ниво от което да се закача ...
                          Кабела си наоправи идеална корекция от дъното на 1750 (горе-долу) и сега ще целим ниви дъна...поне според мен де...
                          Йената...там пък не виждам признаци все още за скъсяване ... просто в момента сме една тренд линия на седмична графика и съчетано със съпротивата на 121.10 виждаме резултата - циклаж настрани ...
                          Аз лично ще вляза много сериозно там при пробив на въпросната тренд линия, в противен случай затварям и се пускам надолу...въпреки, че тоя вариант много ме съмнява да се получи...
                          Поздрави!
                          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                            Ей отдавна не бях влизал в тоя форум.
                            Тука е станало страшно.
                            Като чета кви неща се пишатм мисля че някои хора го бъркат с някой букмейкърски пункт на Еврофутбол.
                            Честит празник на ВСИЧКИ РЕАЛНИ ТРЕЙДАРИ-Това,което
                            правим е най-трудната ТЪРГОВИЯ,която съм вършил.Нека СВЕТИ НИКОЛАЙ -ПОМАГА НА ВСИЧКИ,даже и на тези,които играят срещу
                            ТРЕНДА.

Коментар

• Ей отдавна не бях влизал в тоя форум.
                              Тука е станало страшно.
                              Като чета кви неща се пишатм мисля че някои хора го бъркат с някой букмейкърски пункт на Еврофутбол.
                              Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• при долар иена се заформя интересна картинка за скъсяване със стоп на максимума

Коментар

Working...
                                X