IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от delux_
    Някой може ли да ми даде резервния сървър на СТС?
    Предварително благодаря!
    Реални акаунти:
    mt3real.sts.bg:1950
    212.162.49.60:1950
    Конкурсни акаунти:
    mt3contest.sts.bg:1950
    Демо акаунти:
    mt3demo.sts.bg:1950
    212.162.49.38:1950

Коментар

• Реални акаунти:
      mt3real.sts.bg:1950

Коледното рали май започва

Коментар

• Технически нива за 8 декември

investor.bg/article.php?cat=2&id=31205

Коментар

• Някой може ли да ми даде резервния сървър на СТС?
          Предварително благодаря!
          best regards:

Коментар

• Първоначално изпратено от KIKI
            Аяксчооооу, seafoam е жена бе кавал :-D
            еее това го разбрах В последствие ... УЙО
            А иначе, къс кабел от 1.7347 с опция за добавка на 1.737 и ако не дай си боже стигне до 1.7445; стоп на 1.7465... успех на всички...
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
              Нали знаеш оня виц дето маймуната правила предварителен
              сценарий на разговор с Крокодила. Точно така ще стане...
              Aз не го зная, може ли да го кажеш ? Това сериозно
              Иначе за другото си прав...всеки които не е почнал риъл си мисли, че с тоя бизнес се става милионер за година, да ама след първата година, ако имаш още акаунт ще си щастливец и значи добре представил се...
              Аз имам 4 години опит на демо и една на реалния пазар и още не мога да се замогна с пари...изхрнавал съм се с това, но в момента не го правя...което говори цикличност, респективно слабости, които отстранявам малко по малко...
              Успех на начинаещите...и запомнете : Винаги пазара е прав и винаги има какво да научите!!!
              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
              България Над Всичко

Коментар

• Миличък OPASEN,

много ми е любопитно като почнеш на РЕАЛ какви мисли
                ще почнат да те вълнуват. Дотук живееш само с догадки,
                но по-нататък ще научиш неща за себе си, които не си предполагал.

И тъй като знаем, че този бизнес е жесток преди всичко,
                то подготви себе си за екстремност от емоции, твърдо следвай ПРАВИЛАТА за ММ,
                а с течение на времето ще осъзнаеш защо е трябвало да се спазват.

Нали знаеш оня виц дето маймуната правила предварителен
                сценарий на разговор с Крокодила. Точно така ще стане...

Не забравяй, човек се учи не от книжките, а от своите грешки !!!

Тук Природата нещо е сгрешила... а може би не, защото този бизнес е създаден от Човека.
                http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• $/NZD

Централната банка на Нова Зеландия реши да увеличи лихвата с 0.25% до 7.25%, което се очакваше

Коментар

• Пак ще се цитирам! Може би е тъпо някой сам себе си да цитира, но не се сдържам! :-)

Първоначално изпратено от OPASEN
                    Наистина играя на ДЕМО за момента, но играя така, както бих играл и на реална сметка! Днес затворих еврата на около нулата (на минус 43 USD) и след точно 3 седмици (сметката ми е от 15.11.2005 г.) имам текущ баланс 6'502 USD - започнах с 3'000 USD, както бях обявил преди доста време.... :-)

Ще се пробвам пак с някоя и друга прогноза ;-)
                    Във вторник ще е рейнж-аво с леко преимущество за USD-то! За сряда мисля USD да понапъне още малко в своя полза, а после ... знае ли човек от сега ... :-)

Успехи!
                    Както може да се забележи доста точна прогноза! :-)

С това съвсем не искам да кажа, че за 3 месеца ДЕМО съм станал факир, но логиката ми за движението се оправда напълно. Предишната ми прогноза за дългосрочно 1.15 USD за EUR няма да променя, защото е очевидно. Предполагам това ще стане след новогодишно... До тогава максимум EURUSD 1.1850.

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от trainspoter
                      Mai triabva da se izchaka malko.

NZD/USD
                      New Zealand dollar traders grew even bolder as Kiwi lost a number of feathers following a sharp correction, which knocked the pair below .7077, a level marked by the 50.0 Fib of the .7468-6681 USD rally. A further move to the downside will most likely see the pair tumble further and head below the psychologically important .7000 handle, and test Kiwi's bids around .6984, a level established by the 38.2 Fib of the .7468-.6681 USD rally. A sustained momentum to the downside will most likely see the pair head lower and test the bids around .6930, a level established by the October 19 daily low and is further reinforced by the combination of the 20-day and 50-day SMA's at .6960. Indicators are supporting the New Zealand dollar longs with both the momentum indicator and positive MACD above the zero line, while ADX above 25 at 25.75 signals an existence of a trend, not a direction of one with overbought Stochastic giving the US dollar traders a chance to push the pair lower.

Key Levels & Technical Indicators
                      Аз купих вече,само дърпам стопа под0,6980 ,сега според мен
                      ще се оттласне от трендовата линия,която проби на втори ,наи сигурно е стоп под 0,6950 ,ама купих яко и малко ми се свиди ,че ще отиде печалбата от късата.Поздрави.Рисковано е малко де.

Коментар

• Mai triabva da se izchaka malko.

NZD/USD
                        New Zealand dollar traders grew even bolder as Kiwi lost a number of feathers following a sharp correction, which knocked the pair below .7077, a level marked by the 50.0 Fib of the .7468-6681 USD rally. A further move to the downside will most likely see the pair tumble further and head below the psychologically important .7000 handle, and test Kiwi's bids around .6984, a level established by the 38.2 Fib of the .7468-.6681 USD rally. A sustained momentum to the downside will most likely see the pair head lower and test the bids around .6930, a level established by the October 19 daily low and is further reinforced by the combination of the 20-day and 50-day SMA's at .6960. Indicators are supporting the New Zealand dollar longs with both the momentum indicator and positive MACD above the zero line, while ADX above 25 at 25.75 signals an existence of a trend, not a direction of one with overbought Stochastic giving the US dollar traders a chance to push the pair lower.

Key Levels & Technical Indicators

Коментар

• Сега и аз ще гу купя срочно кивито,стоп 0,7000, цел 1,7140 ,ако пробие след1,7200 добавям с цел 1,7400.Довечера новозеландците ще вдигнат сигурно лихвата и това може да е само силен откат.Но РРР от 1,7400 горе долу ,ако стигне ще има як ход надолу.Ти как мислиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от чайник
                            Първоначално изпратено от PUL
                            КИВИТО НЕ СЕ УДЪРЖА------КРАСИВА ГЛЕДКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            При кивито е много възможен uptrust,според мен,сложи един стоп на
                            0,7090 ,аз пускам къса стоп 0,7160, ако изгърми от 0,7120 пак.
                            Красива гледка при кивито,втората ми къса беше от 0,7200 де ,в забележката съм сбъркал.

Коментар

• Opasen,

от демото определено може да извлечеш полза, не бързай да го пренебрегваш. Преди време нямаше как да отвориш демо за повече от 2 семици или месец. В момента може да се ползва доста повече. В крайна сметка, никой не тръгва с идеята да търгува само за 1 месец. Ако за 2-3 седмици си направил 100%, това значи единствено, че си поел твърде голям и неоправдан риск. Някакви изводи би било редно да си направиш, ако същата тая сметка е с положителен баланс след поне половин година или повече. Да се разправяш с това демо ще е извънредно досадно занимание и отсега ти казвам, че резултата ще е негативен. За мен и реалната търговия на моменти ми става досадна, понеже това не ми е основната работа. Колкото да факта, че може да загубиш преценка за реалноста - е има хлапета, които трепят съучениците си от прекаляване с компютърни игри, но болшинството хора определено не са такива. Времето е на твоя страна, все пак докторите не тръгват да оперират след първия месец в университета.

Коментар

• Технически нива за 7 декември

investor.bg/article.php?cat=2&id=31129

Коментар

Working...
                                X