IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: До QWERTYAS и всички

[quote="Poohbear newbie"]
    3 системи на търговия: 2 intraday и 1 swing;
    [quote]

Би ли казал с по 2-3 думи условията за сетъп, вход и изход на системите. По специално ме интересуват двете интрадей какво представляват в общи линии-принципа им.

Коментар

• Добавих към дългите USD/CAD на 1.17 за средна цена от 1.1801
      Успех
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от Billy
        Първоначално изпратено от PPP
        Аз излизам да пия кафе (вече си имаме wireless покритие над целия град)
        Успех на всички
        Коя фирма ако не е тайна.......

Били, извинявам се за късния отговор. Ползвам Verizon, но има и други компании (става въпрос за Чикаго).
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Преместете стопа на дългата позиция в EUR/USD от 1,2030 на 1,2060.

Коментар

• EURUSD shte goni edno dano okolo 1.1820 za da napravi edno E
            Kanadeca izpalni celta si 1.1920 za koiato biah pisal i sega tarsi korekcia predi probiv.
            GBPJOY na 99% sam siguren v sledvashtata cel i tia e 202 stopovete nad 205.85 sega e 205.60

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
              Първоначално изпратено от Bobsan
              Продължавам да съм на селл от кабел/йена още от 203,92 без стоп.Естествено с малък лот но без стоп но ми писна да чакам,някакви идеи
              Аз мисля, че ще стигне поне до 206, но не я разбирам много. Коко ако е тук да се обади, той я чатка.
              Ne sam tuk ot tridena sam v dvijenie i sega gledam pazara
              Kakto pisah ako ima obiri shte sa do tuk paundyena tova i e sega shte ima edno dalgo hodene nadolu
              Uspeh sega shte razgledam pazara i shte pisha obstoino.
              Vnimavaite s euroto oshte ne si e izpalnilo dolnitre celi

Коментар

• не е изключено следващите две сесии да се упражни погром върху долара, така че зверски го разпродавам

Коментар

• кабела навлиза в бай зоната, за по сигурно стоп 1.7660 таргет 1.7900-50

Коментар

• Отговор #372 -: 26, Октомври, 2005, 09:44:08 am »
                    --------------------------------------------------------------------------------
                    Здравейте Спекуланти.
                    Очакавам $ да продължи да отслабва спрямо основните валути и днес.Сряда е традиционно ден в който новините за паунда оказват най-силно влияние на пазара.
                    Така че ако паунда продължи да поскъпва спрямо $ със същият темп като вчера, то спокойно можем да очакваме че и еврото ще го последва,макар и не със същият темп и %.
                    Така че според мен играта в паунд/$ и особенно в кросовете на паунда днес е една добра възможност за спекула в рамките на деня.
                    Нивата на подкрепа в Е/$ към момента са 1.2080/90 и 1.2040 а съпротивата е в зоната 1.2150.При пробив на 1.2150/60 следва да очакваме 1.2190 , 1.2230 и 1.2370/80
                    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Възможно е възходящо движение при EUR/USD. Цената се намира над пивотното ниво за днес, което е при 1,2052. CCI на 1-часова графика е на път да пресече нивото -100 във възходяща посока. Gator Jaw оказва подкрепа на 1-часова графика. 1,2060 се явява 38,2% корекция на последното възходящо движение от 1,1935 до 1,2137. Може да се опита дълга позиция от 1,2060 със стоп на 1,2030 и цел 1,2200.

Коментар

• До QWERTYAS и всички

Първоначално изпратено от QWERTYAS
                        Привет на всички !
                        Благодаря за подкрепата и градивната критика !
                        Истината както винаги е някъде по средата. Естествено, че при подобна игра бях хеджирал, но бързото движение ми обра лимитите ( все пак това ми донесе добра печалба ). Когато играеш с малко пари това е единствения начин да вдигнеш акаунта - има голяма вероятност да загубиш, но ще е малко, а ако спечелиш отскачаш сериозно. 47 % ( от миналата седмица ) си е добро постижение при 2000 $. Ако играех с 20 000 щях да рискувам 10 пъти по-малко и да имам същия плюс с 4,7%. Но ако сега играя внимателно ще имам 20 000 малко след пенсия
                        Загубата на 2000 $ не е фатална ( все пак по-добре да не става ). Всъщност нещата взеха да си идват на мястото и съм сигурен, че ще изплувам отгоре още преди края на седмицата !

Успех на всички !

п.с. Вече имам и свободен марджин, така че да се огледаме за скалпове

Здравей QWERTYAS,

Въпреки че през по-голямата част от времето си съм само от четящите този форум, днес не се стърпях и сядам да ти напиша.

Когато всичко, което хвърчи се яде и всички яйца от кошничката са вече крави и теленца, едва ли ще повярваш на някого, който е минал по твоя път. Така че, най-доброто, което мога да ти пожелая е един бърз и страшен шамар по тези твои $2000.

В момента за теб е много вредно това, че пазарът не е с ясно изразен тренд в основните валутни двойки. Страшно благодарен съм, че за мен миналата година това положение продължи само няколко месеца - от юни до септември. Та за тези 4 месеца как ти се струват 900%? Перфектно нали? И аз започнах като теб да обръщам яйцата от кошницата на крави и теленца "за пенсия" след няколко месеца. Ама лошото беше, че бях обърнал и едни франкове в долари, и упорито и безотказно гледах как се стопяват онези перфектни 900% до маржин кол.

И за да ме има още тук се промених. Тази година не мога да се похваля с особени резултати, но запазих сметката си за следващата. И си направих един много скромен бизнес план (ти имаш ли такъв?) за 2006. Ето му основните параметри:

3 системи на търговия: 2 intraday и 1 swing;
                        Минимално математическо очакване на системите: 0.10;
                        Риск на сделка : 1% за първите 6 месеца. Ако след данните за сделките от полугодието се окаже, че имам максимум 6-7 поредни губещи сделки, ще вдигна риска на 1.5%;
                        Общо брой сделки: 500;
                        Очаквана доходност: 50%.

За теб може би 47% са добре за една седмица. За мен са чудесни за една година. И ако успея да ги реализирам 3-4 години подред, ще махна newbie от ника си.

И накрая, много бих искал да чуя какво мислят по въпроса за параметрите някои от хората във форума, които много уважавам: id2, seafoam, Kamen, Svetlin, kukuvicata... извинете ме, ако пропускам някого - всички сте добре дошли с мнение и препоръка.
                        The more it snows, the more it goes... on snowing - истинският цитат

Коментар

• Май съм на път да изляза на печалба от gbp/jpy на селл от 203,92 като дабавях на 204,50/205,20 ха-ха упорито магаре съм

Коментар

• Технически нива за 26 октомври

investor.bg/article.php?id=29502

Коментар

• Ето пак ИП за форекса в България.

http://www.fxsea.hit.bg/brokers.htm

Коментар

• ГРЕШКА !!!!!! СТОПА В КАБЕЛА 1.7670

Коментар

Working...
                                X