IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: eur/jpy

Първоначално изпратено от kritelin
    Dylyg sym pri usd.chf ot 1.2779 s cel 1.2890
    Ако мине 1.2850, ще има още доста път на горе. Аз лично имам противоположна позиция, но всеки сам си решава. Ако искаш обърни внимание на МА233 4H, от която отскочихме, но мисля че вече и е време за пробив и Fibonacci Fans от 5.IX - 19.X. USD/CHF има навика от време на време да се съобразява с фибо-лъчите.
    Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
      Аз излизам да пия кафе (вече си имаме wireless покритие над целия град)
      Успех на всички
      Коя фирма ако не е тайна.......

Коментар

• Здравейте и успешен ден на всички, мисля че в кабела трябва да се изчака нещо около 1.7700-20 стоп 1.7680 таргет 1.7950

Коментар

• Привет на всички !
          Благодаря за подкрепата и градивната критика !
          Истината както винаги е някъде по средата. Естествено, че при подобна игра бях хеджирал, но бързото движение ми обра лимитите ( все пак това ми донесе добра печалба ). Когато играеш с малко пари това е единствения начин да вдигнеш акаунта - има голяма вероятност да загубиш, но ще е малко, а ако спечелиш отскачаш сериозно. 47 % ( от миналата седмица ) си е добро постижение при 2000 $. Ако играех с 20 000 щях да рискувам 10 пъти по-малко и да имам същия плюс с 4,7%. Но ако сега играя внимателно ще имам 20 000 малко след пенсия
          Загубата на 2000 $ не е фатална ( все пак по-добре да не става ). Всъщност нещата взеха да си идват на мястото и съм сигурен, че ще изплувам отгоре още преди края на седмицата !

Успех на всички !

п.с. Вече имам и свободен марджин, така че да се огледаме за скалпове

Коментар

• В такъв случай значи са ме прецакали от Варчев, имах стоп на къса на 2138 и са ми го ударили.

Коментар

• eur/jpy

Mislq,che e vreme malko nadolu da trygne ..predvijdam spad pone do 138.9 . Vasheto mnenie kakvo e ? Dylyg sym pri usd.chf ot 1.2779 s cel 1.2890

Коментар

• ASK 1.2137/9.00 H

Коментар

• [quote="Don Tony"]

ask-2137/ okolo-9,00-9,30h-sts

Коментар

• Nass веротно си прав,но вдигане на лихвите все някога ще спре защота риска от инфлация нараства,а и ФЕД трябва ди мисли и в друга посока да затяга монетартаната политика.Но всичко това е само предположение ......мафията си знае работата,само трябва да сме на една вълна с Нея.

Успехи на всички!

Коментар

• Бихте ли ми казали, каква е най-високата стойност за ASK достигната при вас на EURUSD

Коментар

• Здравейте Спекуланти.
                        Прогнозата ми за деня можете да намерите........абе Вие си знаете къде
                        Успешен ден и много профити на всички от сърце ;-)

Коментар

• Добро утро!

Имам един въпрос:

Колко от вас играят real?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                            The big question regarding the euro on traders' minds is when the European Central Bank will begin to tighten monetary policy. European interest rate futures markets are currently pricing in a 40% chance that the ECB will raise rates in December. Euro offers are cited around the $1.2125 level.

Така или иначе според мен лихвите ще ги вдигнат поне 0,25 % но не се знае кога.....така че е/д ще ходи на север дългосрочно
                            д

Добро утро и успешен ден!

Бобсън, не е сигурно колко дългосрочно ще ходи са север,защото след 5дена ще си родим още +25 грийнспанчета и декевмри пак и януари пак.
                            така че е много възможно трайно задържане под нива 1,15 за следващите няколко месеца.
                            ЕЦБ същото ще вдигне лихвите но сама с 25 това е сигурно-вчера официално предупредиха инвеститорите да внимават защото тенденцията е в ръст на лихвите/ а долара може и над100бп да отиде,
                            плюс това големие спекуланти пука им на онай работа за състоянието на икономиката те ще си го селват еврото че пушек ще се вдига.

успешен ден!

Коментар

• sell 200K usd/cad @ 1.1764

Коментар

• Без да се правя на анализатор, като знам, че когато съм най- сигурен, бивам опроверган от непрогнозируемия пазар, ще кажа, че не ми харесва категоричната посока и стръмен наклон на индикаторите, които показват, че поскъпването на кабела не е приключило (НО ДАЛИ ЩЕ ИМА КОРЕКЦИЯ ПРЕДИ ТОВА И КОЛКО ЩЕ Е ДЪЛБОКА??? всеки сам преценява): моментум, CCI, RSI, ... на седмична и дневна графики...

Успехи!

Коментар

Working...
                                X