PPP,интересно ми е колко суап плащаш на 10к за GBP/JPY,защото ако Мизухо познаят и отиде до 2.25 суапа ще те закопае.Евала ти за рисковата игра.Пожелавам ти успех.Аз също си позволявам да играя срещу тренда но никога срещу суап-а.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Търся сериозен фундаментален анализ на majors + USD/CAD. Ще съм благодарен на всякакви линкове и актуална литература. Ако някой се вълнува от същите проблеми може да дeйстваме заедно.
hijk@abv.bg
П.С. Не мога да вляза в старите броеве на Currency Trader без кредитна карта. Дайте някакви идеи.
Коментар
-
PPP, с цялото си уважение към теб:
Още не мога да разбера защо трябва да се търгува с/у тренда и постоянно да гледаш червени цифри, когато можеш просто да се пуснеш по тренда и да гледаш зелени цифри. И аз миналата година като играех по този начин и бях скъсил евро/долар от 1,24 си мислех, че 1,28 е максимума, а 1,29 е извращение. Като стана 1,30 дори почнах да се басирам, че повече от товая не може. Уви, 1,3670 дори в най-големите си страхове не съм го виждал като възможна цел. Отдавна не търгувам по този начин и се чувствам далече по-спокоен. Тогава за разлика от теб аз го правех от незнание и неразбиране, а ти съвсем целенасочено се бориш с тренда. Ами ако след 3 месеца сме на 220, мислиш ли че не е възможно, след 5 месеца на 230 и т.н. Не сме в позиция с наще сметки да се борим с/у тренда. Освен ако не влизаш с по 0,1% от сметката си на сделка.
Коментар
-
С подгряваща картинка и Daily Pivot Points :
(а също така мляко с кафе и козунак със стафидки)
http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
Коментар
Коментар