IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rossen
    Първоначално изпратено от PPP
    Брей, тия йени още малко ще станат като турски лири.
    Нова добавка от 10к от 208.50
    130к на 206.15
    Имам поръчки за по 10к на 209 и 209.50
    Успех
    PPP, на колко откри първите 10К? Знам, че си го поствал, ама да не търся толкова назад...
    20k at 204
    20k at 205
    40k at 206
    20k at 207
    10k at 207.50
    10k at 208
    10k at 208.50
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
      Няма да будуваш сам и аз ще съм така че ми е втората :-/
      А пък моя първи акаунт...хм пропих го ... последните 80 кинта отидоха в "Грамофон" на Дондуков :lol: бая пиене беше ... собиескита с натурални сокчета...ама се отплеснах де..та с тоя си акаунт се издържах полувината зима и цялата пролет
      Иначе аз си преместих ентрито на долар/йена на 121.05 ... трудното ниво ще е на 121.10 ако пробие имам тренд линия която е няяяякъде около 121.50 и на 121.55 имам ордер за добавяне...и имам стоп на 121.8
      Лимита...той е неограничен надолу :wink:
      Успех на всички!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
        Брей, тия йени още малко ще станат като турски лири.
        130к на 206.15
        Успех
        PPP, на колко откри първите 10К? Знам, че си го поствал, ама да не търся толкова назад...

Коментар

• ppp

Ако може да се вярва на анализа,който съм направил на движението на двойката ,то сега се изгражда вълна 3.Вълна едно е с координати 189,51-205,40,края на вълна 2 е на 192,62.От тук се намират следните цели : ако 3 = 1.618*1 ,то 3=218,33;ако 3= 2*1,то 3 = 224,40;а ако 3 = 2,618 * 1 ,то 3 = 234,22 !! Имай го на ум!

Коментар

• PPP

Евала бе ,колега ППП!Причината да вземате по-лесно кредити в щатите май те е накарала да подхождаш лекомислено към пазара.Имам чувството,че с 10000 долара се правиш на Бил Гейтс или поне на някакъв фонд с много милионни средства.Когато започна да пишеш за тази сделка,помислих,че си дълъг и мислено ти завидях за това,което аз не направих.Но не го направих,тъй като не можах да измисля двойка,с която да хеджирам ,ако нещата не тръгнат на добре.А и нали знаеш,че с тази позиция плащаш нормално по 28 долара на ден лихва,да не говорим за сряда срещу четвъртък,когато е 84 долара.Все пак дано се оправиш с двойката,а за мен тук целите са 217.99 !

Коментар

• хиената

Пичове и дами(евентуално), имам неприятното предчувствие че, хиената цели нива от 123

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                Първоначално изпратено от PPP
                10к добавка към късите GBP/JPY от 208
                Цялата позиция е 120k с цена от 205.96
                Успех
                PPP интересно ми е по каква при4ина играещ така .Аз виждам тръгълник на 8 4асовата 4иято цел е към 215 .Успех ти желая!
                Защото както казах, когато открих тази сметка, целта ми е да я удвоя за 1 месец само от GBP/JPY. Сметката беше открита с 10к и мога да удържа до около 212 без да добавям пари, но не мисля че ще стигнем дотам.
                Успех

Коментар

• Iwo

Добър резултат ами направи един реален такъв време ти е и се похвали.А иначе не го отчайвай защото по принцип имат да се връщат там а утре е петък и няма да им издържат нервите и ще затворят дългия кабел
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                    10к добавка към късите GBP/JPY от 208
                    Цялата позиция е 120k с цена от 205.96
                    Успех
                    PPP интересно ми е по каква при4ина играещ така .Аз виждам тръгълник на 8 4асовата 4иято цел е към 215 .Успех ти желая!

Коментар

• дано я спасиш , не се обиждаи ама щом сега има шанс да я занулиш то рано или късно (по скоро рано ) това ще стане (личен опит
                      в началото и аз съм дремал пред пс -то , ама освен някоя глупост да направя от дремане друга полза нема
                      номера е да не ти дреме за печалбата ти за днес , а да ти дреме за парите ти в сметката
                      имам едно демо от няколко месеца(2) , което не съм занулил
                      защо ли ?
                      ами защото откривам позиция между другото (6 сделки досега), когато виждам , че пазара доста се е овлякал(играя на колебание)
                      резултата ми е от 5-16 х долара
                      нямам планове , нямам бързане , нямам и реални пари по сметката - просто е удоволствие да се играе , особенно ако резултата набъбва

с друго в момента не мога да ти бъда полезен

Коментар

• Няма да будуваш сам и аз ще съм така че ми е втората :-/

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                          Първоначално изпратено от ivajlo_d
                          Kolegi napravo falirah, krepia se na 10-20 pipsa usd /jpy ako ne varne na dolu tazi nost sigurno tova ste e poslednia mi post.
                          Това първата ти сметка ли е?И аз съм къс при $/JPY
                          Parvata e kolega ama niamam nikakvo namerenie da gi gubia, ste zaliagam ciala nost pred PC - to no niama da se dam. Smiatam ce do utre ste se opravim. Uspeh

Коментар

• Някой има ли проблеми със сървъра на СТС или интернета ми не чини?Как е връзката от БТК ,ако ползва някой?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                              Kolegi napravo falirah, krepia se na 10-20 pipsa usd /jpy ako ne varne na dolu tazi nost sigurno tova ste e poslednia mi post.
                              Това първата ти сметка ли е?И аз съм къс при $/JPY

Коментар

• Брей, тия йени още малко ще станат като турски лири.
                                130к на 206.15
                                Успех

Коментар

Working...
                                X