If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
На този адрес,можете да гласувате за невинноста на медицинските ни сестри! http://www.abolition.fr/ecpm/french/article.php?sujet
Клик върху сивата лента-попълване на формуляра най отдолу.
1Пол 2Имената 3Адреса 4Тук попълних пк и град 5мейл и най отдолу подпис.
Разпостранете сред повече хора!
По принцип сме си в низходящ канал както и да го гледаме от 4Н
нагоре и тъй като основните обеми са при еврото затова рекох, че може и да издраскаме.
А това как би станало:
- дали със зъби и нокти;
- дали чакаме пълнолунието в сряда;
- или TICS на американчетата пак в сряда;
И не забравяйте в СРЯДА обикновено пазара прави завой нанякъде
т.е. или задълбочава тенденцията или я забавя и подлъгва, че аха градим дъно/връх и тъкмо сме сигурни , че това е станало и сме се нагласили като кучка в каручка (разбирай отворили позиции),
пазара плесва як камшик на коня и той като хукне всички падаме от каручката...
podnasiam iskreni izvinenia na damata.
inache spored men se namirame vav valna 5 ot na4aloto na godinata dosega i natiska nadolu e mnogo silen.vidiahme targovskia balans v 4etvartak.poradi tazi pri4ina mislia 4e shte vidim oshte edno silno poskapvane na dolara i sled tova shte zapo4ne korekciata.
Seafoam е една от малкото дами (която е заявила принадлежността си към своя пол) в тоя форум, затова, мисля, е добре обръщенията към нея да са в ж.р.
На мен също ми се иска (и вярвам, че) кабела е за нагоре, НО: на седмична и дневна Болинджър показва низходящ тренд, независимо от затварянето на пазара в петък... На същите часови графики + 4 часовата , алигаторът същото показва низх. дв-е на цените. Донякъде ме успокоява граф. на CCI, която още преди петъчното поскъпване показваше на дневна (наченки) на възход, но класиците говорят, че консервативните играчи удължават при пресичане на стойностите 50 , които са далеч..., но изглеждат все по-добре на по-малките графики от дневна.
Хеджирал съм дългия кабел и най-вече скалпирам.
Кой знае може и да коригираме , а може и надолу да отиде , все пак предстои Китай да вземат решение най-после , нали изтича последния пореден ултиматум.А преди решението долара трябва да е много скъп!!!Затова утре след обяд по време на американската сесия накъдето тръгне на там ще е.
Коментар