IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това е малко по-конкретен въпрос.

Така 1.1580 много ама много важно ниво и трябваше да бъде тествано но не беше, аз преди време поствах една ракета която ме чака на някъде 1.1580-1.1380 интервала, поетапно
    По Ганн имаме едно дъно на 21.12 въпросът е къде ще е за да преценим дали силата на долара ще продължи до началото на март или до сега, противно на всички, имам в предвид хора които са доказани в бг и въртят достатъчно пари, смятам че от тук ще търсим дъно тоест до 21 ви сме само надолу и интересното е до къде защото това ще даде отговор на въпроса.
    Фундаментално
    Според мен ще има само още едни лихви нагоре догодина но няма да има намек че спират с меасуред прайса.

Да оставим тия неща
    1. По Ганн имаме селзона 1964-2085 с цел 1580-1380
    2. По Пичфорк имаме сел зона 2040-2120 с цел 1680-1560
    Това са крайностите и аз като дърт Гановист влизам в началото на селл зоната, по книга не трябва да се влиза при селл сигнал а при адд сел сигнал на 30м който имахме на 1935 и това е засега мисля че селовете ще излезат но имай в предвид че хора със доста вагони книги като ГГГ РАД Прото и прочие не мислят като мен, което ме смущава но не ме притеснява
    Успех

Коментар

• Не е точно въпрос, а по- скоро търсене на твоето мнение, защото смятам, че си сериозен трейдър и имаш усет към пазара. Впрочем не е ли корекцията към своя край /все пак продължава от 17.11.05г./ и какво е мнението ти относно движението надолу има ли шанс да стигне 1.1590 и какъв е той?Наистина на 30 м. има пробив на МА 50 на 1.1941, а за дневна освен свръхкупено състояние на пазара не виждам друга по специална индикация, а на 4 ч. - моментума.

Коментар

• Na 30m ето го
        Но задай конкретен въпрос моля защото не разбрах какво питаш

Коментар

• А ИНАЧЕ СТОПА ТРЯБВА ДА Е НАД 1.2085 ПО ПРИНЦИП ЧАКАМ ЗА 0 СТОП ЗА ТОВА НЕ НАПИСАХ

Коментар

• Не разбрах въпросът ти.
            Не виждам сигнал освен на дневна и на 30м но какъв е въпроса точно за да отговоря

Коментар

• Коко какъв сигнал откри? И аз мисля че има път на юг, но се притеснявам, че е малко рано. При всички случаи стопа трябва да не е по-ниско от 1.1964. Успех!

Коментар

• Sell Eur 1.1935 Target 1.1780 Stop N.A.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
                  Bez pretencii za izkliucitelni poznania, smiatam ce EUR/USD nezavisimo ot povisavaneto na lihvata ste prodalzi na sever.
                  При отрицателен тренд? Моето мнение е, че това е само една корекция, която е съвсем нормална, но пробие ли 1.1907 ще тръгне здраво на юг към 1.1590-50, за да приключи 3-тата вълна, след това отново корекция и отново надолу до 1.0411./H&S на седмична графика/

Коментар

• Извинявам се, сега видях че книгата на Мърфи ти е на български. В мрежата съм я срещал основно на руски и английски.
                    Още веднъж успех
                    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Bez pretencii za izkliucitelni poznania, smiatam ce EUR/USD nezavisimo ot povisavaneto na lihvata ste prodalzi na sever.

Коментар

• badtrader тази книга я има на десетки места в мрежата безплатно. Любопитно ми е кой би ти дал тези пари за нея.
                        Не се заяждам.
                        Желая ти успехи
                        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Продавам книгата на Джон Мърфи "Технически анализ на финансовите пазари" на български-пълен вариант. 50 лв. e-mail toshobk@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от фен1
                            пред еврото няма спирачки до 1,2155
                            Има, има - и още как!! :-)
                            Не мисля, че нагоре е правилната посока!? Просто някой изманипулира пазара (което не беше особено неочаквано с оглед предстоящата богата на събития седмица!) и даже не можа да удари 1.2000...

Коментар

• Dollar

mnogo me kefi kak vsi4ki sa nastroeni da prodavat dolara.
                              az puk 6te probvam sell euro/usd na 1.1930 , na 1.1960 i na 1.1980 sas stop na 1.2030 . target 1.1810 zasega .
                              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Малко инфо, което ще е полезно за тези, които търгуват с ЕА (въпреки че ме съмнява да има такива, освен мен):

InterbankFX (с платформа МТ4) намали минимума допустим обем до 0.01 минилота или съответно 0.001 лота при leverage 1:200. Това на практика означава, че можем да си тестваме и настройваме експертите върху реалния им сървър в реална търговия с минимален риск (при 0.001 лота и 1:200, неободимия марджин за откриване на позиция е под 1$ и цена от 0.01$ на пип). А за тези, които вече са настроили експерта си, продължава конкурса за най-добър експерт на база месечно нарастване на акаунта с първа награда от 2000$. Победителят за миналия месец беше постигнал добрия, но не кой знае колко впечатляващ резултат от около 200%, ако не се лъжа. За участие до конкурса се допускат само "реални" търговци със сметка поне 500$, като всички сделки трябва да се извършват само автоматично.

Успех!

Коментар

Working...
                                X