If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
EUR/USD: Докато цената се задържа над 1,1907 (пивотно ниво за днес) натискът остава в посока “север”. За потвърждение на негативната дивергенция, образувана при MACD и RSI на едночасова трафика е необходимо трайно понижение под 1,1853 (38,2% корекция на движението 1,1640/1,1984). Следващата важна подкрепа е при 1,1807 (144-часова плъзгаща средна).
Между другото имам едно предчувствие че утрешното вдигане на лихвите в Щатите беше отиграно днес,по простата причина че цикълът на вдигането на лихвите е към своя край...въпросът е какво ще предложи еврозоната с тяхната неясна политика..
или може би рейнджовота търговия малко се е разширила преди коледа..?
Здравейте на форума.Не съм поствал много по простата причина че не се чувствам чак до толкова "печен" трейдър.Това както и да е.То това се вижда и от "многото" ми мнения.Та сега на въпроса.
На Н1 при EUR/USD и GBP/USD ми излизат иднакви сигнали при STS MT3-може би за някои от Вас звучи тъпо но.....сигналът е малък триъгълник оцветен в лилаво.The question is ...Up or down...
Прегледах експерта ....този сигнал доколкото съм разбрал е за дълга ...
но нещата прегледани назад във времето не са съвсем еднозначни...
По принцим се осланям на собствената си интуиция но бих желал да чуя и други мнения каквито и до са те..
Благодаря на тези които ще се отзоват.
Вижте поведението на Е/Д от м. юни до сега. За мен това е паритед, или консолидация или както искате го наречете. Интересно до кога ще продължи? Няма да се изненадам ако и декември сме на тези нива +/-/ една фагура. Може ли някой да ме убеди че сме в тренд? От една страна е страшно изгодно за стратегия, от друга е ходене по ръба на бръснача./Всеки момент може да отлепи в "нежеланата" посока./ Играя само краткосрочни и дневни, без стопове. Инак риска е голям! Но от мен съвети не взимайте! Аз и друг път съм писал че играя против всякакви правила. Между другото - къде изчезнаха старите играчи от преди два-три месеца?
Кой ще познае преди колко месеца е писано това, и на какви нива сме били тогава?!?! Уа-у-у-у-у!! Да съм знаел и аз тогава!!
ЗДРАВЕЙТЕ И УСПЕШНА СЕДМИЦА, eur/usd проби 1.1920 следваща цел 1.24, кабела след пробива на 1.7700 следва .1.8300, nzd/usd зоната 0.6940-60 оказа очакваната съпротива следва 0.7250 next 0.7450.....
EUR/USD регистрира повишение до 1,1895 днес, малко под върха от 28 ноември при 1,1904. 55-дневната плъзгаща средна е на ниво от 1,1901. Следващата важна съпротива е при 1,1956 (144-седмична плъзгаща средна), като евентуален пробив би имал за цел 1,2003 (38,2% корекция на спада от 1,2589 до 1,1640).
Коментар