If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз пък им махнах линка от моя сайт, задето ме трият
РРР, браво за сайта ,продължавай все така искренно ти желая успех!
Те инвесторите много се изкривиха ,трият на поразия и накрая ще си пишат и четат сами.Не мога да си обясня техните действия защото са насочени срещу самите тях!
Дали това не е някой от админите, който се притеснява, че вече, поради тяхна глупост, никой не пише във форума, и се опитва да провокира постове.
П.С. Еврото е с цел около 1.1590?
Дали това не е някой от админите, който се притеснява, че вече, поради тяхна глупост, никой не пише във форума, и се опитва да провокира постове.
П.С. Еврото е с цел около 1.1590?
210.70; 209.20; 206.30 това е за GBP/JPY в посока ЮГ , но моето мнение е че, движението в кроса ще се определя от USD/JPY където целта за момента е 127. Пробив на 118.50 би ме опровергал.
Ами аз съм дълъг и в USD/CAD, само че позицията е по-малка.
А в GBP/JPY не смятам че сгреших като скъсих, а в самото отиграване.
Първо, изневерих на принципа си да започвам само с 10к. Второ, добавките ми са на много близки нива. Просто не очаквах толкова голямо движение за толкова къс период. Ако я бях отиграл, както правя нормално, щях да съм разположен така:
10к от 204
10к от 205
20к от 206
40к от 207
10к от 208
10к от 209
20к от 210
40к от 211
През април при предишния връх на двойката,бях се набутал 13к
срещу тренда-загубата ми стигна,колкото твойта в момента.Имах само
три месеца стаж ,два пъти добавях ,пари в сметката.Суапа ми беше 600 долара,но се измъкнах почти на нула-не ми останаха нерви за печалба.Пожелавам ти успех-и тогава всички говореха за 2.13-2.18,но
не стана.
Успех
Коментар