IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    еврото тръгна- цел според мен 1.1950

Коментар

• BABO MECO KUDE SI DA VIDI6 KYRSA NA GBP/JPY 212.72 VURNI NAZAD DA RAZBERE6 ZA KAKVO TI PI6A TOVA BE6E MA 200 NA MESE4NA

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
        Първоначално изпратено от CrazyJack
        Всички които пишат в този форум са пълни неудачници.
        Хехехе,голям си шегаджия.На мен ли така ми се струва,но всичките ти мнения много си приличат...
        ne 4e si preli4at kolega te sa napulno ednakvi prosto yda4nika koito e napisal tova javno e dostatu4no negramoten za da natiska izprati niakolko puti

Коментар

• PPP,
          Това показват индикаторите.

Дано я измъкнеш
          Успех
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Успешна седмица на всички!

Първоначално изпратено от PPP
              Аз пък им махнах линка от моя сайт, задето ме трият

РРР, браво за сайта ,продължавай все така искренно ти желая успех!

Те инвесторите много се изкривиха ,трият на поразия и накрая ще си пишат и четат сами.Не мога да си обясня техните действия защото са насочени срещу самите тях!

Коментар

• Аз пък им махнах линка от моя сайт, задето ме трият
                In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Ами, да си пишем за еврото. че иначе ще ни резнат

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
                    Дали това не е някой от админите, който се притеснява, че вече, поради тяхна глупост, никой не пише във форума, и се опитва да провокира постове.
                    П.С. Еврото е с цел около 1.1590?
                    И едното и другото са много вероятни.

Коментар

• Дали това не е някой от админите, който се притеснява, че вече, поради тяхна глупост, никой не пише във форума, и се опитва да провокира постове.
                      П.С. Еврото е с цел около 1.1590?

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyJack
                        Хехехе,голям си шегаджия.На мен ли така ми се струва,но всичките ти мнения много си приличат...

Коментар

• Първоначално изпратено от CrazyJack
                          еееееееее браво на теб)))))))))явно оня Пич Алеко Константинов много умен е бил още е актуален/нали се сещаш кой беше/

Коментар

• Jak

ХЕ - ХЕ , да питам ли защо четеш или четеш удачно този форум ?
                            D.Y.F-091066

Коментар

• 210.70; 209.20; 206.30 това е за GBP/JPY в посока ЮГ , но моето мнение е че, движението в кроса ще се определя от USD/JPY където целта за момента е 127. Пробив на 118.50 би ме опровергал.

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                                Ами аз съм дълъг и в USD/CAD, само че позицията е по-малка.
                                А в GBP/JPY не смятам че сгреших като скъсих, а в самото отиграване.
                                Първо, изневерих на принципа си да започвам само с 10к. Второ, добавките ми са на много близки нива. Просто не очаквах толкова голямо движение за толкова къс период. Ако я бях отиграл, както правя нормално, щях да съм разположен така:
                                10к от 204
                                10к от 205
                                20к от 206
                                40к от 207
                                10к от 208
                                10к от 209
                                20к от 210
                                40к от 211

През април при предишния връх на двойката,бях се набутал 13к
                                срещу тренда-загубата ми стигна,колкото твойта в момента.Имах само
                                три месеца стаж ,два пъти добавях ,пари в сметката.Суапа ми беше 600 долара,но се измъкнах почти на нула-не ми останаха нерви за печалба.Пожелавам ти успех-и тогава всички говореха за 2.13-2.18,но
                                не стана.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X