IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Засега това виждам-той ще покаже!

Поздрави
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Re: eur/usd

Първоначално изпратено от chicago
      http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf

Да не повярваш,какво съвпадение с анализа на кака Никол...)

http://www.standartnews.com/archive/...aces/index.htm
      Какво мислиш за канадеца,да ли стигна дъното.Дълъг съм със
      срена цена 16.70 и вече започнах да се притеснявам.Предварително благодаря на всички,които вземат отношение по темата.Пожелавам
      успех на всички в последните дни преди Коледа.

Коментар

• EUR

6te imame test na 1.2075 suvsem skoro tam 6te dobavia , sled obiaviavaneto na deficita o4akvam silno dvijenie na iug . mislia 4e niama da stane kato minalata godina
        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• eur/usd

http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf

Да не повярваш,какво съвпадение с анализа на кака Никол...)

http://www.standartnews.com/archive/...aces/index.htm
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd;cable

Пуснато на: 23 Ное 2005 19:04 Заглавие: USD

--------------------------------------------------------------------------------

eur/usd
            Дългата позиция ще допълня при пробив над 1.1885 и отново над 1.2068 с първоначален(частичен) профит на 1.22
            Стоп-на 1.1630

usd/jpy
            Късата позиция ще допълня при дневно затваряне под 117.96 и отново при пробив под 116 с първоначален (частичен) профит на 114

Като чета преди мъничко "дискусиите" във форума за Карибите и Марс,питам се,дали да продължавам да отделям време да поствам чат-пат?
            Поздрави на "детската градина"!)

chicago

Пуснато на: 30 Ное 2005 12:32 Заглавие: EUR/USD

--------------------------------------------------------------------------------

Range 1.1730-1.2030
            Daily close above 1.2030 -ЦЕЛТА ЩЕ Е 1.2345!!!

Коментар с днешна дата: Не виждам причина да променям играта си по така изложения план!Добро място за допълване към дългите 1.1925/10 и местя стопа под 1.1806 (Staircase base weekly chart).
            Поздрави!
            Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
            [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EURO

dobaviam na 1.2030 i na 1.2080 stopa 6te go mislia nad 1.21 ako ide. napravo se draznia ve4e na tova evro
              Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• ООО,Коко,жив ли си?
                По едно време щеше да се обаждаш.....
                От последния път,когато писа,бая шамари изядох от КАБЕЛА.....,но малко по малко загубата се стопява.....,даже вече свети на зелено.

Пожелавам успех на всички.
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobsan
                  Първоначално изпратено от koko
                  Stop 1.1998
                  Къде се загуби бе Коко.Ракетата още си я спомням,но въпроса за цена-време наистина е доста интересен и важен според мен.И аз съм на селл още от 1,1766 ичакам звездния момент,ако ще е дори чак след 21,12.Успех на всички.А на тебе КОКО ,понякога когато загубя кураж мнението на врял и кипял трейдър е някаква утеха.Хайде лека вечер мене ме чака цяла бутилчица шардоне от Поморие,леко изстудено.Наздраве!
                  Несъм се изгубил тук съм хехе и чета но дет се вика да дадем път на младите

пиво, брат нищо няма там на мейла хехе

Коментар

• Дрън-дрън.Имате време-учете се.Good luck!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Stop 1.1998
                      Къде се загуби бе Коко.Ракетата още си я спомням,но въпроса за цена-време наистина е доста интересен и важен според мен.И аз съм на селл още от 1,1766 ичакам звездния момент,ако ще е дори чак след 21,12.Успех на всички.А на тебе КОКО ,понякога когато загубя кураж мнението на врял и кипял трейдър е някаква утеха.Хайде лека вечер мене ме чака цяла бутилчица шардоне от Поморие,леко изстудено.Наздраве!

Коментар

• Stop 1.1998

Коментар

• Addsel 1.1973 stop 1.2090 target 1.1680

Коментар

• Първоначално изпратено от joe
                            Коко, благодаря ти за мнението ти.Вероятно имаш предвид теорията наУйлям Ганн за върховете и дъната. Има ли някакъв превод на Ганн на български? И мога ли отнякъде да си изтегля колелото на същия. Имам предвид има ли някоя платформа, която да го ползува графично. Аз търгувам с Делта Сток, но те го нямат имат само Фибоначи.
                            Успешна търговия и още един път ти благодаря. Аз лично съм вътре за сега, но малко избих и се надявам да затворя на малка печалба.
                            Успех и на теб!
                            Не знам за Ганн, при метатрейдърите има ветрила и прочие глупости, Ганн имай в предвид никога не е писал нещо съществено като теория а след смърта му на база записки доста хора се опитват да ползват марката Ганн, а истината е че Ганн е виш пилотаж едва след като познаваш всичко друго и ценното при него е че вкарва времето а иначе има лунни цикли бабини девитинини и прочие които се разпространяват в нета от хора които си нямат и понятие от теорията му а истината е че "Цена-време" идеята просто върви от уста на уста и няма къде да я прочетеш като цялостна теория, а това е основният негов принос, че вкарва и времето, той ми казва на 21.12 ще има дъно на пример, както и да е
                            Успехи

Коментар

• Коко, благодаря ти за мнението ти.Вероятно имаш предвид теорията наУйлям Ганн за върховете и дъната. Има ли някакъв превод на Ганн на български? И мога ли отнякъде да си изтегля колелото на същия. Имам предвид има ли някоя платформа, която да го ползува графично. Аз търгувам с Делта Сток, но те го нямат имат само Фибоначи.
                              Успешна търговия и още един път ти благодаря. Аз лично съм вътре за сега, но малко избих и се надявам да затворя на малка печалба.
                              Успех и на теб!

Коментар

• Ето как виждам нещата съвсем краткосрочно

Коментар

Working...
                                X