Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
usd/jpi- gbp/jpi - gbp/usd
Да поздравя някои от колегите за търпението им , защото очевидно позициите им в тези двойки ще излязат , и дано затворят на хубав профит. Жалко че изпонапуснаха този форум , сигурен съм че го попрочитат ама каква полза като не пишат , а друг форум в който като се влезе да се чете последното мнение в темата така и не се появи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: PPP
Първоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от rossenРРР, май изгрява слънчице на твоята улица в GBP/JPYТри фигури на бегом за днес, чудесен стил... Поздравления и дано си устискал!
довечера е големия суап и не мога да издъжа на напрежението.Пред
Коледен успех на всички.
Коментар
-
Re: PPP
Първоначално изпратено от rossenРРР, май изгрява слънчице на твоята улица в GBP/JPYТри фигури на бегом за днес, чудесен стил... Поздравления и дано си устискал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от driverf1ООО,Коко,жив ли си?
По едно време щеше да се обаждаш.....
От последния път,когато писа,бая шамари изядох от КАБЕЛА.....,но малко по малко загубата се стопява.....,даже вече свети на зелено.
Пожелавам успех на всички.
патувам брат сега пиши ми на мейла да си побъбрим, по принцип не се вяскам често тук в инвестора, смяна на поколенията, ама в зоната съм онлине чатпат като форексмастерс хехе,ще се радвам да се чуем, на мен ми олете един стоп ама тъпо и упорито съм къс в момента в евра със огромен стоп къде над 21 и цел много надолу къде 1580, пиши и надявам се феруари да се видим, ще ти дам подробности
Успех„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1ООО,Коко,жив ли си?
По едно време щеше да се обаждаш.....
От последния път,когато писа,бая шамари изядох от КАБЕЛА.....,но малко по малко загубата се стопява.....,даже вече свети на зелено.
Пожелавам успех на всички.
патувам брат сега пиши ми на мейла да си побъбрим, по принцип не се вяскам често тук в инвестора, смяна на поколенията, ама в зоната съм онлине чатпат като форексмастерс хехе,ще се радвам да се чуем, на мен ми олете един стоп ама тъпо и упорито съм къс в момента в евра със огромен стоп къде над 21 и цел много надолу къде 1580, пиши и надявам се феруари да се видим, ще ти дам подробности
Успех
Коментар
-
Технически нива за 14 декември
investor.bg/article.php?cat=2&id=31423
EUR/USD Сериозна съпротива се явява низходящата трендлиния свърззваща върховете при 1,3481 (11 март 2005 година) и 1,2589 (2 септември 2005 година). Евентуален пробив би отворил пътя за тест на 1,2323 (200-дневна плъзгаща средна). Важно ниво в по-дългосрочен план се явява 1,2414 (38,2% корекция на низходящото движение от 1,3667 до 1,1640).
Коментар
-
Re: usd/cad
Колега,притеснения би имало,ако си влязъл с голямо за твоята сметка количество.Аз имам дълга от 1,1574 ,но не съм прекалявал с лотовете,а сега търся вход за дълги удвояване,но с цел евентуална корекция и после продажба на купените лотове за подобряване позицията.Чакам вход на 1,1440 ,но пак повтарям,това е временно.А иначе няма изгледи за край на движението надолу.Целите са под 1,14 до 1,11 ,но за конкретни цели по-късно.
Разбира се,важно е да се каже,че би следвало да се изчакат и новините в 15.30 часа.Нищо чудно търг.баланс на щатите да е лош,а канадския добър и така да стане още по-голямо падане .
Коментар
-
Re: CAD
Първоначално изпратено от chicagoИграта с товарната валута не ми е добра.Под 1.177 на седмична база и 1.1818 на месечна-силен канадец.Няма урагани,но пък иде люта зима,Сanada е най-големият износител на газ за Щатите,втори запаси по петрол и седми в производството му в свеговен мащаб.Но-идат избори на 21.01.06 в Canada и това би предизвикало макар и временна слабост на валутата.Доказателство е ликвидирането в последните два дни на дълги подиции в канадци в кросовете срещу еврото,паунда и суиса.
В най-близък план-стопове на къси има над 1.1510 и 1.1595
Над 1.1630 има пласирани buy stops.
Само при седмично затваряне над 1.177 би имало тест на силната съпротива около 1.195
Отдолу подкрепите са на 1.1440/1.13 и 1.12
http://www.scotiafx.com/FXCommentaries.htm
http://www.rbccm.com/0,,cid-16763_,00.html
Благодаря. Особено за сайтовете.Надявам се отново във форума да има добронамероменост,взаимопомощт и нека всички празнуват Коледа с пълни сметки .Разгледай внимателно посочените подробни анализи за када.Добри са.
Може и да съм ти от полза с написаното,въпреки,че канадко не ми е от най-любимите...
Коментар
-
CAD
Играта с товарната валута не ми е добра.Под 1.177 на седмична база и 1.1818 на месечна-силен канадец.Няма урагани,но пък иде люта зима,Сanada е най-големият износител на газ за Щатите,втори запаси по петрол и седми в производството му в свеговен мащаб.Но-идат избори на 21.01.06 в Canada и това би предизвикало макар и временна слабост на валутата.Доказателство е ликвидирането в последните два дни на дълги подиции в канадци в кросовете срещу еврото,паунда и суиса.
В най-близък план-стопове на къси има над 1.1510 и 1.1595
Над 1.1630 има пласирани buy stops.
Само при седмично затваряне над 1.177 би имало тест на силната съпротива около 1.195
Отдолу подкрепите са на 1.1440/1.13 и 1.12
http://www.scotiafx.com/FXCommentaries.htm
http://www.rbccm.com/0,,cid-16763_,00.html
Разгледай внимателно посочените подробни анализи за када.Добри са.
Може и да съм ти от полза с написаното,въпреки,че канадко не ми е от най-любимите...Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар
Коментар