IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Supertrader, няма смисъл от писане тук, или те трият или разни селски тарикатчета си правят майтап с пишещите. Пробвай другото място, атмосферата е много по-добра.
      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Излезе ми един сигнал бай на канадеца на 4ч.

1.1509-докато напиша........

За някой който днес питаше.

Поздрави
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• usd/jpi- gbp/jpi - gbp/usd

Да поздравя някои от колегите за търпението им , защото очевидно позициите им в тези двойки ще излязат , и дано затворят на хубав профит. Жалко че изпонапуснаха този форум , сигурен съм че го попрочитат ама каква полза като не пишат , а друг форум в който като се влезе да се чете последното мнение в темата така и не се появи.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Re: PPP

SELL сигнал при GBP/JPY от 210.50 първа цел 207 при пробив втора цел 202

Коментар

Първоначално изпратено от pepino1708
              Първоначално изпратено от rossen
              РРР, май изгрява слънчице на твоята улица в GBP/JPY Три фигури на бегом за днес, чудесен стил... Поздравления и дано си устискал!
              pozdravi i ot men PPP ako priema6 suveti bih te posuvetval da osvobogdava6 i nadoly stapalovidno a ako si spomnia6 ti pisah za edno nivo 212.78 ne go igrah ama se rdvam 4e go poznah 6te se iskefia da zatvori6 taia poziciia na 189.90 o6te vednug yspeh
              Искрени поздравления и от мен.Аз като по новобранец/опарил се от тази двойка/-изкарах 93 пипа от sell chf/jpy-можеше още малко,но
              довечера е големия суап и не мога да издъжа на напрежението.Пред
              Коледен успех на всички.

Коментар

Първоначално изпратено от rossen
                РРР, май изгрява слънчице на твоята улица в GBP/JPY Три фигури на бегом за днес, чудесен стил... Поздравления и дано си устискал!
                pozdravi i ot men PPP ako priema6 suveti bih te posuvetval da osvobogdava6 i nadoly stapalovidno a ako si spomnia6 ti pisah za edno nivo 212.78 ne go igrah ama se rdvam 4e go poznah 6te se iskefia da zatvori6 taia poziciia na 189.90 o6te vednug yspeh

Коментар

• PPP

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                    Първоначално изпратено от driverf1
                    ООО,Коко,жив ли си?
                    По едно време щеше да се обаждаш.....
                    От последния път,когато писа,бая шамари изядох от КАБЕЛА.....,но малко по малко загубата се стопява.....,даже вече свети на зелено.

Пожелавам успех на всички.
                    хехе
                    патувам брат сега пиши ми на мейла да си побъбрим, по принцип не се вяскам често тук в инвестора, смяна на поколенията, ама в зоната съм онлине чатпат като форексмастерс хехе,ще се радвам да се чуем, на мен ми олете един стоп ама тъпо и упорито съм къс в момента в евра със огромен стоп къде над 21 и цел много надолу къде 1580, пиши и надявам се феруари да се видим, ще ти дам подробности
                    Успех
                    Коко,пиши,пиши,ама къде да пиша,нямам никакви координати.Ти нали ми имаш GSM-а,прати един SMS с твоя телефон и ще се чуем.Утре можеби ще отивам до София и ако нещата се наредят може да се видим.....
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                      ООО,Коко,жив ли си?
                      По едно време щеше да се обаждаш.....
                      От последния път,когато писа,бая шамари изядох от КАБЕЛА.....,но малко по малко загубата се стопява.....,даже вече свети на зелено.

Пожелавам успех на всички.
                      хехе
                      патувам брат сега пиши ми на мейла да си побъбрим, по принцип не се вяскам често тук в инвестора, смяна на поколенията, ама в зоната съм онлине чатпат като форексмастерс хехе,ще се радвам да се чуем, на мен ми олете един стоп ама тъпо и упорито съм къс в момента в евра със огромен стоп къде над 21 и цел много надолу къде 1580, пиши и надявам се феруари да се видим, ще ти дам подробности
                      Успех

Коментар

• Технически нива за 14 декември

investor.bg/article.php?cat=2&id=31423

EUR/USD Сериозна съпротива се явява низходящата трендлиния свърззваща върховете при 1,3481 (11 март 2005 година) и 1,2589 (2 септември 2005 година). Евентуален пробив би отворил пътя за тест на 1,2323 (200-дневна плъзгаща средна). Важно ниво в по-дългосрочен план се явява 1,2414 (38,2% корекция на низходящото движение от 1,3667 до 1,1640).

Коментар

• Re: usd/cad

Колега,притеснения би имало,ако си влязъл с голямо за твоята сметка количество.Аз имам дълга от 1,1574 ,но не съм прекалявал с лотовете,а сега търся вход за дълги удвояване,но с цел евентуална корекция и после продажба на купените лотове за подобряване позицията.Чакам вход на 1,1440 ,но пак повтарям,това е временно.А иначе няма изгледи за край на движението надолу.Целите са под 1,14 до 1,11 ,но за конкретни цели по-късно.

Разбира се,важно е да се каже,че би следвало да се изчакат и новините в 15.30 часа.Нищо чудно търг.баланс на щатите да е лош,а канадския добър и така да стане още по-голямо падане .

Коментар

• Re: CAD

Първоначално изпратено от chicago
                            Играта с товарната валута не ми е добра.Под 1.177 на седмична база и 1.1818 на месечна-силен канадец.Няма урагани,но пък иде люта зима,Сanada е най-големият износител на газ за Щатите,втори запаси по петрол и седми в производството му в свеговен мащаб.Но-идат избори на 21.01.06 в Canada и това би предизвикало макар и временна слабост на валутата.Доказателство е ликвидирането в последните два дни на дълги подиции в канадци в кросовете срещу еврото,паунда и суиса.
                            В най-близък план-стопове на къси има над 1.1510 и 1.1595
                            Над 1.1630 има пласирани buy stops.
                            Само при седмично затваряне над 1.177 би имало тест на силната съпротива около 1.195
                            Отдолу подкрепите са на 1.1440/1.13 и 1.12
                            http://www.scotiafx.com/FXCommentaries.htm
                            http://www.rbccm.com/0,,cid-16763_,00.html

Благодаря. Особено за сайтовете.Надявам се отново във форума да има добронамероменост,взаимопомощт и нека всички празнуват Коледа с пълни сметки .Разгледай внимателно посочените подробни анализи за када.Добри са.
                            Може и да съм ти от полза с написаното,въпреки,че канадко не ми е от най-любимите...

Коментар

• CAD

Играта с товарната валута не ми е добра.Под 1.177 на седмична база и 1.1818 на месечна-силен канадец.Няма урагани,но пък иде люта зима,Сanada е най-големият износител на газ за Щатите,втори запаси по петрол и седми в производството му в свеговен мащаб.Но-идат избори на 21.01.06 в Canada и това би предизвикало макар и временна слабост на валутата.Доказателство е ликвидирането в последните два дни на дълги подиции в канадци в кросовете срещу еврото,паунда и суиса.
                              В най-близък план-стопове на къси има над 1.1510 и 1.1595
                              Над 1.1630 има пласирани buy stops.
                              Само при седмично затваряне над 1.177 би имало тест на силната съпротива около 1.195
                              Отдолу подкрепите са на 1.1440/1.13 и 1.12
                              http://www.scotiafx.com/FXCommentaries.htm
                              http://www.rbccm.com/0,,cid-16763_,00.html
                              Разгледай внимателно посочените подробни анализи за када.Добри са.
                              Може и да съм ти от полза с написаното,въпреки,че канадко не ми е от най-любимите...
                              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
                              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• Dano da si prav, haresva mi tozi scenarii. Uspeh na vsicki

Коментар

Working...
                                X