If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета, на 4Ч много ми прилича работата на формиране на триъгълник. Ако е така, сега трябва да започне формиране на "е" нагоре. Рисково е отиграването, ама дотолкова доколкото горното рамо на триъгълника е много далече, може да се опита с къс стоп.
Успех!
Здравейте.
На кръстопът сме.EUR/USD изчаква може би USD/CAD,където пробием ли 1.225,излитаме,което пък е сигнал,че долара възобновява възходящото си движение.Иначе при еврото нивото 1.195 трябва да издържи и да отпрашим нагоре към 1.22.
Успех.
Скъсих евро от 1,2018, стоп 1,2034. Явно обаче нещо няма силичка доларчето и пак ще ям сопата като вчера. Пазара е ужасен, бавен, дезориентиран и най-вероятно само ще взема стопове. Брокерчетата и дълърчетата сигурно или са на почивка, или си пият кафенцата, щото шефовете им са на почивка и хич не им е до заемане на позиции. Ако сега ми вземе стопа, просто си хващам чукалата и отивам на плаж.
Мога само да се усмихна отново
Въпросче: Ако ти печелиш на мой гръб и аз определям правилата на играта, дали ще те оставя да го правиш безпрепятствено за дълго? )) При положение че действието се развива в България.А имаш ли и някаква представа какъв е процента на тези които печелят в дългосрочен план. Дано ти да си от тези които ги кара да изплащат печалби. Хайде със здраве!
neeee, ako говориш за незатварянето на сделките и вътрешноброкерския форекс..................това е обществена тайна, пък и какво те е еня, важното като си печеливш брокерчето да си плаща
Коментар