IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още е малко рано да хваля касата, но условията им са реални (поне за сега) и доста добри, а МТ4 е супер платформа!

Мисля за прекрасно ливъриджът ми да е 1:200, тесен спред (един-два пъти ми е измествал цената при поръчка, а аз до тук имам около 15-20 поръчки - много добър процент, мисля), възможност за работа през специфични дни... Разбира се ако нещо почнат да се дънят първо тук (във форума) ще публикувам информацията ;-)

bnight, ще чакам довечера да кажеш какво сочат индикаторите и новата ти система, за да видиме нещата от различни ъгли!! Аз също имам въпросителни относно изход от еврата... А какво ще стане според теб на 02.Януари.2006 ???

Коментар

• ОПАСЕН пратих ти съобщение. Аз ще се ревизирам за изход от дълги в следващите 7-8 часа в зависимост от индикаторите по 4 часова графика. Изпробвам нова система и няма да рискувам излишно все пак трябва ни ново дъно на дневна това за сега не е достатъчно а на 2-ри очаквам бясен щурм на север. Така че ще трябва да видим ново дъно. Опасен това което казваш за ПК95 че работят на 26 и 2-ри говори много обещаващо за тях като брокер. Мисля че от бг посредниците никои друг не разрешава търговия на тези специфични дати. Това че са увеличили малко спреда през тези дни не е болка за умиране. Моя брокер ми направи марджина 1:50 и ми увеличи спредовете тройно. Успех на всички в търгувията.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• САЩ === 17:00 === Потребителско доверие - за ДЕКЕМВРИ
        Прогноза === 102.3
        Предишно === 98.9

Не Ви ли се струва малко оптимистична тази прогноза??! Да не се окаже, че данните ще са по-слаби и доларът да се срути...

Някой има ли мнение по въпроса?

PS: Даже вече виждам конспирация в това, т.е. някой така да е нагласил нещата, че доларът да поевтинее още!?? Параноик ли съм??? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          Може и до 1,21 да го добутат
          просто през празниците индикаторите не работят
          По голяма глупост от горната не бях чувал скоро........
          ПО ПРАЗНИЦИТЕ ИНДИКАТОРИТЕ НЕ РАБОТЕЛИ......
          Леле-мале ква фауна се навърта наоколо.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
            сакън не го бутайте нагоре
            А, бе, дай сега да го бутнеме малко още нагоре, а после с общи усилия ще дърпаме надолу!!! ;-) Все пак имам хеджиращи позиции, които трябва да извадя...

Коментар

• сакън не го бутайте нагоре
              "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
                OPASEN подскочи батка обаче каде ще ги затварящ еврата ? че на мен почват да ми подават селл сигнал графиките а имам още да наваксвам от дълги евра. Ще видим как ще се развие пазара до края на годината. Желая ти успех дано успееш да я опазиш сметката. Между другото драсни ми едно msg да поговорим малко. Успешен ден на всички.
                :-) :-) :-)

Като продължение на безрисковата политика, която провеждам, снощи хеджирах още малко и ... явно сгреших! :-( Към момента все още имам едни минуси, ама вече къде къде по-малки. При 1.1940 ще съм на фитка, но предполагам след успиващия многодневен рейндж нещата в момента ще са бясно на север... Аз съм сложил лимити на 1.2035, ама винаги може и да ги ревизирам малко надолу... ;-)

Успехи!

Коментар

• Технически нива за 28 декември

investor.bg/article.php?cat=2&id=31848

EUR/USD: Евентуален пробив на 200 - часовата плъзгаща средна при 1,1914 би имал за цел 1,2005 (21-седмична експоненциална плъзгаща средна). В низходяща посока първата подкрепа е при 1,1844 (пивотно ниво аз днес), последвана от 1,1800 (дъно от 21 декември).

Коментар

• Може и до 1,21 да го добутат
                    просто през празниците индикаторите не работят

Коментар

• OPASEN подскочи батка обаче каде ще ги затварящ еврата ? че на мен почват да ми подават селл сигнал графиките а имам още да наваксвам от дълги евра. Ще видим как ще се развие пазара до края на годината. Желая ти успех дано успееш да я опазиш сметката. Между другото драсни ми едно msg да поговорим малко. Успешен ден на всички.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                        А добре. Те са ми малко съмнителни засега, но все още май пазят поведение докато зарибят пазара. Успех с първия акаунт и внимавай.
                        Всъщност и аз на това се надявам, като си отварям сметка там - да пазят поведение! ;-) За сега изпълняват нормално лимити и отложени поръчки, докато съм на работа :-) Няма някакви ексцесии...

Иначе първата ми сметка е от 11 дни вече и си я къткам много внимателно. Не поемам големи рискове и чакам ... еврото да подскочи! Запасил съм се да пада до 1.1500, но не по-надолу, щото иначе потъвам... :-(

Мерси за пожеланията, успехи и на теб!

Коментар

• А добре. Те са ми малко съмнителни засега, но все още май пазят поведение докато зарибят пазара. Успех с първия акаунт и внимавай.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsko
                            Първоначално изпратено от OPASEN
                            Ами, за сега не мога да кажа нищо лошо за брокера ми (втора седмица съм при него),
                            кой ти е брокера?
                            ИП ми е Популярна Каса 95, но иначе реално всичко прави NorthFinance - закачам се на руския сървър...

Коментар

• Първоначално изпратено от OPASEN
                              Ами, за сега не мога да кажа нищо лошо за брокера ми (втора седмица съм при него),
                              кой ти е брокера?

Коментар

• То пък, като не са позволявали...голяма файда...няма що!!!
                                From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                                България Над Всичко

Коментар

Working...
                                X