If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз като напълно непознат в търговията наречена Форекс ще си дам едно аматиорско мнение:
Купувайте евро ако мине 1.22
Е знам какво е евро и долар. Дори се регистрирах на една игра която ти дават 10000$ виртуалнии 5$ реални хей така без нищо. И днес вече имам 5,10$ което според мен е голям успех.
И не забравяйте какво ви казах по-горе!!!
Е който ме е послушал е спечелил
Сега си слойете един стоп на 1.2200 и чакайте 1.24
Добро утро!
Има ли някой мнение за канадеца.
Дали не е време за скъсяване в $/cad?
Наконец для канадского доллара ожидается эпохальное событие - решение Банка Канады по монетарной политике. Большинство аналитиков прогнозируют повышение ставки на 25 пунктов. Такое решение уже с утра может вызвать рост CAD. Но если прогноз не оправдается, то вслед за обнародованием решения может произойти обвал "канадца".
Повишението се смята за сигурно.
Във всеки случай стоповете отгоре са повече от задължителни.
Добро утро!
Има ли някой мнение за канадеца.
Дали не е време за скъсяване в $/cad?
Наконец для канадского доллара ожидается эпохальное событие - решение Банка Канады по монетарной политике. Большинство аналитиков прогнозируют повышение ставки на 25 пунктов. Такое решение уже с утра может вызвать рост CAD. Но если прогноз не оправдается, то вслед за обнародованием решения может произойти обвал "канадца".
здравейте, мисля че в кабела предстои корекция поне до 1.7700, до пробив на 1.7796 остава възможността за още един минимален връх, затова sell текущо re1.7890 STOP 1.7950 TARGET 1.7700 NEXT 1.7620
След вчерашното повишение EUR/USD се търгува в сравнително тесен диапазон между 1,2265 и 1,2325. Докато цената се задържа над пивотното ниво за днес при 1,2254 тенденцията остава позитивна за единната валута с цел зоната около 1,2415 (100-седмична плъзгаща средна и 38,2% корекция на спада от 1,3667 до 1,1640). На едночасова графика се оформя негативна дивергенция при RSI, която дава възможност за временно преустановявянае на възходящия тренд. Нивото на 38,2% корекция на последното движение в посока “север” (1,2040/1,2324) се намира на 1,2216. 61,8% корекция на същото движение е при 1,2148.
На мен ми се струва,че канадеца още ще се качва може би до 1560-70
Имам дълга от 1502 и не мисля да я затварям преди 1555
Успехи!
Май ще се мотае в диапазона докато не наближи времето за обевяване на новата лихва.
Успех и на тебе!
Имам сигнал за дълъг канадец-от 1.1529.Аз съм дълъг от 1.1499.
Да се играе преди лихвите е доста опасно.
Успех на всички играещи тази доста трудна двойка.
Коментар