Доксчо, пак ли те надупиха бе, сладур. Не ти ли казах, че ги няма тези неща, които си нарисувал....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: паундйена
[quote="dox"]Колега Весо,ето ти схемите по които работя в момента.На първата схема съм добавил и една интересна червена линия,която минава в областта на "покрива" и с долната линия на синия канал формира разходящ триъгълник.Тази червена линия засилва конструкцията "покрив" и това ме обнадеждава допрълнително,че паундйената няма да може да се задържи над 207.00
niama da se zadurgi kolega no nad 210 taka vigdam az ne6tata ina4e ti pogelavam yspeh
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChangeЗравейте понеже съм нов (яко пресен) в тоя форум най - вероятно ще ми се изсмеете обаче може ли да предложа нещо.
Ако има модератор да се направят отделни теми за да може да се орентираме малко по лесно.
Благодаря ви успех на всички)
Коментар
-
Технически нива за 26 януари
investor.bg/article.php?cat=9&id=32773
Днес EUR/USD се търгува в диапазона между 1,2235 и 1,2270. Пивотното ниво за деня се намира на 1,2265, като евентуален пробив в посока “север” би имал за цел вчаршния връх при 1,2321. Следавщото важно ниво е при 1,2414 (38,2% корекция на спада от 1,3665 до 1,1640). В низходяща посока първата подкрепа е при 1,2214 (38,2% корекция на последното възходящо движение от 1,2041 до 1,2321), последвана от 1,2169 (200-дневна плъзгаща средна).
Коментар
Коментар