IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Velikden !

Аз като ранобудно пиле пак скочих да чета - 1.2852 - лоши мисли ми навява - скоро не съм бил така объркан да си призная - имам малка дълга позиция още оцеляла но с близък стоп - не ме притеснява загубата която ще инкасира а по-скоро факта че виждах че всички са дълги знам че не може всички да спечелят - и пак се набутах дълъг ...Графиката ми подаде сигнал за сел малко преди затваряне и на минутна и на часова - за мен това което се случи беше едно нарочно избиване на стопове - много хора имаше с стопове между 1.288 и 1.285 и още повече са надолу - а сега ако избият още малко стопове и после тръгнат нагоре за триъгълника хем всичко ще е наред вълново хем ще си направят паричките - а овцете са обрани - може и да не съм прав - но в този втори случай начина е да се тръгне надолу - все още за мен спекулативно - може би големи хора влязоха на пазара сега ...
    Какво става?
    Пазара сега е объркан - малките спекуланти като нас вече не знаят какво и накъде - половината обърнаха посоките а другите още се чудят - до 1.28 няма нищо ясно - кабела пък изостана много - носят се слухове че БоЕ ще вдига лихвите което определено го подкрепя - но се очаква и ново вдигане на лихвите от ФЕД вторник - за мен това седмично затваряне беше много важно преди новата седмица и месец - разума ми вече казва че посоката е надолу - но с малкият си опит на тези пазари разбрах че разумът тук не е всичко - защото ние сме спекулатни да - но над нас има спекулации в много по-голям мащаб !
    Засега ще мисля посоките стопа ми е на 1.284 - може и да го преместя под 1.28 - но акаунта ми е пълен с къси канадци и трябва сериозно да си помисля - до къде мога да губя ...
    За форума ен зная - аз също съм много млад но и съм видял доста неща - всичко идва според мен от комунизма - от годините когато всички носиха и крадяха , когато не цениха нашето - от тогава като че ли в българина се появи този манталитет - и започна да пречи вместо да помага , с пълна сила да се опитва да разръши хубавите неща за които други са дали труда и времето си - сега това се вижда и в децата в младежта - многото отрицателни черти няма да се изкоренят и изчезнат скоро - защото и децата знаят кой и защо е уважаван в нашата мила родина , защото всички реват че сме зле - но никой не се и помръдва - питате ли се защо?
    Ясно е всеки има роднина който краде или прибира по нещо - кой няма близък чиновник на държавна служба който си стои на топло и не прави нищо?
    Всички са замесени и докато е така промени няма да има за съжаление - най-лошото е че такива като мен не виждат изход и смисъл и свикват - започват да мислят само за себе си и да не се интересъват много от заобикалящият ги свят - трагедия !!!
    Незнам къде е смисъла на всичко - този форум е поредният пример - защото нищо няма да се промени - промяната не идва само отвън - виновен е и модератора който редовно парадира за подкрепа - но не реши да опита да промени нещо - не съм краен просто отчитам действителноста - и фактите са факти
    Пожелавам приятни и весели Великденски празници на всички !!!

Коментар

• eur/usd

В полунощ,след като ударят камбаните и възвестят възкресението Христово,всички по традиция се поздравяват с думите-"Христос възкресе"!
      Иска ми се в този миг,да възкръсне доброто и да си остане само то да властва по света.

Поздравявам Ви и аз с тези думи и Ви пожелавам да постигнете душевно равновесие,мъдрост и търпение,които да Ви помогнат при вземането на така важните решения в този занаят-форекс.
      Весели празници.

По графиката-построил съм Ган по 45градуса.
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Chicago-Петър Караиванов(също Камен и т.н.)

Чикаго, здравей. В поста си от 29.04.05 в 09:01 имам чувството, че ме бъркаш с някой друг.
        Казвам се Камен Йорданов от Варна , 31г. Винаги съм писал с името си, не с никове и загатки.
        Добре, че имам лошия навик да чета всичко във форума. Не ме свързвай с НИКОЙ друг пишещ тук !!!
        Чест и почитание към теб и всички колеги !
        Весели празници на всички !

Коментар

• DON ASTOR

Погледни дали след като въведаха задължителна регистрация съм поствал без точката.

Коментар

• И последно за вечерта - за срещите

xxx., имам едно предчувствие, че много скоро ще се срещнем
            И не само аз и ти, но просто надушвам, че идва часът на голямата среща на БФО.
            Да видим само, кога ще стане това и как
            И ще опечем едни пържоли и ще налеем едни ракии и дай дай дай до сабалем. Бряяяяяяяяя, имало живот, бря, хе хе хе.

Лека нощ на всички! Тези дни ми се иска да постна нещо за глобалните каузи на обществата по света и защо едни нации успяват да развият най-добрите черти, които притежават, а други точно обратното.
            Точно като нас - в БГ и тук във форума...

Коментар

• за седмична и месечна

ххх., за мен, ако съм си уравновесил душевния мир сам за себе си, няма никакво значение къде е пазара на дневна и седмична. Аз където и да вляза, пазара пак ще ме насмета. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ БОРИМ С НЕГО. ВАЖНОТО Е ДА ИЗДЪРЖИШ КАТО ПСИХИКА И ММ ДОКАТО ГУБИШ. ТОВА Е!

ТОВА Е МОЯТА ФИЛОСОФИЯ! ВСЕКИ ДЕН АЗ ГЛЕДАМ ДА ОЦЕЛЕЯ, А ПОЛЕКА ЛЕКА ТО СИ КАПЕ, ЩЕ СЕ УБЕДИШ САМ)) Ти със сигурност ще се убедиш

Успех, друже!

Коментар

• Твоя воля!

0:2
                Голмайстор ххх.

xxx., ти xxx ли си
                Приятелче, без някаква промяна, няма да се оправят нещата. Дали аз, ти или loosera знаем границата на културния дискут, няма никакво значение за такива нагляри като съименниците ми. За тях това е една черна дупка. Последно време усетих, че има нагласа, а и нужните хора за това. Просто трябва малко натиск. Кавалера, алф, ггг и още поне 10-ина колеги ми допадат много. Включително и Камен, но той си тръгна. Жалко

Всеки си има право на вот, ххх., това беше твоят. Уважавам го!

Коментар

• DON ASTOR

Здравей.
                  Тъкмо се опитвах да си изясня картинката на дневна и седмична графика и видях поста ти.
                  На 22 съм, ако се срещнем, ще се убедиш сам.

Идеята за цензура няма и не бива да се осъществява. За една година откакто следя форума се научих на някаква толерантност - в крайна сметка какво е казал този или онзи малко ме засяга. Проблемът не е в няколко груби поста, проблемът е, че останаха малко хора във форума, които да коментират пазара вместо самия форум. Избор на форуми има, да не говорим за други начини на комуникация. Важното е да имаш какво да кажеш.

Усех.

Коментар

• Ха здравейте!

ABE, TOVA DA NE E TVOIA SOBSTVENOST 4E DA CENZORIRASH, HORATA JIVOTA SI DAVAT ZA SVOBODATA NA SLOVOTO, MARSH V SEVERNA KOREQ

Коментар

• Ха здравейте!

rookie, гъбко моя, ти с Чикаго ли ще се заяждаш ма душа, хе хе хе
                      Ти да не би да позна?

Днес ни изоставиха поредните добри хора Осиротяхме с още двама гениални трейдъри.
                      (За Камен ми е малко мъчно, ама все ще е оставил някой да го замества)) )
                      Абе тъй като кажете, че спирате да пишете в този форум, направо късате сърцето на новобранеца.
                      Ма много сте жестоки. И с какво самочувствие някой казва, че напуска фронта, сякаш кой знай какво ще стане като вече го няма. Ще дойдат други момчета и момичета. Света да не свършва с вас???

Плъховете като видят малко вода в трюма и хукват да напускат кораба през глава.
                      Да, ама тук във форума само на думи.
                      ВИЕ КУЧЕ ДА СЕ ПЛАШИ ОТ САЛАМ ВИЖДАЛИ ЛИ СТЕ?!! А ДЕВОЙКА ОТ "ПРИНЦ"?!!
                      КАТО НАПУСНЕШ, НАЛИ ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ДА СЕ ПОКАЗВАШ(ТО ОТ ВЪТРЕ ТИ ИДЕ). КЪДЕ ЩЕ ИДЕШ? ГЛЕДАМ НА ФОРУМА НА ПЕТЪР НЕ СТЕ СЕ РАЗТРОПАЛИ. ТРУДНО Е ДА СЕ ОБЕДИНИТЕ.

НА БЪЛГАРИНА РАЗЕДИНЕНИЕТО МУ Е КАТО ГЕРБОВА МАРКА! ЗАТОВА НИ МЛЯХА ВЕКОВЕ!

НИЕ ТРЯБВА ДА СМЕ КАТО ЮМРУК БЕ ХОРА! ЕДИН ЗА ВСИЧКИ, ВСИЧКИ ЗА ЕДИН!
                      КЪДЕ Е ДУХА НА ЛИДЕРИТЕ? "НАПУСКАМ ФРОНТА" - МИ МНОГО ВАЖНО, ЗАМИНАВАЙ ДА СИ ИЗБЪРШЕШ СОПОЛИТЕ И КАТО СЕ НАПЛАЧЕШ, ЕЛА, НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ ТУК!

БОКО.(с точката в г..а) - аз таквиз кат теб не ща и да ги виждам, камо ли да се срещам с тях.
                      За какъв чеп ми е да се виждам с теб???
                      Виж с ххх или loosera или някой друг млад и готин тип бих се срещнал винаги. В тях е бъдещето. Таквиз като теб и мен са бити карти.
                      (Макар, че xxx ми се стува много надживял годините си младеж, дано не е някой шегаджия на 30 о кусур да се представя за на 22.)
                      Ти не виждаш ли, че с всеки ден се появяват все повече млади и разумни хора? Точно тук във форума.
                      ТЕ ЩЕ ДОНЕСЪТ ПРОМЯНАТА!

Ти кога ще заработиш за общата кауза АСТОРЧО?

ДО МАРИЯН:
                      1) Моля те, нека изберем един съвет от 5 човека. Избери ги ти и дано се съгласят, но бъди справедлив и моля те да не се повтарят)). Когато се появи г-н ПРОСТАКА и почне да трови въздуха във форума, СИПЕ ПСУВНИ И ОБИДИ И ЧЛЕНОВЕ НА СЪВЕТА ИЗКАЗВАТ НЕГОДУВАНИЕ ОТ НЕГО питаш: "Моля съвета да каже да бъде ли заличен този ник и спряно това ИП?" и каже ли съвета ЕДИНОДУШНО "Да!", му виждаш сметката.
                      Нямам предвид да си говорим на "Вие" и "Ако обичаш" - t.e. класически балет)), но занапред, кой знае. А и защо не???

КРАЙНО ВРЕМЕ Е МАРИЯНЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩО ТАКОВА ЗАЩОТО СВОБОДАТА НА СЛОВОТО Е НЕЩО ДОБРО, НО "СЛОБОДИЯТА" Е ПЪРВОТО ОРЪЖИЕ НА ПРОСТАКА.
                      2) Ако някой от членовете на съвета си позволява ОБИДНО И ПРОСТАШКО ПОВЕДЕНИЕ, другите членове + твоя вот могат да го извадят като член на съвета.
                      ВСИЧКО, КОЕТО КАЗАХ МОЖЕ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВА!
                      Така ще се намали изключително натиска върху теб, а и ние ще се чувстваме съпричастни към решенията на хора, които са част от нас.

КАЖИ ИМА ЛИ ШАНС ДА СТАНЕ НЕЩО ТАКОВА?

Коментар

• 1.287

citiram chicago ot po rano we4erta ))))

Коментар

• 1.287

Провери си котировката!Къде е това 1.29!
                          D.Y.F-091066

Коментар

• usd/cad

sell 1.2550
                            КОЙТО ГО МОЖЕ-МОЖЕ ГО!!!
                            dobre chicago dobre se predstawi dneska

Коментар

• eur/usd

1.2900-продавайте долари СЕГА!

Коментар

• ~~~~~~~

Весели празници на всички играчи на валутните спот- пазари и много успешни сделки след празниците!

;-)

Коментар

Working...
                                X