IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• R.N.Eliott и i EUR/USD КОКО

Моля Ви да сменяте събджекта ако въпросът не е отправен към мен.
    Светлине какво му е сложното на Елиот??????? и защо да не можеш да прецениш нивата от него.
    Юли и Кавалер ще ви пусна по мейла идеите си за търговия утре. Моля помислете върху това и да го обсъдим утре.

Малко канадец

Коментар

Кавалер, вълните на Елиът са добри като теория, но ако търгуваш пеално ти трябват съвсем точни нива за вход и изход. Вместо да се чудиш дали сме в 1-ва от 6-та или в 8-ма от 2-ра вълна, по-полезно е да проучиш как се движат големите пари. Имат си схеми хората, но трябва да наблюдаваш пазара дълго време. Ако се научиш да определяш елементарните силни и слаби нива на подкрепа и съпротива, както и да идентифицираш сигнали за обръщане, няма да имаш грижи. За целта не са ти нужни сложни методи.

Коментар

Колко много редове изписахте за това дали форума е квартална кръчма или не. Когато някой пише глупости е най-добре да го игнорирате, ако ще и с 50 имена да пише. Като не му се обръща внимание ще му писне и ще отиде на форума на дата.бг, където децата и пубертетите ще се забавляват с нов събеседник.

Коментар

Вълните нямат нищо общо с форекс, но някой е решил че имат и чака някакви нива да купува,продава а ние трябва да се съобразяваме с психологията на пазара.
          Не това е важното, умувам за вариант на игра който да минимизира загубите при каквато и да ситуация, по-всяка вероятност в еграта трябва да има два кроса. Ще постна нещата утре в детската градина в стс също така и на мейла ти.
          Успех

Коментар

KOKO - Весели празници и на теб - ще те затрудня ли ако те помоля да пратиш графиките и идеите си и на мен?
            Аз още не съм на ти с вълните , но и нещо ми подсказва че те не са всичко и с тях по скоро обясяваме нещата след време - засега не поствам никъде графично идеите си - днес чертах - масата вижда един триъгълник - който още си е такъв по мои сметки за да е наред всичко не трябва да слизаме по долу от 1.282 - но ако сме прави и ще гоним триъгълника - значи реакцията след ФЕД трябва да е покупка на евра ...
            Дали новината е наистина изчерпана - днес гледах доста идеи и коментари в доста форуми - използват се няколко термина - Reversal, sell signal за мен истината е че тълпата е объркана - видях в няколко брокера че кусите са скочили много - още едно малко движение надолу и много хора ще обърнат посоката и това ще е добре дошло за завършване на Д - защото само преди джа дни аз гледах и се чудих как всички са дълхи и чакат триъгълника и малко не ми беше ясно как ще стане цялата работа - за мен това е вариянта - а другият койо никак не ми харесва е тестове надолу нови дъна - днес гледах интересни икономически новини за спиране растежа на ЕС , за безработицата в Франция - сякаш нарочно се опитват да ни обърнат мнението - и да наклонят везните в полза на долара - дано да не са прави ...

Коментар

• Kavaler A, forex1

Sailor - за съжаление тук е било кръчма и преди нас и май смао си губим времето - защото нищо няма да се промени - в случая мерки може да вземе модератора - а това което може да направим ние е да спрем да постваме , както направиха вече повечето други ...
              На мен този форум ми е дал много - линкове, идеи , информация , коментари - сега?
              Вече ми се струва че едва ли не почти всеки коментар е писан от един човек - ако мога да го квалифицирам въобще така ...
              Лошо е че и аз се поддавам на провокациитре и дори сега си губя времето - а както един мъдрец казва - времето е пари - но парите не са време ...
              От днес насетне обещавам да пиша само по същество и по никакъв страничен повод - ако всички ме последват може да има напредък ...
              Весели празници !

Коментар

Честит празник на всички православни християни и нека бог е винаги с Вас.

Юли прав си и не. Дали може да сме все пак в Д - да може. Противно на доста хора аз не очаквам пробив
                на 1.28/50, вероятен тест на 1.2770-30 не трябва да бъде изключван но аз лично мисля че няма да видим пробив, според мен затваряне около 1.30 щеше да ни гарантира тест на 1.2730 повече отколкото ниското затваряне. Мафиотският вариант със сложно с до 1.2450 теоретически съществува но е малко вероятен засега.
                Сега отивам да празнувам но ще ти начертая всички варианти със възможни входове и ще ти ги пусна на мейла.
                Успех

Коментар

• Kavaler A, forex1

Имам един съсед-нервен, импотентен, пияница...Жена му го гони от къщи и той отива в кварталната кръчма, удря 3-4 ракии и започва да си избива комплексите.
                  Та имам чувството, че някои хора бъркат форума с кварталната кръчма.
                  Съжалявам , че един новобранец се изявава с подобни постове, ама ме е яд че се разваля конструктивната атмосфера във форума и се превръща именно в квартална кръчма.
                  Весели Великденски празници !

Коментар

• БОКО.

Дааа...както писах преди няколко дена Боко е смрадливец.Той реално не участва на пазара а влиза във форума само за да се заяжда.Абе пор смрадлив...какво да го правиш....

Коментар

• БОКО.

Ако обичаш разкарай се и ти тогава , защото аз от теб досега не съм видял полезна мисъл - нито линк нито прогноза !
                      Предполагам повечето колеги минават през постовете ти с малко съжаление и насмешка ...
                      Щом форума казваш е за Форекс - нямаш място тук !

Коментар

• DON ASTOR или Кой сте вие доктор Зорге

"Батка" или многоликят Янус който и да си,
                        Този форум е с тема форекс а не етико-психологичното поведение на източноевропееца в преход.
                        Не те чух НИТО ВЕДНЪЖ(в двудневното ти присъствие с този ник) да коментираш пазара пряко или косвено(или поне с този си ник).
                        Ще е най-уместно да се разкараш в този си вид и да запазиш само никовете с по-различна същност!
                        А моето люпобитсво към твоята особа приключи.

Коментар

• честит празник

И нека да сме нагоре , има един шип за на север , ще свърши работа , но не много нагоре и после юг , и по-малко краткосрочни позиции превърнали се в дългосрочни Ви пожелавам.
                          D.Y.F-091066

Коментар

КОКО,бих искал малко помощ от тебе.Аз съм млад вълноброец,но това,което виждам сега,не съвпада с очакванията на много хора от този форум за вдигане на еврото в краткосрочен план.
                            Според мен сега се завърш (ii) ot [c],което значи,че започваме трета от с,а това е сриване още надолу.За понеделник ще имаме една корекция в рамките на ii ot (ii),която ще върне еврото на 1,2929-20 (вероятно),а след това надолу до незнам къде.Кажи и ти какво мислиш по това.

Коментар

• Пазарът

Кавалер, пазарът е объркан в момента поради две основни причини. Първата е забавянето на щатската икономика и това е негативно за $. По CNN един пич от Номура коментира, че това забавяне е предимно в някои сектори на промишлеността, а услугите, които са 70% от БВП, са си ОК. Така че забаянето вероятно е временно явление. Втората причина е състоянието на ЕС. След жалките опити за промени в пакта за стабилност (май така се казваше) цъфна истината. Очакванията за отрцателен вот на 29.5 във Франция доизясниха ситуацията.
                              При наличието на два противоположни фактора резултатът е движения и в двете посоки в рамките на един ден и гонене на стопове отгоре и отдолу. Дребните спекуланти като нас е добре да не се правят на звездобройци и да не гонят големи движения. Играйте си интрадей и не си създавайте излишни главоболия.
                              Що се отнася до българския манталитет, той си е такъв още векове преди комунизма. На целия балкански полуостров е така, но дано някой ден това положение се промени. Препоръчвам произведенията на Алеко. Над сто години никаква промяна няма.

Коментар

• Velikden !kavalera

здравей!
                                снощи стоях до последната секунда и мисля че ще има голямо разкрачване при отварянето.око стоповете ти са много близо до тези нива трябва да дебнеш първата минута и да ги преместиш защото после ще го коригират GBP/USD -UP i eur/usd -down i usdcad -down.това емоето скромно виждане идано да помогне на някой.
                                ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ!

Коментар

Working...
                                X