IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Buffet

OMAHA, Neb. (Reuters) - Warren Buffett's Berkshire Hathaway Inc. (BRKa) (BRKb) lost $310 million in the first quarter from betting against the U.S. dollar, but has nevertheless maintained its roughly $21 billion stake against the greenback, the billionaire said on Saturday.
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• R.N.Eliott и i EUR/USD КОКО

КОКО,за съжаление отивам в провинцията и ще се върна в понеделник и няма да мога да участвам в обсъждането на евентуалните варианти за развитие на пазара от понеделник.Но ти ми пусни на мейла твоите варианти , за което ти благодаря предварително!
      Весел празник,колеги и успешна седмица!

Коментар

• R.N.Eliott и i EUR/USD КОКО valnite

196861073
        ето го моето
        аднни ме - аз ще съм тук след 16
        Лек ден !

Коментар

Утре по някоевреме ако ти е удобно ще си пусна кюто, сега трябва да вървя само напиши един час след 15

Коментар

KOKO аз ти писах преди малко ама на ак@....
            а нямаш ли възможност за лайв връзка?ICQ , MSN?

Коментар

Аз за това се избъзиках там с 5000 то 500 за 4 седмици.
              Иначе напълно е възможно има доста стратегии но хайде да си комуникираме по мейла.
              Иначе специално тия хора не вярвам да го постигнат.
              golohoro@yahoo.com

Коментар

не мога да се спра да чета !
                $299 to $20000 in 6 weeks
                какво мислите за подобни теми ж монейтек-а?
                То че могат да се направят ми е ясно - при това само с 5-6 сделки - риска настрана - интересни са ми сигналите - на 2 май започва това предизвикателство
                Коментари?

Коментар

• ЕUR/NZD

Коко, имаш ли някаква идея за ЕUR/киви?

Коментар

Имам дълги евра и ключовото ниво е 1.2970 откъдето ще стане ясно дали ще тръгнем нагоре или надолу, ФЕД е скоро иначе щях да добавя смело към дългите но засега щедобавям със цел само 1.2970 и няма да затварям дългите.
                    Иначе имам тема в мънейтека която се казва нека загубим 4500д за 4 седмици, където ще пускам сигнали наживо, първите ми търговии са
                    1 LONG 40k EURUSD 1.2870 SP 1.2970 TL 1.2790 TARGET -80p
                    2 LONG 10k GBPJPY 200.10 SP 202.50 TL 198.90 TARGET -120p
                    3 SHORT 50K USDCAD 1.2580 SP 1.2430 TL 1.2630 TARGET -50p
                    Успех

Коментар

КОКО, може би защото е събота, единия ти постинг не съм го взел предвид. Всъщност си много прав. Вълните са верни за природата и може би са били верни за пазарите преди двадесетина години, когато информацията се е разпространявала постепенно сред различните групи пазарни участници.
                      Другата седмица се очертава да е интересна. Япония почива и някой може да иползва ниската ликвидност да бутне пазра нанякъде. Последните проучвания във Франция показват, че сега има шанс за OUI вот. ФЕД и NFP правят картинката още по-интересна. Засега чакат +175К но май ще има пак отрицателна изненада.

Коментар

КОКО виждам че и ти смяташ че шансовете за по големи за надолу , и забравяш триъгълника
                        явно има защо - аз смятам при отварянето да бутна стопа на 1.2799 и да сложа целта на 1.293
                        Пак казвам че ми се стръва че всичко е манипулация - но не вярвам вдигането на лихвата да е изконсумирано ... А ако съм прав пазара ще реагира много силно с продажба на евра ще падат и стопове и ще имаме силен знак за обръщане на тренда .
                        Идеите ти които си постнал са доста добри - но не забравям че и ти имаш дълги евра - е да от 1.28 - но може би си малко пристрастен - корекцията утре сутрин не знам до къде ще стигне - дано въобще я има- а между другото твоите евра имат ли стоп?предполагам че ако да е някъде малко над 1.28
                        Аз за днес ще приключа с Форекса - че има и други неща - утре следобед ще чертая отново и ще смятам и мисля

Коментар

Светльо, прочети какво казах, вълните нямат нищо с Форекс, може да имат нещо общо с броя на листенцата по дърветата или със нещо друго но не и с Форекс. За голямо съжаление обаче незнам кой си е наумил че имат и 80% от теорията в техническата литература е свързана по един или друг начин с Елиот и Фибоначи, а пазара е търсене и предлагане и повярвай ми вълните работят именно защото всички вярват във тях и ще е така още дълго време.
                          Успех

Коментар

КОКО, просто прочети постингите където са споменати вълните. Май било 6-та от 9-та импулсивна, но можело да е и 3-та от 6-та корективна. Вълните на Елиът са трудно приложими през последните години заради развитието на технологиите.

Коментар

КОКО, просто прочети постингите където са споменати вълните. Май било 6-та от 9-та импулсивна, но можело да е и 3-та от 6-та корективна. Вълните на Елиът са трудно приложими през последните години заради развитието на технологиите.

Коментар

http://www.finance.sts.bg/forum/view...690a41f16#3488

Коментар

Working...
                                X